LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 290
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Бургас
Да ви кажа снощи какво ми се случи.
Пускам поръчка за повече от 200 евро. Пратили ми ваучер и реших, да го ползвам, като доплатя остатъка с картата. Въведох номера на ваучера, след това номера на картата. Прие ваучера, прие картата, стигнах до последна стъпка, потвърдих плащането. И отгоре се появи надпис - Вашата поръчка ще бъде обработена ръчно.  Нещата ги няма в Суиви, но там стои надпис - вашата поръчка от 14.03 ще се появи съвсем скоро тук. До тук добре. Обаче... получавам смс от банката, че с моята карта е направено плащане за 200 евро към Ла Редут. И след 10 секунди - с вашата карта е направено анулиране от Ла Редут за 200 евро. Още нищо не виждам в електронното банкиране - нито плащането, нито анулирането.
На някой да му се е случвало нещо подобно?

Аз имам същият проблем , но предполагам от къде идва при мен Simple Smile в същият ден когато направих поръчката си блокирах картата на един банкомат с вкарване на грешен пинкод  newsm78, и сега имам проблем. Този надпис ми стои от една седмицав суивито,  но поръчаните неща така и не слизат по-долу , както ми пишат  Rolling Eyes нито ги има в отказани неща , нито никъде! Поръчката ми беше за над 100Е и се притеснявам да я пусна пак за да не дойде двойна! Ще следя развитивто на темата !

# 1 111
Този знак над анцука четния май значеше че с никой код не може да се намали този артикул.
Момичета има ли някоя от вас ,която пазарува с Virtual Visa на ДСК,че на мен нещо не ми се получава и се чудя каква е причината newsm78
Аз пазарувам с виза електрон на ДСК.

На мен пък не ми дава да го сложа в кошницата.Страхотен е-горничката е по-дебела от панталончето.купих го есента от един Мол в София за 62лв..
А тези ботушки с какви лентички пристигат-сини или сиви?Благодаря

# 1 112
Да ви покажа една красота, понеже получих оферта за пазаруване на бельо и видях едни боксери, които оттук си купих за 15лв. , а в Ларедут са 11Е

# 1 113
  • София
Днес получих от митницата колет от 26-ти февруари и от пощата от 4-ти март. Всичко си е вътре, но довечера евентуално ще коментирам. Само да кажа, че пуснах поръчката с кода за подарък часовника с гривната (CRIST). Часовникът е симпаничен, работи и даже е с каишка от естествена кожа, сребрист обков на цеферблата с няколко камъчета ....Гривничката е с някакви "Сваровски" - такива ги има вероятно в БГ и няма да се учудя , ако са повече от 20 лева.
Може ли снимки на подаръците  Praynig.
Звучи добре, ще пускам довечера нома поръчка и няма да е лошо да се обзаведа с нов часовник  Mr. Green
Кода персонален ли е?

# 1 114
Във втори пощенски клон Варна има пакети за Десислава Стоилова и Мая Александрова/може и да бъркам фамилията/
Между другото бях писала за една долница на Адидас, която не мога да върна защото не получих фактура.Писах на французите вчера и днес получих отговор, че съжаляват за грешката с размера и ако искам да ми я заменят ще ми изпратят копие от фактурата.Ами какво да кажа освен че по коректно отношение не съм виждала. 

# 1 115
angelova78
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16 - Тези балеринки ги имам в черно номер 40. По БГ номерация нося 39-40, а балеринките леко ми хлопат - при това съм с широк крак, така че мисля , че си отговарят на номера. Flutter
Аз нося 38-ми номер,поръчах си 38-ми и са ми малки.Използвам възможноста,да кажа че ги заменям за 39-ти.Моите са кафеви.

# 1 116
  • Sofia
Ботушите Адидас идват със сребърни ленти

# 1 117
Днес получих от митницата колет от 26-ти февруари и от пощата от 4-ти март. Всичко си е вътре, но довечера евентуално ще коментирам. Само да кажа, че пуснах поръчката с кода за подарък часовника с гривната (CRIST). Часовникът е симпатичен, работи и даже е с каишка от естествена кожа, сребрист обков на циферблата с няколко камъчета ....Гривничката е с някакви "Сваровски" - такива ги има вероятно в БГ и няма да се учудя , ако са повече от 20 лева.
Звучи добре, ще пускам довечера нома поръчка и няма да е лошо да се обзаведа с нов часовник  Mr. Green
Кода персонален ли е?

на работа съм - няма как ..........но този код ми го даде една мама - при мен подейства, не съм го получавала за лична употреба на мейла си. Peace. Часовничето е ефектно - типично дамски часовник без излишни финтифлюшки - изчистен правоъгълен модел с бял циферблат и черна кожена каишка.

# 1 118
Ееее, защо не ви прочетох по-рано.Тъкмо пуснах една поръчка с БД и виждам, че се хвалите с часовника с код crist. Пак ще трябва да си поръчвам.Получих си поръчката от 8.02. Няколко блузи за баща ми размер 119-123.Харесва си ги много, но ръкавите са му доста дълги.И два сутиена.Пак не съм оцелила размерите. Поръчах си два различни,но нито единия не ми стана. Трябва да похваля митничарката, този път беше много мила. Май ще почна винаги да ходя с малката.

# 1 119
  • София
Днес получих от митницата колет от 26-ти февруари и от пощата от 4-ти март. Всичко си е вътре, но довечера евентуално ще коментирам. Само да кажа, че пуснах поръчката с кода за подарък часовника с гривната (CRIST). Часовникът е симпатичен, работи и даже е с каишка от естествена кожа, сребрист обков на циферблата с няколко камъчета ....Гривничката е с някакви "Сваровски" - такива ги има вероятно в БГ и няма да се учудя , ако са повече от 20 лева.
Кода персонален ли е?

на работа съм - няма как ..........но този код ми го даде една мама - при мен подейства, не съм го получавала за лична употреба на мейла си. Peace. Часовничето е ефектно - типично дамски часовник без излишни финтифлюшки - изчистен правоъгълен модел с бял циферблат и черна кожена каишка.
Благодаря ти   bouquet.
Така както го описваш, май ще ми хареса  Thinking.
Пробвах кода при мен работи  Peace.

# 1 120
  • някъде там
как мога да си разделя поръчката , че да ползвам 2 кода  newsm78

# 1 121
Какво значи това Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution

# 1 122
Ботушите Адидас идват със сребърни ленти
  bouquet

# 1 123
  • София
Какво значи това Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution

Не е валиден кода  Peace

# 1 124
  • Враца
Остана ли някой да чака поръчка от началото на февруари? Моята от 5 - ти още я няма Cry
систъра ми взе нейния колет от 04.02 вчера..а аз моя от същата дата дето се казва ги скъсах от носене вече...тръгнал е до колкото видях на 22.02 от Франция...а моя от същата дата беше тръгнал на 12-13 някъде...и двата са от кръглите цени и намаленията

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 17:07 от wb

Общи условия

Активация на акаунт