LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 951
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз да помоля за мнение - някой да е поръчвал това яке:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3431959& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително   bouquet
Да ,аз го получих.Беше за един познат.Честно казано не си струва парите,в действителност не е толкова ефектно. По добре пробвай да го намалиш с някой код.Шито е в Бангладеш и номер 42 отговаря на S.

# 1 321
  • Бургас
argun, monda преди беше писала, че подметката е твърда и не са удобни. Но аз лично ги нямам, така че да каже някое момиче, което ги е поръчвало.

# 1 322
argun, monda преди беше писала, че подметката е твърда и не са удобни. Но аз лично ги нямам, така че да каже някое момиче, което ги е поръчвало.

Мерси, и без това моят номер е свършил, а явно не си заслужава да взема следващия наличен (пада се +2  Rolling Eyes )
  bouquet

# 1 323
Имам проблем с регистрацията ...в полето Адрессе писха домасхниа си адрес и незнаино засхто ми излиза забелейка, че адресът ми не е правилен и отказва регистрация....нЯКОЙ ИМА ЛИ ИДЕЯ ЗАщО?
Adresse - вашият адрес. Много е важно като попълвате това поле да не слагате никакви препинателни знаци, нито точки, нито запетайки. В противен случай регистрацията ви няма да се приеме; Peace

Аз като направих първата си регистрация на полето кадето се пише адреса ги разделях с точки и всичко беше ок приеми го така,НО като си направих втори акаунт ми излезе същия проблем,че имам проблем с адреса и махнах точките и ме пусна.....затова ги махни и всичко ще е ок.... Peace
пример;
Bl615 VhV app16     аз поне така написах и ми го прие...

# 1 324
Тук има 3 цени към спаления комлект.Моле ли някой да каже, за какво точно са?Благодаря предварително.   bouquet
http://laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-charlotte-aux-fraises. … e&pagesize=16

# 1 325
  • на пистата
Тук има 3 цени към спаления комлект.Моле ли някой да каже, за какво точно са?Благодаря предварително.   bouquet
http://laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller-charlotte-aux-fraises. … e&pagesize=16
първото е калъфка,второто олекотена завивка ,третото е чаршаф с ластик

# 1 326
Аз да помоля за мнение - някой да е поръчвал това яке:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3431959& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително   bouquet
Да ,аз го получих.Беше за един познат.Честно казано не си струва парите,в действителност не е толкова ефектно. По добре пробвай да го намалиш с някой код.Шито е в Бангладеш и номер 42 отговаря на S.

Ох, направо ме разочарова  Sad Аз го намалих на 29.36 евро и мислех да поръчвам 50 номер (моя приятел носи размер L), но сега се замислям. Благодаря много за инфото  Peace

# 1 327
Ужасно ми се ще да имам тези сандали:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-femme-la-redoute-creation … e&pagesize=16
Не мога да ги намаля посмъртно, но ако са от естествена кожа си заслужават. Някой да ги има?
О, и на мен ми харесаха. Няма как д аги намалиш, тъй като са намалени с 40%. Обаче и аз незнам дали са от естествена кожа. Може ли някой да помогне на тази чуденка?
Нямам ги определено, но според описанието: външната част е от плат, отвътре е кожа, стелката е плат+кожа. Каишката около глезена има ластик..
 Peace
Много благодаря! newsm51 За плат не давам толкова пари.

# 1 328
Имам молба, спомням си ,че някой ги имаше , ако може снимки(реални). Виждам,че пише,че има лен - та се чудя по-скоро като панталон ли са или като дънки? И отдолу много ли са широки? Ако може и размери за номер 38, чудно ще бъде Hug
Много благодаря предварително!  bouquet

# 1 329
  • Beyond the Frontiers
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-prix-mini-(2-achetes … e&pagesize=12

като се поръчат 3, автоматично сваля цената на 9 евро и нещо, а с кодовете за намаляне ги сваля още 65137, 65129

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 19:01 от elku - elena

# 1 330
  • на пистата
Имам молба, спомням си ,че някой ги имаше , ако може снимки(реални). Виждам,че пише,че има лен - та се чудя по-скоро като панталон ли са или като дънки? И отдолу много ли са широки? Ако може и размери за номер 38, чудно ще бъде Hug
Много благодаря предварително!  bouquet

вървят умалени,аз си взех моя номер и не можах до колената да ги нахлузя,нещо средно мижду дънки и панталон са

# 1 331
Aз ги имам ...по-скоро панталон отколкото дънки
имат лек сатенен ефект ....59% памук и 41% лен са...произведени в Мароко
не е истина обаче как посинях докато ги меря...доста боя пуснаха на 1-во пране
но си имаше етикет, на който пишеше че е възможно да пускат hahaha
Крачола е прав...колкото е горе...толкова и долу
сега ще ти пусна размери от 38 ...на мен са ми големи, но си ги нося

Ето размерите ...ширина на крачол при баджака...29, долу 25
от чатала до долу ...77....отстрани 96 талия...40
те са плитки ...отпред са дълбоки 23

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 19:04 от BgViki

# 1 332
  • София
Aз ги имам ...по-скоро панталон отколкото дънки
имат лек сатенен ефект ....чист памук са...произведени в Мароко
не е истина обаче как посинях докато ги меря...доста боя пуснаха на 1-во пране
но си имаше етикет, на който пишеше че е възможно да пускат hahaha
Крачола е прав...колкото е горе...толкова и долу
сега ще ти пусна размери от 38 ...на мен са ми големи, но си ги нося

И аз ги имам и днес ги сефтосах за пръв път навън. И на мен са ми леко големички /40-ти размер са мойте/, но си ги попристегнах с един колан и станаха добре............иначе наистина са по-скоро като панталон и много си ги харесвам, но мнооооого пускат действително и се чудя как да ги третирам..........днес ги бях облякла с една бяла блуза и тя горката стана синя от вътрешната страна, а ръцете ми и те каква "синя вода" пуснаха като се измих не е истина  Rolling Eyes

# 1 333
Благодаря ви sparkk , BgViki ,nameika   Hug  bouquet

Навихте ме с тези описания, като изключим това с пускането на боя.  Мисля,че имаше в КМ тема за "Дънки, които пускат". Ще почета там как се оправя проблема.

Само да вметна, че към панталона сложих и тези сандалки и с код 65137 ми ги прави на 19.90Е(сандалките, де)

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 19:18 от Vi4ito

# 1 334
Може да не ги третираш ....переш..съхнат...
пак переш....пак съхнат...
след третото пране са ОК ...
не знаех че ги има все още...бяха изчезнали по едно време
май ще си поръчам едни 36 ...мерси за линка

Общи условия

Активация на акаунт