КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 929
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Страхотно пее както и други и едно дете момиче с къдрава коса и едно малко момче но не запомних имената  им.Колко много таланти има но няма къде да се изявяват. Thinking
Моят син също много хубаво пее и беше солист в хора не "Пловдивските момчета"и какво нищо няма реализация в нашата старана за съжаление.Когато беше на 8г го искаха в Белгия и Германия да учи оперно пеене но времената бяха такива че нямаше по какъв начин да стане.И сега като ги слушам направо сърцето ми се свива от болка за това. smile3518

# 151
  • София
Подобрител на настроението: http://web.hit.bg/xrisli/zabavni%20linkove.html

# 152
Заповядайте на вкусен обяд !

# 153
  • Кубрат/ Пишурка
  От три страници се хиля като откачена сама в къщи! Joy Joy JoyДнес сте надминали себе си!!!
 Абе вие работа нямате ли,ами само щуротии са ви в главите Joy Joy Joy  Продължавам да се хиля!
 Чудя се / ама хич не става за обръщение! Я да си върнеш старото!/ детските клипчета ще ги покажа утре на внука - той обича такива работи. А с последното направо ме заби! rotfImbo

Аз понеже съм клипонеграмотна / ама че неологизъм!/ ще ви предложа поредния виц:

Пешо и жена му се приготвят да ходят на гости.Той отдавна е готов,но тя се бави пред огледалото.
  - Е,ще тръгваме ли и кога?-пита Пешо - Кажи поне една примерна дата...

И още един: Международна компания си говори за жени:
  - Жена ми - казва американецът - е красива и стройна като газела.
  - Моята - казва французинът - е красива и стройна като сърничка.
   Българинът се обажда:
  - И моята е един добитък...

И последно /за сега/:
 На гарата обявяват: "Влакът Москва - Чукотка тръгва на втори коловоз в 12ч. Специално за чукчите: Влакът Москва-къщи тръгва по трета и четвърта релса,когато стрелките на часовника застанат една върху друга."

Жабче, много секси изглеждаш! : newsm10

# 154
Янче,много са готини вицовете  Hug
Аааа ние вчера си организирахме импровизиран ден на смеха..... hahaha  hahaha  hahaha

# 155
  • София
Леле, един час си чатя с кучето,толкова и с човек не съм си чатила.Правих разни експерименти.

# 156
Здравейте бабчета и от мен .
Аз продължавам:
  Лондон.Нощ.Мъгла.
   -Господине,извинете !Турист съм и не мога да се ориентирам в това лошо време...Накъде се намира Темза?
   -Натам - сочи непознатия.
  -Нищо не се вижда!Сигурен ли сте?
  -Да!От нея излизам...

# 157
- От какво почина съпругът ви?
- От наколенката на доктор Ливайн.
- ???
- Ами започна да се напива и да ме бие. Сложих му наколенката на шията...

-------------------------------------------------------

Бивш месар решил да си смени професията и станал акушер. При първото израждане слага бебето на везните и се обръща към родилката:
- Три килограма и двеста грама. Толкова ли да остане?

--------------------------------------------------------

Попитали Радио Ереван:
- Какво ще се получи, ако се направи кръстоска между жираф и куче?
Отговорът бил:
- Хибрид, който лае по ниско прелитащи самолети...

# 158
Влиза учителка по математика в час и казва завалено,като едва гледа:
 - Ученици,пишете задача!Две учителки по математика отишли на кръчма и изпили първо по една малка ракия,а после и  по една голяма ракия.В задачата се пита,за к"ъв хикс им е било да изпият тия работи ,плюс една бутилка вино?

# 159
Влиза учителка по математика в час и казва завалено,като едва гледа:
 - Ученици,пишете задача!Две учителки по математика отишли на кръчма и изпили първо по една малка ракия,а после и  по една голяма ракия.В задачата се пита,за к"ъв хикс им е било да изпият тия работи ,плюс една бутилка вино?

smile3532 smile3532 smile3532

# 160
  • Пловдив
ЯНЧЕ -АМИ ТО ТОВА НИ Е РАБОТАТА ДЕЕЕ...Да се забавляваме и да ни е весело вчера смях днес още повече смях "такъв е живота" Hug Hugкакто се казва едно предаване. Важното че ни е гог Peace Peace Peace :peace

СКРИТА КАМЕРА
само за мъже охааааааа

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 15:44 от zi4e

# 161
 Joy  Joy   Joy  Joy  Joy
Зичеее,къде го Мишето беееее...  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 162
  • Кубрат/ Пишурка

Зиче,ама то чак грозно,бе душа! Толкова несъразмерност! Пък и едно комплексиращо.....особено за мен с моите пържени яйца!

# 163

ДНЕС НАПРАВО МЕ РАЗБИВАТЕ ОТ ОДЕВЕ  

МАСТЕРЧЕ ТУК СЪМ СЛЪНЧО АМА ОТ ОДЕВЕ ОТ СМЯХ НЕ МОГА ДА СИ СЪБЕРА МИСЛИТЕ ЗА ДА ВИ ПИША

# 164
Aааааа,добре....Успокоих се!Липсваше ми бей  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт