КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 955
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Здрасти МАМА на БЛАТОТО НИ        къде пак хайманосва цял ден.

# 181
Жабчеее къде изчезна бе

Мишеее,

# 182
  • София
Сутринта ходих до една приятелка да се видим и да и занеса един панталон , че аз пливам в него.  Joy
Поседях да се видим и се прибрах , но познай нямах нет.  Party
Сега пазя малкото , че спинка и пиша от компа на щерката.
Опс то даже и с нейния ник съм , ма сори не ми се пише пак. Та аз съм майката на блатото  hahaha , демек бабка ви жабка.  Peace

# 183
Бабка Жабка под прикритие  hahaha  hahaha  hahaha или в нелегалност хи-хи-хи... Joy  Joy  Joy

# 184
  • София
Как бе , ей на предадох сЪ без бой.  Joy Прикривам се под полата на щерката.  hahaha
Мише , а ти кво си играеш на тука има , тука нема.  Whistling
Ту си У форума , ту те Фане липсата.  Thinking Разноокава станах, бе мила.  Crazy

# 185

Мише , а ти кво си играеш на тука има , тука нема.  Whistling
Ту си У форума , ту те Фане липсата.  Thinking Разноокава станах, бе мила.  Crazy

Мани мани онова малкото дето е кръстено на баба си zi4e не ме оставя да седна на спокойствие да пиша постоянно ме привиква . Та затова така .

Мастерче   нямам против кога ще правим пижамено парти.

# 186
  • София
Е само това ни е кусура , БАБИ по ПИЖАМИ.  Joy Joy Joy Я издайте нещо повече за това пижамено парти.  hahaha

Мише , ма слез долу и го остави малкия.  Laughing Зиче к'во  кърши снага саминка.  Mr. Green

# 187

Мастерче   нямам против кога ще правим пижамено парти.

ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ-ХИ.....'миииии когато кажеш  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha
Ама картинка ще бъдем... Joy  Joy  Joy

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 19:43 от TheNMaster

# 188
Когато кажете тогава ще го направим гледам че мастерчето ми пуска бои с възглавници и аз за това .

Немога да слезна да и го тупна че не се знае какво прави Зичето че нали и дедко си има сега а и интернета нещо и спря та не смея да мръдна от тук .  Naughty

# 189
Ааааа разбрахме защо я няма Зичетооооооо.Ето къде бил епицентъра....
Зиче,честита ти радост!

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 19:50 от TheNMaster

# 190
Къде сте бе ?
Пиете ли вече?
Или почна боя с възглавници.

# 191
  • Кубрат/ Пишурка
  Какво става тук! Земетресения! Епицентър! Дай Боже всекиму!
Аз май ще се насоча към пижаменото парти! То моят дядо още не се е върнал от работа,че тази седмица е все втора смяна,ама...май ще го изчакам.То не стига,горкото,че работи до толкова късно,ами остава и да не го изчакам!  Ще познаете,че се е върнал по това,че аз ще изчезна - значи той е пред компа!

Из онези дни реших да прегледам първата ни тема,дето ме е нямало!Ама то много баби са се записали тогава,пък после нещо са се отказали. Що ли? Гледам krasitrud  от Ямбол,baba Didi от Русе, baba Rumaq babake, One и др. Къде ли са сега?

За сега само пием и си чакаме дедковците! Боя с възглавници - после!

# 192
Тука съм и аз още....Още съм на работа,та затова съм на линия.....Юхууууу ,Има ли ви бей?Тука ли сте?

# 193
Тука сме бе и си хапваме пържени картофки и бирка.
Мастерче каква е тая работа по никое време - училищата затвориха.

# 194
Да ви е сладко!
Уф,аз съм в частна музикална школа.....работя от 8:00-22:00ч та затова....

Общи условия

Активация на акаунт