КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 942
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Лека синя нощ!

# 211
Добро утро момичета! Днес кафето е от мен.  food010 kaffeetrmker_2
Лек и спокоен ден на всички  bouquet

# 212
Добро утроооо  Grinning Аз пак съм тук!(че къде да бъда иначе...хи-хи-хи).Гледам Мони и Тайна са се появили....Отдавна не съм ви засичала.Ма не ни забравяйте,че ни става мъчно.....

Ето малко цветя за добро настроение

# 213
Момичета  трябва да си приготвим колани да се вържем.
Утре Жабче ще има гостенин манееееее!

# 214
  • София
Добро утро! Привет от сутрешната смяна.

# 215
  • София
Добро утро на всички!

Мастерче, как така отдавна не си ме засичала?Всеки ден се обаждам поне веднъж, ако не и повече.

Хайде по едно цветенце за всеки!

# 216
Добро утро на всички!

Мастерче, как така отдавна не си ме засичала?Всеки ден се обаждам поне веднъж, ако не и повече.

Да де,исках да кажа по-често...Че липсвш в купона......  Joy  Joy  Joy

# 217
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утро!  
Ех , ма сте раннобудни бе! Неможе да ви изненада човек. Вечно на щрек.

Монииии , предателко любима.  Може и тая вечер , ма най-вероятно епицентъра да е утре. Да пращам коланите или си имате?  Joy

Зичееее , ми с теб к'во се случва? Още ли си без нет , теб Мишето те предаде , аааа и с дедко да не мърсуваш, м? Давай , аз съм след теб....  hahaha

Мастерче , всички сме на отчет , бе пиле. Кой постоянно пише , кой по-рядко , ма
 сме на лице.

Лек и пълен с емоции ден.

# 218
  • София
http://slackpack.net/?q=node/776

Пуснете и гледайте внимателно.Трик със стъкло.

# 219
Добро утро и от мене момичета .       То добър ден стана вече ама карай .

Мастърче ти да не спинкаш в училището бе пиленце първа идваш последна си отиваш нещо ти е съмнителна твоята работа  Whistling  Hug  love001

И аз да се отчета с виц:

Какво ще стане ако блондинка си боядиса косата черна?
              - Изкуствен интелект ...

Жена се разболяла и майка и отишла да я гледа.А мъжът и си казал:"                    то злото никога не идва само."

Двама интернет маниаци си говорят:
             - Кво става, как си?
             -Уф, имам мускулна треска на пръстите...
             - Защо ?
             - Абе снощи се засекохме с едни приятели в чат, до сутринта пяхме песни...

Автобус  213 по Цариградско шосе в посока Младост, едвам лази,пълен с хора.Надарена блондинка се обръща към стоящия зад нея мъж:
            - Простак! Как не те е срам!
            - Госпожице, това не е каквото си мислите.Това е пачката със заплатата ми.
            - Само да не ми кажеш, че от Орлов мост ти увеличиха заплатата двойно!

Яге с тези вицове направо ми разгони фамилията , трябваше да ходя до тоалетната че не бях си сложила памперса   Joy Joy Joy

Моничка  за мене трябват по яки колани че с тези епицентрове тука не мога да удържам децата .

Тайна  Благодаря ти за цветенцето .

о-о-о-о-о-о Жабче много рано си се излюпила бе душко . Като те гледам яко те е подгонил хормона айде да си идва вече дедко, че и салатата съм приготвила вече и те чака .

# 220
[

Мастърче ти да не спинкаш в училището бе пиленце първа идваш последна си отиваш нещо ти е съмнителна твоята работа  Whistling  Hug  love001

hahaha  hahaha  hahaha
Аааааа станах ли ти съмнителна.....Ами да,с мойто работно време.... Аз съм от 8:00 - 22:00 на работа.Така,че това ми е съмнителното.Утре и вдругиден ще липсвам,така,че ще си починете от мене...хи-хи-хи   bouquet   bouquet   bouquet

# 221
Еееее ама нещем да си почиваме от тебе ти си работи че много ще вземеш да ни липсваш а почивката ще си я правим през ноща докато спим  Hug Hug Hug  love001

Тайна страхотен трик със стъклото направи този направо е факир , много ми хареса .

# 222
Жабче внимавай само да не стане като в този виц

Понеже лодкарят отказал да я прекара, баба Илийца измъкнала кола и сама се прекарала.  hahaha hahaha hahaha

# 223
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ааааа , нема страшно да се прекарам сама. Кой ще ми позволи тоя "лукс". Прекарваме се чрез чифтосване.  Joy Joy Joy

# 224
АБЕ ХОРААА,я някой да ми прати колан или въже да се вържа тия дни,че по магазините са свършили(ходих да питам).Говори се за трусове и епицентри с различно местоположение....Та се стреснах да не падна .....  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy   Joy

Общи условия

Активация на акаунт