КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 901
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Аз ги раздавам днес , ма за утре ще ви трябват.  Joy Joy Joy
Ето да си изберете.  hahaha                                                                                                     

# 226
Ха - Благодарим много.Брей,какъв добър човек си.....Мислиш и за приятелите да не вземем да изпопадаме от трусовете.... Joy  Joy  Joy
  bouquet   bouquet   bouquet Жабче,шегичка....Да не ми се обидиш нещо?   bouquet   bouquet   bouquet

# 227
  • София
 Embarassed  Няма да се завързвам с марковото коланче,защото имам за кой и какво да се хвана...

# 228
Шпунц , то всеки има за к'во да се Фане , ма са се бъзикат с мойта особа. Щедра съм бе , влачете - колани има.

# 229
Т'ва е щот' съм гладна и си търся мезе......Ето на и букви ям.....  Joy  Joy  Joy

# 230
Т'ва е щот' съм гладна и си търся мезе......Ето на и букви ям.....  Joy  Joy  Joy

Ми айде хапвай де.  Crazy   Айде и пиячка , да прокараш.  Party
 Кой к'во душа му иска.

# 231
Здравейте дружки много ми липсвате ама нещо модема ми се е развалил и още чакам тези да дойдат да го сменят ама не искат...Не мога да мръдна никъде.  Mr. Green Затова и пиша под прикритие от компа на Мише.
Абе няма страшно за земетръса бе хора той ще е утре епицентър Драгалевци но коланите са здрави тъй че няма страшно.
Мони - малкия да оздравява по бързо мила ние го минахме този зор. bouquet
Тайна - а така с твойто си име щото винаги се стрясках когато беше с другото Joy Joy
Шпунц - голяма гонитба ударихте с дятко дано да те е стигнал вече Joy Joy Joy Joy
Мастерче - работи, работи сега ти е времето Naughty после ще искаш да работиш но няма да можеш . Благодаря за вкусотийките  bouquet  bouquet
Деси - не се спотайвай  за кулинарните ти възможности аз също съм ти чела рецептите. Много са хубави.
Прегръщам ви Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes и ви целувам всички. bouquet bouquet Дано да дойдат по бързо тези гадове да ми оправят компа. bouquet Hug

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 13:35 от mi6y

# 232
Зиче , аз като имам проблем с Евроком-а , не им ли дигна скандал , не се оправят нещата. ooooh! Политиката явно им е , без скандал няма да работя.  Joy Joy

# 233
Хе-хееее какви вкусотийки сте наслагали на нашата виртуална масаааааа.Лелееее!Аз може да хапна само виртуално днес,че съм на диета(лунната диета).Ама много благодаря,че ме нахранихте   bouquet   bouquet   bouquet
 Зичееее мъчно ми стана за тебе.Така се зарадвах като те "видях" па макар и под прикритие...  Joy  Joy  Joy

# 234
  • Кубрат/ Пишурка
 Язък,че хапнах вече!Ама от много глава не боли,пък стомах - никак! Да си подложа,че утре може да не стигне до мен!  Шегичка! Ще има и ще остане!
 А аз сигурно толкова ще бъда капнала,че никакви трусове няма да усетя! Жабче,спестяваш един колан!
Да се поровя още малко,че след два часа като дойде малкия бесник,не мога се допря до компа! Ама ще му пусна песничките!
 А това със стъклото направо ме изуми! За сега ЛЕК ДЕН на всички!

П.П. Мастерче,какви са тези 14 часа,бе пиле? Не се преработвай чак толкоз! Милионерка ли ще ставаш? /от българист няма ли нужда, може и леля!/

Зиче, добря душла /както казват при нас/

# 235
  • София
Айдее, приятен следобед! Аз ставам, дъщерята сяда.По късно ще идва и човек да преинсталира Уиндолса.

# 236

П.П. Мастерче,какви са тези 14 часа,бе пиле? Не се преработвай чак толкоз! Милионерка ли ще ставаш?
Това е частният бизнес...какво да се прави.Търсени хора сме с колегата  Joy  Joy  Joy
А точно в БГ да станеш богат.....чакай,че  забравих т'ва какво беше  newsm78 Яде ли се?Пие ли се?

# 237
  • Пловдив
ТУК СЪММММ........Липсвахте ми момичетаааа
ЕЕЕЕ..най после го оправиха казаха че е от модема но се оказа че е от трасето нещо защото не идваха в нас .Само където стоях на пост като войник от вчера да ги чакам.
Жабче аз три пъти им се обаждах не знам каква е тая тяхна оправия.

# 238
Ееееее разгеле , вече на линия.  Е , виж ги колко си отбират от работата , уж от модема ,
па то по мрежата.  Но , важно , че си тук.
Не са като Мастерчето , по цял ден танци.
Тайна , айде оправяй компа и да си скоро при нас.  

Янче , весело ще е около теб.

# 239
 Joy  Joy  Joy Жабче какви танци бе душа?

Общи условия

Активация на акаунт