КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 9

• 20 892
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Мише,аз от тук не мърдам ,ама хич!В другите теми все се драчат,карат,обиждат и други подобни гадости..Аз не мога така ,бягам от такива хора!!!
А тук се присламчих аз самичка "по терлици" дето се вика,защото ми хареса атмосферата.За мен всички тук са ми майчета и ми е приятно с вас! И ме приеха радушно  Hug  Hug  Hug
МНОГО СИ ВИ ОБИЧКАМ!

Пациент влиза при доктора на 4 крака. Доктора го гледа с насмешка и му говори като на малоумник:
- Яяя  да вииидим кооооой е дошъллл?
Ти кученце ли си, костенурка ли си, котенце ли си?
- Не бе, докторе, страх ме е от високото.

Пристига посетител в лудницата и гледа - всичките луди обикалят по коридорите с по едно кормило в ръка и викат "бръм, бръм" - като коли.
Отива в кабинета на главния лекар и го пита:
- Абе какво става с тия вашите луди? Малко странно се държат май?
Главният лекар вади едно кормило от чекмеджето и казва:
- Ми, дай да идем да видим. 

Труп лежи в моргата.
По едно време притичва един доктор и крещи:
 -Господине, господине, станала е грешка.
Оказа се, че не сте мъртъв - просто часовникът ми е бил спрял!

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,maselena6!!!БЪДИ ВИНАГИ С МЛАДЕЖКИ ДУХ И САМОЧУВСТВИЕ ...НА ГОДИНИТЕ НАПУК !                                     

Здравейте,бабки!!!!! Толкова сте писали,че едвам успях да вляза в час!  EmbarassedРадвам се,че настроението е добро и демонстрирате страстите си   Mr. Green !То май ви е дошло малко в повече  Mr. Green и сте решили да разтоварите поне с писане  Laughing Хей,някой да не се обиди,че прошката мина вече.
                                    Казвайте сега само на гости ли ще си ходим или все пак ще спретнем и една срещичка?????? Нещо замълчахте по въпроса. Rolling Eyes
                                    zi4e , то "крушката не пада по далеч от дървото"  Joy Joy Joy и двечките сте готини .  Peace Ето едно поздравче и за вашето добро настроение

# 77
  • София
Хайде на кафето народе!Млади баби ,пролетта идва и хормоните бушуват,па и загорели... За среща някоя събота нямам против,че времето си минава...

# 78
                     Шпунц,мерси за кафенцето! Laughing Добре ме подсети. Я да сложа и аз нещо на масичката  Laughing

# 79
Лелееее ,като разбрахте,че не мога да поствам картинки и се разсипахте да се черпите с вкуснотии за моя сметка!Ама хапнете си,да ви е сладко!Бих искала да е наяве,та и аз да ги опитам,но никога не е късно затова,нали?Още повече,че се заговори тук за бабина среща в близките дни и седмици.Казвайте кога и къде,да се опитам и аз да дойда.Малко ще ми е през ръка,че повечето сте софиянки,но дано имам възможност.Моите внуци са софиянчета,но сега 2 от тях са при нас,ходят на ясла тук и ще е цяло чудо да сколасам да ви видя наживо поне в близките 1-2 месеца.

# 80
Мастерче абе виках че аз съм се сбъркала нещо ама май другите са гадни щом и ти го усещаш , и аз не мога така като пиша да си меря думите , защото някоя си кикифора и е докривяло и трябва на мен да си го изкара и започва да се заяжда .  Naughty и аз от тук не мърдам  Hug  bouquet Hug . А с тези вицове направо ме разби  откъде ги измъкна незнам Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532

Didia Благодаря ти за поздравчето направо ми оправи настроението както бях се депресирала с моите килограми много добре ми дойде , ще се реванширам .  Hug

# 81
Мастерче абе виках че аз съм се сбъркала нещо ама май другите са гадни щом и ти го усещаш , и аз не мога така като пиша да си меря думите , защото някоя си кикифора и е докривяло и трябва на мен да си го изкара и започва да се заяжда .  Naughty и аз от тук не мърдам  Hug  bouquet Hug . А с тези вицове направо ме разби  откъде ги измъкна незнам Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532

Ами като ми попаднат и ги споделям с вас   bouquet  Ама и ти не падаш по-долу де...И аз се хиля тука с глас като ги четох   hahaha  hahaha  hahaha ....

# 82
  • Пловдив
Пак сте натоварили масата а така -"Когато ни е зле все така да сме"
Дидка отърване няма мила от тез деца като лепки са да знаеш .Ама пък си ги обичаме какво да ги правим . Така ги беше хванал хормона вчера че изтрещяха чак .Но е много весело нали?
Месаленаш ние тука сме така кой каквото не може другия веднага се претичва на помощ.Тъй че то си е от теб почерпката не се отмятай. Naughty
Мастерчето пак изкара бисерите.

# 83
Мастерче Смехът е здраве са казали хората апък и така живота ни е някакси по лек . Чакайте да ви разкажа какво става по другите форуми то не е много за смях ама на мен ми е смешно . Пиша си аз Здравейте казвам се ......... от къде съм и така нататъка и чакам аз да ми отговори някой викам си те ги няма после пак ще влезна . Влизам после пак цъ никой не е и чувал за мен и така още не са ми писали а от моята публикация минаха 4 страници и пета захванаха даже  Joy Joy Joy , аз изгубих надежда но иначе са влизали в сайта ми 28 човека и са разглеждали , па как един от тях не каза ха добър ден . И аз съм млад човек ама пък чак толкоз невъзпитана работа не бях срещала  .

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 17:47 от mi6y

# 84
  • Кубрат/ Пишурка
  ТРИ СТРАНИЦИ !!!Докато ги изчета и то минало времето.

maselena6, хайде и от мен: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ КРЕПКО ЗДРАВЕ И МНОГО ЛИЧНО ЩАСТИЕ !!! hbday newsm51 bdbaloni
 То и аз не съм в час с красотите,дето ги пускат другите,но по-важен е жеста.
Днес рожден ден има и най-добрата приятелка на голямата щерка,която е кръстница на внука и по стечение на обстоятелствата ми е и колежка. Та от сутринта сме го подкарали с поздравите.
Мастерче, Мише, много сте си добре при нас и отдавна ви приемаме за част от нас! Като се позагубите и току се оглеждаме за вас. smile3525

# 85
Янчееее ние с Мишето май се абонирахме за вас.Благодарим,че ни приехте.Нали Мише?Мише, я да не ти прави впечатление,че не те поздравили....Не се ядосвай!Я тука каква веселба настава.....

Стои си една стара и грозна мома на балкона и се любува на гледката отвън. По едно време минава един младеж и тя почнала да вика:
- Моля ви се младежо не ме нападайте, не ме изнасилвайте.
Младежът  втрещен отговаря :
- Ама госпожо моля ви се, вие сте горе, аз съм долу това няма как да стане не се притеснявайте!
- Оооо, ама аз ей сега ще сляза...

hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 17:51 от TheNMaster

# 86
  • Пловдив
Янче ти се появи бе пиле стана ми мъчно за теб къде хойкаш пак. Hug Hug Hug
Жабчеееее каква беше тази фризура бе душо цял ден те няма .
Ще ти окапе косата от този къдрин после със кърпа трябва да ходиш.          

ЕЙ Мастерче заболя ме корама беееееееее       

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 18:06 от zi4e

# 87
И от мен големи благодарности за добротата ви бабетки много сте сладки всичките .  Hug  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 обичам ви всичките
Мастерче въобще не ми пука даже просто са смешни за мен как са се затворили един кръг от хора и само те си раздумват като че ли не могат да го правят в скайпа например ама тяхна си работа на нас нали ни е добре тук апък те да се спасяват по единично .

# 88
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Мастърче направо ме разби с този виц с глас съм се смяла

# 89
  • Кубрат/ Пишурка

Ами вчера моя като седна пред компа и се забрави! А после най-нахално го изключи с уговорката,че било късно! Днес имахме съвет,а после тичах да оправям майкини с дърва и чак сега се прибирам от Кубрат. Сега пак малко ще ви напусна,но не плачете,аз пак ще дойда!

За довиждане :
   Един крадец влиза през нощта в уж празна къща.Тъкмо прескача през прозореца и чува глас: " Внимавай, Исус виждааа!"Оглежда се, но...няма никой и продължава напред.Пак чува глас:"Исус виждааа!"Изважда фенерче,оглежда - никой! Дърпа едно чекмедже от шкаф и...пак глас:"Исус вижда..."Този път оглежда по-добре и вижда кафез с папагал.Пита го:
   - Ти ли говореше?
  -  Да!
   -Как се сазваш?
    - Йеремия!
    - Кой идиот те е кръстил Йеремия?
    - Същият,който кръсти питбула си Исус!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт