Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за публикуване на теми и мнения във форума?
Какви са пожеланията и реакциите във форума по повод 8 март?
Какви са мненията на участниците във форума относно доверието в една връзка и религиозните вярвания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за публикуване на теми и мнения във форума?
Изискванията за публикуване на теми и мнения във форума са те да бъдат написани на кирилица. Публикациите на латиница се считат за нежелателни. Модераторите имат право да правят забележки на потребителите, които публикуват на латиница, и при несъобразяване с тях, следващите теми и мнения на латиница могат да бъдат заключвани или изтривани.
-
Какви са пожеланията и реакциите във форума по повод 8 март?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно доверието в една връзка и религиозните вярвания?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно разследването на партньора в една връзка?
-
Какви са мненията на участниците във форума относно пристигането на нови потребители в темата?

Ще се включа и утре като за последно и дано после бързичко да прекараме нет.А на тези които искат да са там пожелавам търпение и вяра,че нещата ще се наредят.

, че съм те изплашила.
! Само кураж и сили исках да ти вдъхна.
,
Поооожеелаваааамммммм на всички маминки от нашата темичка да постигнат този успех в Кипър./и моля ви тука до 4 години----не се мотайте!/Аз поне съм била в чужбина доста време-ама,като съм си тъпа кратуна мъжът ми и той,неможахме толкова стабилен и бърз бизнес да развием та да им покажем `аджаба` на европейците ,колко сме гениални ние в БГ.
МЕРСИ, не изпитвам никакво желание да гледам същия филм само с подменен актьор в главната роля!

но за сметка на това сина ми е доста превъзбуден и от сутринта само ме целува и прегръща ....Е и аз да намажа малко повече...ми то си го заслужавам ....
.....затова пък устно го владееем отвсякъде.......
....Пък ти давай давай поправяй то така се учи като ти направят забележка пред много хора няма начин да не го запомниш....