Кипърските мами, татковци и ...не само (4)

• 22 011
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
lusien4eto,здравей и от мен.Стегни се бе човек,ние всички сме тук с теб ,кой в България,кой в Кипър,ама сме един отбор.Не се притеснявай,момичетата много точно са ти го казали и за паниката и за местенето от едно място на друго.Съвсем в рамките на нещата е да се чувставаш така объркана,но наистина не прави прибързани стъпки,за които после може и да съжаляваш.Съвсем ясно е,че никой не бяга в чужбина от хубаво,а нали уж за по-добри материални шансове.Кажи къде си точно ,че аз малко не съм разбрала,все ще ти помогнем някакси.Дори когато нещата изглеждат най-лоши винаги има изход от дадена ситуация.И не забравяй девиза на всички ни в тази тема "МНОГО СМЕ ,СИЛНИ СМЕ!"   Hug Hug Hug

# 106
  • София
И не забравяй девиза на всички ни в тази тема "МНОГО СМЕ ,СИЛНИ СМЕ!"   Hug Hug Hug

И да добавя  БЪЛГАРИ СМЕ и не се предаваме толкова лесно! smile3508

newsm18  ТРИ ПЪТИ УРА ЗА ЛУСИЕНЧЕТО! УРА!  УРА!  УРА! newsm18

# 107
Тъййй, аз пак с граматическа питанка newsm78: Моля да ми обясните:

1. кога се използва отрицателната частица "δεν" и кога отрицателната частица "μην"
2. защо кратката форма σε+την/женския род/, понякога се среща като στην, друг път само като στη /т.е. без ν накрая/

Предварително мерси за консултацията! Mr. Green

# 108
здравейте момичета Simple Smile
отдавна не съм писала.
може ли някой който живее в Ларнака да ми каже, къде мъжа ми може да отиде на добър кожен лекар(може и на частно), защото той още като си беше в България по Нова година си дойде от Кипър с екзема на лицето, а сега се притеснява, че още не му е минала и става и по-голяма. newsm78
Ще е добре ако можете да ми дадете някакви координати - адрес или телефон, за да му ги дам(защото и той като всеки мъж чака жена му да го .... Joy)
Благодаря Ви предварително

# 109
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Блонди, ти тоя гръцки ще го разпердушиниш

ех, момичета, аз съм казвала, че в тази тема ми е най-уютно и винаги съм се чувствала много добре и приятно сред вас, но май за сега се разминаваме с преместване в Кипър, само в София, до месец ще се изместя на позицията си в София и ще ставаме софиянчета  Cry дано да е за добро, ама май ще продължа да съм си с вас, че ми е така хубаво тук, офффф, да не се повтарям повече doh

# 110
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета.... Hug
lusien4eспоко бе жена.....Първо в кой град си и второ имаш ли къде да живееш..... Naughty
Ще ти звънна в понеделник от офиса .... Peace Че в момента съм болногледачка в къщи на мъжо... Ill
Блонди1.........не те обичам.....δεν σαγαπω (т.е. силно и сигурно отричане на нещо....)
недей да идваш......μιν ερχεσε (по скоро молба отричане)
2.Дай пример..... newsm78
vansiкожен лекар частен....точно срещу полицията на Финикудес в голямата кооперация има на втория или третия етаж огромна табела...в момента не се сещам за телефона...в понеделник като минавам ще го препиша ако до тогава не си го видяла....Аз лично съм ходила там със сина ми също за алергични петна по лицето и ми помогна терапията при него ... Peace
мимекажи го кажи го че харесва ни да го чуваме.....Както се пее в една гръцка песен ..
Пес то ксана ...Пес то ксана...Пес то акома мия фора.....Кажи го пак ..Кажи го пак...Кажи го още един път.... newsm08

# 111
Kati6 благодаря за отговора веднага,
Ако не те затруднява ще те помоля за телефона, дано да не забравиш.
Аз няма как да го видя, защото ще идвам в Кипър чак през лятото, защото трябва да си пусна отпуската и мъжа да намери хубава квартира в Ларнака( въпреки, че какъвто е оправен, ще трябва май аз да я намеря от тука......направо ми иде да го #2gunfire) Даже вече разглеждам разни апартаменти и ще го пращам да ги гледа.

# 112
момичета поздравявам Ви с тази песен

www.vbox7.com/play:7a860e04

за всички влюбени Heart Eyes

# 113
Леле, Ванси, що ме разреваваш рано сутринта бе жена?! smile3518 Песента е страхотна и е точно като за нас двете - дето любимите ни мъже са надалеч...

Е, и аз да върна жеста с нещо друго на гръцки и пак така прочувствено...

http://www.vbox7.com/play:8602a848

# 114
Кати, ще потърся за примери за това  στην и στη и ще пиша пак, ама сега отивам да умиргам, щото ме е тръшнал грипа - гърлото ми гори, кашлям, пък главата ми направо ще се пръсне! Sick Ама като се поосвестя ще проверя за примери, щото както е забелязала Мимито, твърдо съм решена да го разпердушиня тоя език Mr. Green

# 115
  • Larnaca, Cyprus
ей ййй момичета ...рано рано ме развеселихте .....За първи път от десет години.....тази сутрин
ядох българско кашкавалче българска луканчица със закуската ми и не ми стига това ами
слушах и вашите  поздрави преведени на БГ......Наистина странно звучат..но пък как се плаче на тях..... Cry
А между другото съм гледала отблизо  Пеги Зина е просто страхотна ...... Peace PeaceЕдна дребничка слабичка и много
сладка изпълнителка и да видите хората направо я обожават..... Heart Eyes Heart Eyes
 Heart EyesА пък Гамби е любимка на брат ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesоще от по малък като я видеше и захласваше поглед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ванси

апартаменти в Ларнака има много на различни цени и се намират сравнително лесно мъж ти да купи весник Хрисес Евкериес
е пълно с обяви..... Peace PeaceВече намерихме на две БГ семейства от там... Peace
pdd с нетърпение очаквам включването ти по отношение на граматичния проблем на блонди мама защото да си призная честно не мога да обясня граматично на чист бг защото кипърския съм го учила по смисъл ....от филмите..от разговори....моля ако обяснявам нещо само с примери да бъда извинена....
Блондимоля те не се тръшквай от сега на легло ти тъкмо започна да влизаш в час ....представям си ако се задълбаеш .....ша си ми болна всеки ден newsm78 newsm78...айде оправяй се че чакаме включване  bouquet

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 09:43 от Katy6

# 116
Ууууаааауууууууу blondy-mamma ,vansi просто те разби с тази песен.Но съм спокойна за теб,понеже си заета с изучаването на ГР език и април наближава. Party   Party Кате,приятен апетит----остави и за децата.   Laughing

# 117
  • Larnaca, Cyprus
Ууууаааауууууууу blondy-mamma ,vansi просто те разби с тази песен.Но съм спокойна за теб,понеже си заета с изучаването на ГР език и април наближава. Party   Party Кате,приятен апетит----остави и за децата.   Laughing
Кви деца бе жена.....Щом говорим за такива гозби няма деца мама е първа...Пък те и без това не ядат нищо БГ ......само вафлички Боровец ... Laughing

# 118
Ха-хааааааааааааааа щот не са порасли да опитат една дюлева или кайсиева ракийка.Ще видиш тииииииии .................. smile3533

# 119
  • Larnaca, Cyprus
Ха-хааааааааааааааа щот не са порасли да опитат една дюлева или кайсиева ракийка.Ще видиш тииииииии .................. smile3533
Хич да не си го и помислят #Cussing out #Cussing out
Тази зона е забранена bash box tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт