® Португалия - пролетна тема № 6

• 15 022
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Меди 4естит рожден ден на Вита Hug  bouquet
Нека да ти е жива и здрава и много 6тастлива  Heart Eyes
Фортее благодаря за комплимента но все пак това са снимки от миналата година Embarassed..
Офф и мен ме е налегнала една депресия ли е(незнам какво е)..
Понякога се 4удя какво правим тук.... с всеки ден не6тата май се усложняват...вси4ко расте(цени)...няма работа....
офффф.......стига съм мрънкала #Cussing out

# 226
Днес май много се разписах , но в този мрачен ден , само мрачни мисли ми минават и чета ли чета из форума .
Ох , Светле и ние така не знаем какво ли правим тук , но къде ли .....не се оплакват. А пък си и поплаках доста като прочетох някои от изказванията  тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=291396.0
Сега ми е още по-тъпо , а за капак на всичко ще си пусна някой индийски филм , за да бъде пълна програмата . Нали те все са едни такива сърцераздирателни, но пък обичам  да ги гледам и все си тегля от тях.На капак на всичко се опитвам да откажа цигарите , което пък още повече ме изнервя, който пуши или е пушил , предполагам че знае за какво става въпрос.    rotfImao

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 20:30 от fortee

# 227
Хора май ще се окаже,че Дани е с шарка,сутринта забелязах,че има обрив по стъпалата и веднага го съблякох,но нямаше други пъпки и се успокоих,ама ей сега гледам,че са се появили и по ръцете,гърдите и малко по лицето и четох в нета за варицелата,че се появяввали често и афти в устата.Ох има ли вече нещо дето да не ни е минало през главата,а сега нали съм без лекарка,направо незнам къде да го водя,а утре съм на работа и мислех да го пускам на ясла.

# 228
Зоуи по4нах да пи6а да го заведе6 в урженсията но се сетих 4е я закриха при вас....
То всъ6ност не се прави какво да е при 6арка( поне такива са ми спомените..не бе6е отдавна де)
Варицелата е едрата нали? изписаха ни бетадин и мажех пъпките...но си спомням 4е и по главата има6е...
Ох милия дано да се размине леко Hug

# 229
  • В голямото море...Живот
Голямо раздвижване тук,браво  Peace
Зои,моя син изкара варицелата извънредно добре,без температура....играеха по цял ден със съседското девой4е/майка и искаше да се зарази  Simple Smile/.С нищо не съм го мазала  newsm78 поне нямам спомен.Виж,обади се на този тел за медицинска помощ...за цялата страна е,само дето не го знам  Embarassed
Меди специални поздрави на Вита   bouquet все така да хубавее  Peace
Форти в отпуск съм от 30.05 до 14.06.Ще ти се обадя задължително  Peace Да не ти говоря за моята носталгия  ooooh!
Светле,няма не искам,няма недей  Grinning работиш за себе си,какво по добро от това.Лошото е,4е наистина НЕЩАТА ТУК СТАВАТ ВСЕ ПО ЗЛЕ  Thinking
С това поголовно вдигане на горивата днес моя шеф най безцеремонно ни заяви,4е можем някой ден да отидем и бензиностанцията да е затворена  Rolling Eyes нямал идея да взима от друго място,за да налива там.И е прав де.........но........
Ние днес ходихме в най големия дъжд и вятър на плаж  ooooh! Направих 3/4 снимки с тел на Борис,но сега ме мързи да ги ка4вам  Blush
Ставам да правя лазаня с картофи и кайма,4е 2 дни няма нищо за ядене  ooooh!
А,кажете как да си из4истя клавиатурата  newsm78 Полята е със нещо и сега лепне и бутоните реагират със забавяне  Rolling Eyes

# 230

А,кажете как да си из4истя клавиатурата  newsm78 Полята е със нещо и сега лепне и бутоните реагират със забавяне  Rolling Eyes

Изключваш я, след което вадиш клавишите /запомни им местоположението  Mr. Green/.
Със сапунена вода и парцалче лъсва идеално.

# 231
Меди, предполагам че Вита е красивата ти майка  Heart Eyes
Нека бъде здрава  Hug

# 232
  • В голямото море...Живот

Изключваш я, след което вадиш клавишите /запомни им местоположението  Mr. Green/.
Със сапунена вода и парцалче лъсва идеално.

ooooh! ooooh! ooooh!
ако не ме домързи утре  Peace
пък си имам и резервна,с кабел  Mr. Green

# 233
Може и без да ги вадиш, но няма да е прецизно  Mr. Green

# 234
Zoui, ние преди 15 мин се върнахме от спешното, точно поради тази причина пъпки които се появиха вчера и предполагах , че е ухапана от бълха или е някаква алергия . Но тази вечер когато я къпех забелязах, че има още повече и я заведох на лекар, който така или иначе не може да каже от какво е ,защото приличало на алергия или на ухапване от някакъв инсект. Луиза изкара варицела през януари тази година и все още е с големи белези по тялото. При нея се появи една пъпка на коремчето и след това на другият ден вече беше по главата и меките части ,след което навсякъде. При варицелата пъпките са доста и излизат като с върхове и са пълни с вода. Може да вдигне температура , както се получи и при Луиза, но не се дават никакви лекарства .Изписаха ни някакво течно лекарство за мазане  и нищо повече . Не трябва да се извежда навън защото може да се подлютят пъпките , това го зная от баба ми ,също така организма отслабва и се поддава много бързо на инфекции . Луиза веднага след варицелата разви пневмония, но аз я водех всеки де на ама , защото трябваше да работя. Дано да минава бързо и леко  ,колкото по-рано толкова по-добре и по-леко се изкарва.

# 235
Зои , забравих да напиша , ако се установи че е варицела не трабва да  мокриш  тялото, никакво къпане ,поне майка ми каза така и амата на дъщеря ми също. Не зная лекарските препоръки дали са същите.Това Меди може би ще каже.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 04:19 от fortee

# 236
  • Belgium - BG
Привет на отбора, много имаше да изчета пьрво Grinning а сега давам отчет. Прибрахме се в понеделник и с учудване установих че времето в Белгия отново е по-добре от Португалия...Мен това направо ме смаза - откакто пристигнагме все студено или вали, а тук в Белгия е била лято - 27 градуса!!! За кьщата на Изидро не коментирам - вьтре беше не повече от 10 градуса с много влага...
Zoiu - много сьжалявам че не се обадихме, но Изидро не пожела да се разхожда на далече, домьрзя го според мен, Grinning а и с това време нямахме желание за екскурзии много Grinning
Ходихме до Брага, до Повоа на морето и 2 дни в Порто - взехме си хотел и се отдадохме на нощен живот, ядене и визита на Порто винарните Wink Направо си ходехме пияни 2 дни Laughing Едната вечер бяхме в някакьв "jet set" клуб Twins, ако знаете колко баби и дядовци се бяха нагласили и танцуваха  - такова нещо отдавна не бях виждала Laughing
За останалото - родата се радваше на София, майката на Изидро готвеше непрекьснато и всички сме се угоили доволно Laughing Аз се тьпчех с прясна риба, май е сезона в момента. И това е накратко Sunglasses

# 237
Зои, много съжалявам да прочета че сте с шарка дано да я изкара леко  Hug
нова, това време тук не е за вярване, в България и Англия където по принцип е по-студено сега е по-топло, а и в България много рязко е затоплило, не е нормално  Thinking Но вие май сте си изкарали добре въпреки времето
светле то е ясно че не умираш от желание да работиш, но е хубаво че имате работа  Wink
аз още си чакам доста се проточиха нещата но още има шанс  Praynig

# 238
Зоуи води ли го на лекар?6арка ли е?
Оффф наистина има работа(т.е по4на да има) но клиента за който обикновенно работехме е в някаква криза...закъсняват с пла6тането ве4е 2 месец.. пак от толкова нямат работа за нас(ембалажем)..уж по4ват и те другата но.....а те са ми на 2км...карат ми и ми взимат дрехите...А сега ходим на 25км ние ги взимаме и караме с малката ни кола (Голф)...понякога ходим за по 200бройки(което си е малко..а губим половин ден)...сега даже 6те трябва да ревистаме отново 750 бройки ( все измислят по не6то 4е не е в ред и ги връ6тат) #Cussing out и все пак с пътните разходи...по4ти не пе4елим...та затова се изразих така
Приятно фриадо на тези които 6те по4иват Hug

# 239
Не съм го водила лекар,понеже бях на работа,но утре мисля да го заведа,обаче вероятноста да е варицела май отпада,защото пъпките не го сърбят и са предимно по ръцете и краката.

Общи условия

Активация на акаунт