® Португалия - пролетна тема № 6

• 14 932
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мимичета!
Чета ви редовно,но нямам време за писане,но днес нямаше какво да прочета и реших да напиша и аз нещо.
Благодаря ви много за поздравите и пожеланията за Вики,предадох й ги,Мам@,мерси за картичката!!!  bouquet
Зои,много съжелявам за всичко случващо се с Дани,много е вероятно наистина да е бил с коклюш....много кофти,но дано лошото минава и не остават последствия. Praynig
Ние сме добре,Слава Богу  Praynig,майка е тук вече 9 дена,за сега програмата върви по ноти,прекарваме отлично,тя си хареса апартамента,който аз купих с нейни пари,без да е виждала,много ме беше страх дали няма да мърмори,но за мое щастие хареса мястото,на което се намира,хареса изложението,разположението всичко.
Днес се разходихме до София,избра си кухня,спалня,вчера тук си хареса дивани и един фотьойл страхотна глезотийка и доста изгодно излизат,избра ламинат,плочки,врати и за сега ще спрем до тук,а само цветове на стените остават.
Рожденият й ден мина супер,тя беше много красива,пълна програма разкрасяване-масаж,маникюр,педикюр,прическа,красива рокля,беше зашеметяваща 50 годишна,никога не бих й ги дала.Ресторантът беше много изискан и приятен,тортата като за случая,дойдоха всички поканени общо 23 човека,получи 17 букета,до сега не съм имала толкова цветя вкъщи наведнъж,холът миришеше прекрасно,имаше и хубави подаръци-слънчеви очила на Макс -Мара,блузка на Тиффи,колие и гривна черни перли,кутия за бижута,сребърно колие,серията против бръчки на Клиник и Рок,и други,беше щастлива,а аз още повече виждайки я така,защото от 15 години насам не са много тези мигове да не кажа хич.
Сега започвам подготовката на рождения ден на Ини,много обичам да се занимавам с такива неща,особено,както не съм на работа и имам време,и въпреки,че съм отпуска,си лягам толкова уморена,че заспивам на секундата.
Времето тук е кофти,от 18гр максимум изведнъж стана 35гр,после почна да вали и пак стана 18,от утре пак го дават жега,няма аклиматизация,хората с болни сърца окапаха.
Ами май компенсирах дългото отсъствие,дано не съм била досадна,май доста ви позанимах с лични трепети,но да се похваля с нещо хубаво все се оплаквам...

А и честит празник!Хубав ден е днес!
До скоро и много целувки!

# 241
меди радвам се,4е се разписа,прати много поздрави на майка ти,да се надявам ли на снимки Simple Smile
Аз така и не го заведох Дани на доктор,понеже пъпките из4езнаха,оба4е мен ме тръшна и го изкарах същото,днес ве4е и аз имам пъпки,но доста по малко,само по ръцете,явно е било някакъв вирус.
Моми4ета ще идваме в Лисабон на 7-10 Юни и,ако има желаещи можем да се видим,Доре,Форти?

# 242
Зоуи или е някаква гадинка която ви е нахапала  Thinking
То4но си говорихме с една приятелка 4е детенцето и спи при тях...за6тото била така нахапана и с пъпки...и като се преместила при тях из4езнали пъпките...та тя десинфекцирала стаята...
И аз си спомням Теди като малка като иде6е при баба и дядо и се връ6та6е с едни пъп4ици но на 2 ден в Пловдив и из4езваха....и аз си мислех 4е е някаква алергия ...но се оказа 4е са гадинки понеже си играе в парка по тревата  Joy...така 4е е възможно...
Меди наистина се радвам за изживяното по време на празника на Вита ..тя го заслужава  bouquet Hug
Хубаво ни зарежда6 с позитивна енергия като разказва6 тези преживявания...
А как искам и аз да разказвам хубави не6а  ooooh! но като 4е ли все бягат от нас...
Тази седмица се бяхме наканили да идем до Повоа де Варзим да гледаме на6те волейболисти (играят турнир за европейско с португалците)...но като се кани много 4овек.....в петък ни върнаха 700 бр..да ги ревизираме от ново за6тото не минаха контрола..и то за някакви то4ки които едвам се забелязват...но.....2 дена разопаковаме и опаковаме наново ooooh!....и волейбола замина #Cussing out
аиде пак се оплаках Mr. Green
дано е лека и успе6на следва6тата седмица за вси4ки ни Hug

# 243
  • В голямото море...Живот
Меди  Hug радвам се за Вита,поздрави я   bouquet
Зои,аз съм в отпуск от 30.05  Party имаш ми телефона,като дойдете само звънни.Не разбрах  newsm78 от 7 до 10 ли ще сте тук или още не знаеш то4но кога ще е?

# 244
Доре от 7 до 10,понеже 10ти е фериадо,пада се вторник и моят мъж ще си вземе понеделникът по4ивен ден,телефонът ми блокира и ти нямам номерът,прати ми го,ще проверя дали слу4айно не съм го запазила на ли4ни.
Светле не ми се вярва да е нахапано,първо защото това не обяснява температурата и афтите в устата, и второ фактът,4е пъпките из4езнаха за 2 дни,моите още си стоят де,ама те излезнаха днес,а и също болките в гърлото.

# 245
Хайде и аз да се разпиша набързо преди да отида на работа
Меди, много положително зареди темата а и ми даде идеи че след 2 години и майка ми става на 50. Честито на майка ти да е много здрава и още дълги години да си помагате и да се подкрепяте   bouquet
Зои, радвам се че Дани е добре, и на теб бързо да ти минава и да имаш повод скоро да се похвалиш с нещо хубаво  Hug
Светле, много кофти се е получило с волейбола, но и аз съм така, спонтанните неща са най-хубави а дълго плануваните се провалят  Confused
При нас нищо ново освен че има шанс да работя допълнително лятото, само да видим дали ще издържа, но времето ще покаже. Тази нова работа за която ви бях писала е в нов ресторант с хора които до сега не са се занимавали с това и все още не могат да ми обещаят достатъчно работа за да се махна от предишното си място, което също е добро на фона на останалите предлагани работни места тук. Тази година и сезона се очертава слаб, постоянно вали, студено е, та не ми се вярва новото място да ми осигури достатъчно работа, а и на старото само интриги и неорганизираност и хаос които ме карат да ходя с нежелание. Остава ми само да се надявам нещата да се наредят по най-добрия начин  Praynig
Оставам другата новина за следващия път че ще закъснея за работа  Laughing

# 246
  • Belgium - BG
Zoui - радвам се че вече сте по- добре, макар че това което описваш с пьпките и болките в гьрлото може и да е скарлатина? София изкара преди 2 месеца, приличаше на ваште симптоми. Но понеже беше веднага на антибиотик, мина много бьрзо.

Жалко за волейбола, аз вчера много се зарадвах като научих че наште са били Португалците и са пьрви в групата Laughing

Вики, пожелавам ви силен сезон и много работа да има, все пак е още Май месец. Ние сме били в Алгарве 2 пьти и винаги е било лудница, особено вечер по ресторантите...

Меди, приятни приготовления на рожденният ден на Ини, после много снимки да пуснеш Wink

# 247
 Thinking да взема да повдигна малко темата
Голям студ е при нас и само вали...оня ден даже град валя и наоколо побеля за минути..
Зоуи оправихте ли се?
Доре малко остана до отпуската а?Как 6те я прекара6?
Вики с това време наистина сезона о6те не е по4нал newsm78Дано ако смени6 мястото то да е подобро.
Меди как върви гостито?Вита с коя компания летя?И колко и излезе билета?
Аз се ровя всеки ден...но #Cussing out едни цени Shocked
Нова  влезна ли в ритъма след по4ивката?
Фортее има ли светлинка в тунела?
 Hug ви
ва6 ред е Peace

# 248
Светле ,майка летя с Луфтханза и ние ще летим с тях,билета й излезе 356е.
Тук днес беше 37градуса,плажът е пълен с хора не мога да си стигна до къщата от коли #Crazy
Гостито върви чудесно,ще разказвам скоро.
Приятна вечер!

# 249
Не е било скарлатина,ами херпангина,но мина бързо и без да се лекуваме,ве4е сме добре.
Накой от вас знае ли какво е visicula?Всъщност не съм сигурна,4е се пише така,4ете се визикула,понеже жената на свекър ми я оперираха в4ера от това,а аз дори незнам какво е Embarassed
Вижте какво намерих в нета
http://www.struma.com/cgi-bin/index.cgi?page=hilife&article=0
Надявам се Меди да не ми се разсърди,оба4е понеже не съм абонирана и не мога да видя цялата статия.
И тука времето е ужасно,амй ще се повтори същото от миналата година,страхотни жеги в Бг,а тука си останахме без лято.

# 250
Зои аз не съм чувала за визикула
Светле ние си взехме билети за Декември по 90 евро на човек с Skyeurope
Зписахме се на плуване но Крис днес пак е с температура та дано се оправи до Събота иначе ще трябва да го отложим  Sad

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 22:10 от viki81

# 251
Визикула е жлъ4ка.. Peace
Вики къде ги намира6 тези цени newsm78 най евтиното с скай ми дава 180? на 4овек и то няма в периодА КОЙТО АЗ ИСКАМ.
90? с таксите ли?то си е без пари...искам и азззз

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 23:34 от lozeva

# 252
  • В голямото море...Живот
Здравейте!
Светле,нагласяш си отпуската според цените на билетите  Wink и аз си бях намерила билет за 87 евро в едната посока(но поотделно за 2те посоки),само дето моята отпуска не зависи от мен самата.......
Зои,каква статия е имало в Струма  newsm78
Вики,работа по Алгарве само по ресторантите ли има?Защо не се насочиш към нещо друго?

Последен ден  PartyОтпуската ще си я карам в къщи  пред компа.Тотална почивка  Peace

# 253
Светле жлъ4ка е bilis.
Доре може и да не е излязло,пробвай да влезеш на хайлаиф,има статия и снимка за майката на меди,относно това,4е е празнувала рожденият си ден.
Вики съжалявам,4е Крис пак е болен,дано бързо да му минава.И аз много исках да запиша Дани на плуване,но с тази операция на ушите няма да стане,докато не му изпаднат макари4ките,защото е много опасно,но нищо де,живот и здраве може би другото лято.

# 254
Зой4е жлъ4ка е със сигурност...даже потвърдих ей сега с един приятел българин лекар тук Peace

Общи условия

Активация на акаунт