® Португалия - пролетна тема № 6

• 14 935
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Grinning
И аз да потвърдя жлъчка е 100%.
Как са Дани и Крис?
Не се сърдя,но няма да го видите,защото всеки ден излизат за деня,ако искате да го видите трябва да отидете на архив и да видите броят от 28.05 в хайлайф.Нищо особено,много мразя такива работи,но познават и мен и мъжа ми и често ни се случва,а информацията я дала съученичката на майка,от къде е що е, пък къде живее,още по-тъпо,защото е без нейно съгласие,но както и да е мина и замина,някои хора се радват на такова внимание,на мен не ми харесва, приемам го като навлизане в личното пространство.Това си е наш празник,кой го интересува да занимават всички,които  четат,а пък има хора дето си поръчват такива статии  #Crazy
Тук днес беше по-пролетно време,малко се изнервих от гледане на врати,ламинати,лампи и дивани,но няма начин.
На 1ви има детски празник в Аквапарка и нямам търпение да заведа Ини,после пък идва 6ти и пак ще има купон,но детски и няма да допусна нахални  #2gunfireфотографи да доближат до децата  Naughty
Още не съм измислила какво да й подарим тя има всичко в ужасен излишък,просто нямам идея,помогнете,без дрехи,играчки и книги. PraynigЩе се радвам на предложения...
Приятен уикенд и добро настроение!  bouquet

# 256
Да се коригирам не "броят",а броя....обикновено пиша правилно,но ми е избягало.

# 257
Меди  newsm78 по принцип децата се радват на игра4ки дре6ки и книжки Rolling Eyes...но една разходка до зоопарк например ( не знам дали има де)или някакво посе6тение на не6то такова..макар 4е едва ли 6те го оцени Thinking
Ти си я познава6 най добре но смятам 4е някаква изненада 6те я зарадва Hug

# 258
Писах писах и какво натиснах в бързината всичко изтрих  ooooh!
Крис е по-добре, благодаря ви за загрижеността, да чукам на дърво, че утре сме на плуване, за щастие и мъжа ми е почивка та ще може да ни закара да не го мъкна по рейсове. Тук още е доста студено. Аз работя с дълъг ръкав и желетка а някои майки си пускат децата боси и по 1 блузка с къс ръкав, а после защо има вирус и болни деца в градината  Sad Другия месец ще местят Крис в по-горна група и учителките са доволни от него.
Тук естествено има и друга работа освен по ресторанити, но за човек като мен - чужденец, без виза и с лошо говорим местен език, работата по ресторанти е една от най-доходните.
Зои да сте здрави пък другото лесна работа  Hug
Светле а ти кога искаш да летиш? Имаше и евтини билети през Лондон и от Фаро, което на нас ни е по-удобно от Лисабон, но Октомври, а за Декември, когато искаме ние, нали са празници и цените са високи, затова и взехме още от сега изгодните билети, които намерих.
Меди наистина много трудно това с подаръците  newsm78 Ти знаеш какво обича дъщеря ти, вслушай се в майчиния си истинкт. За Крис например 10 возенета на любимата му машинка - конче от тези с по 1 евро, е за предпочитане пред която и да е играчка или дреха. И дано се похвалиш после и да пуснеш поне някоя снимчица да ви се порадваме, въпреки че не обичаш да ти навлизат в личното пространство, но ние все пак не сме поне малко познати  Hug
Дават ми зор да ставам  Hug на всички и със здраве

# 259
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
1ят ден от отпуската,домашната  Mr. Green,мина пред компа.Само изпрах,проснах дрехите и врътнах една мусака  Whistling .4ака ме основно по4истване на гардероба,кухнята и банята,но има тооооооолкова време.
Вики,а ти защо си без виза  newsm78 нали на нас ве4е ни издават сертификати...от миналата година.И мъж ти ли няма?Тук при нас вси4ки цигани си наизвадиха....
Меди,Ини още е много мъни4ка за да оценява какъвто и да е подарък,а и сама казваш,4е е презадоволена....зна4и още нещо от това,което има ще и е съвсем безинтересно.Ще и правиш рождения ден в заведение,нали?Там ще и подарят подаръци със сигурност  Peace А ти я заведи на фризьор да и направят при4еска/обясни 4е е специално  Wink/,на маникЮр с безцветен лак или някакви то4ки,цветенца  newsm78,нещо такова......ще го запомни.Това ми идва на ум,нали е моми4е  Sunglasses

# 260
Ами понеже билиш е жлъ4ка и бях питала жената на свекър ми,но тя каза,4е е разли4но,явно и протугалците не са много в 4ас.
Вики радвам се,4е Крис се подобрява,а това 4е португалците разсъбли4ат много децата си и аз съм го забелязала,аз Дани го обли4ам така както мене си обли4ам,сещам се като бяхме по коледа в болницата и се появи едно циган4е болно по тениска и къси гащи Shocked и после що е болно Rolling EyesА ти наистина защо нямаш виза?С влизането в европейският съЮз ве4е е лесно да се извади.Ти нали си сервитьорка,колко пполу4аваш,ако не е тайна разбира се,може и на ли4ни,понеже нали и аз все по ресторанти работех и ми е интересно колко се полу4ава на Алгарве,сигурно плащат много по добре от тук.
Меди за подаръцеите нямам идеи,може би да я заведеш на цирк newsm78,или защо направо не я попиташ какво иска?А ина4е може да редактираш поста си,вместо да се поправяш отдолу,аз 4есто въобще не си 4ета постовете,а сигурно са пълни с грешки от бързането да пиша.
Доре нямам търпение да дойдем другата седмица,задължително ще ти се обадя,но най вероятно в понеделник.
Не съм ви се оплаквала как преди 2 седмици някъде едни деца в детската градина на Дани ми викаха "puta" ,а преди няколко дена Дани ми се изцепи "filho de puta" Shocked Crazy Sick #Crazy,направо се втрещих,още не може да говори,а какви ги ръси,после го 4ух и да го бълнува това същото,казахме му,4е незнаем какво зна4и и оттогава не съм го 4увала,дано да не се повтаря.А от яслата ми казаха,4е те не са 4ували никой така да приказва и 4е Дани го е нау4ил това от вкъщи #Crazy,без коментар Sick
Приятен уикенд на вси4ки.

# 261
Вики искаме да трагнем след 20.08 и да се върмен към10.09...ако има6 идея за не6то пускай newsm78 Аз се побърках от търсене #Cussing out
приятен уикенд Hug тук пекна слънце Peace

# 262
Светле,ето ти нещо..........
http://booking2.skyeurope.com/Select.aspx

Това е за 3 възрастни,отиване и връщане,но от 28.08 до 10.09.Потърси си по евтини билети,има.... Peace

# 263
По принцип на скай е изгодно само,ако резервираш поне 4 или 5 месеца по рано,март месец като бях гледала за лятото ми излизаха по 180 евро в двете посоки,с вси4ки вклЮ4ени такси,а сега ми излиза за същите дати най евтино към 300 евро,и при тоя престой предпо4итам да взема на Луфтханза за 362 евро Peace

# 264
Светле,ето ти нещо..........
http://booking2.skyeurope.com/Select.aspx

Това е за 3 възрастни,отиване и връщане,но от 28.08 до 10.09.Потърси си по евтини билети,има.... Peace
еми излиза ми 950?...Както и Зоуи писа предпо4итам Луфтханза...
С СКай 2 но6ти по лети6тата за тази цена Shocked

# 265
Светле,това е положението  Confused Искаш да си ходите баш у сезона....по-евтино може и да не намериш.

# 266
Ние преди малко се върнахме от първия урок по плуване, но се оказа че не ги учат да плуват а само да свикват с водата . Въпреки това Крис много се забавлява и сега спи уморен
Светле за датите които си писала няма по-евтини билети, но октомври има, защо не отложите малко ще спестите полвината пари
Зои със бакшиша ми се връзва към 1000 на месец иначе само заплатата е 700 а при вас какви са заплатите? Иначе средно тук дават към 500-600 евро.
А за виза ми искат 300 евро в някакви там естранжейроси, забравих им точно името, а засега не ми трябва, а и от догодина може да не трябват, та засега не съм си вадила

# 267
еми и октомври няма newsm78  симулирах и най евтино излиза 290? ooooh!
Проблема е 4е тогава  можем да си позволим(тогава няма работа)... а и Теди по късно е на у4или6те...абе продължавам да търся Peace

# 268
Вики , доста добро заплащане . Аз съм работила в тази област и заплатата която вземах на времето беше 450-500 Евро. Преди известно време ходих в Центро Комерсиалите  да попълвам молби за работа и заплатите никак не са се променили ,варираха от450 до 550 . Като се има в предвид че се работи до 24 ч. и 1или 2 почивни  дни /ротативни/.  Не зная дали е така на всякъде ,но аз на което попаднах беше такова положението.

# 269

4естит празник на вси4ки деца Hug

Общи условия

Активация на акаунт