Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за витамините ApeiT Jelly Kids и BioGaia?
Какви са методите за боядисване на яйца и откъде мога да купя боя за яйца?
Какви са цените на наема и покупката на жилище в Лисабон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за витамините ApeiT Jelly Kids и BioGaia?
Отзивите за витамините ApeiT Jelly Kids и BioGaia са положителни. Участниците отбелязват, че ApeiT Jelly Kids с пчелно млечице е полезен за подобряване на апетита и имунната система, като цената му варира от 15 до 20 евро. BioGaia също се използва за укрепване на имунната система и ефективността му е високо оценена.
-
Какви са методите за боядисване на яйца и откъде мога да купя боя за яйца?
-
Какви са цените на наема и покупката на жилище в Лисабон?
Цените за наем на апартамент в Лисабон варират от 300 до 500 евро, докато за закупуване те са от 700 000 до 125 00 евро за ново жилище. В самия Лисабон цените са поне два пъти по-високи. За наем на самостоятелно жилище в Лисабон участниците препоръчват избягване на лошите райони и предлагат информация за цените в техния регион, като посочват, че наемите са от 300 до 500 евро за Т2, а за купувачите от 70 00 евро до 125 0 € евро за ново жилище.
-
Какви са отзивите за нелицензираните ваксини?
-
Какви са преживяванията от раждането?
Докладвам:в Неделя загубих контрол над нервите си
,чувствах се като преди кандидат- студентския си изпит през 98г,изревах си сълзите
,Сашо щеше да ме бие още малко,резултатът бе главоболие и отоци по очите,все едно наистина ме беше набил някой,не заспах до 2 ,а в 5 трябваше да ставаме ,за да пътуваме.Не исках да тръгвам сутринта,направо ме избута насила през вратата
,скъсих си живота за пореден път...
,то и аз си бях,ама не можах да се овладея.Стигнахме навреме,срещнах един колега от моя випуск,той се явяваше за 2ра специялност
,настанихме се,дадоха ми да тегля въпросите,но категорично отказах
,после предложиха на колегата,не знам как точно нас нацелиха и той изтегли супер въпроси,залата искаше да го линчува
,но за мен въпросите бяха идеални,единственото лошо беше,че за 4 часа не успях да напиша,всичко,което знам,можех да пиша
по последния въпрос още много.С две думи доволна съм,но не смея да проверя в учебниците,защото ако открия пропуски ще лудна отново.Дано преценят,че е достатъчно,
много ми се иска,че толкова четене...
След 10 дни ще излезе резултатът.Сега реанимирам,въпреки,че днес имахме 2 раждания едно секцио и една операция и 
.Избрах си това, което ми харесва като работа, което ще правя с удоволствие и съм много, много щастлива.Нямам думи да ви опиша.Сега ще започвам да подготвям документите (т.е. от утре сутрин), които са ми необходими за подписване на трудовия договор.Моята работа е общо взето пред компютъра.Ще изготвям фактури, протоколи, оферти...Въобще работа-мечта.Ще контактувам и с клиенти.Въобще-рай (чак ми се струва нереално)
.

не съм си ходила...през Юни ще станат 6г
Меди и Дани..Радвам се за вас
&том не се 4увства6 добре( по ве4е добре познати при4ини) рискувай ...няма смисъл да се измъ4ва6...все пак има6 право да си 6тастлива нали..?А и тук не губи6 ни6то...само 6те се оттърве6 

Не му ли трябват пари на този човек. А и не му се дават пари за майстори и бармана и един друг боядисват, ама като бабички. Една седмица един под боядисват
"изби рибата"