® Португалия - пролетна тема № 6

• 14 944
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
 Здравейте всички!
  love001Докладвам:в Неделя загубих контрол над нервите си smile3511,чувствах се като преди кандидат- студентския си изпит през 98г,изревах си сълзите newsm45,Сашо щеше да ме бие още малко,резултатът бе главоболие и отоци по очите,все едно наистина ме беше набил някой,не заспах до 2 ,а в 5 трябваше да ставаме ,за да пътуваме.Не исках да тръгвам сутринта,направо ме избута насила през вратата smile3513,скъсих си живота за пореден път...
Той каза,че ако не успея няма да ми позволи никакви конкурси повече...беше ми бесен smile3516,то и аз си бях,ама не можах да се овладея.Стигнахме навреме,срещнах един колега от моя випуск,той се явяваше за 2ра специялност newsm09,настанихме се,дадоха ми да тегля въпросите,но категорично отказах newsm11,после предложиха на колегата,не знам как точно нас нацелиха и той изтегли супер въпроси,залата искаше да го линчува smile3512,но за мен въпросите бяха идеални,единственото лошо беше,че за 4 часа не успях да напиша,всичко,което знам,можех да пиша  smile3523по последния въпрос още много.С две думи доволна съм,но не смея да проверя в учебниците,защото ако открия пропуски ще лудна отново.Дано преценят,че е достатъчно, newsm17много ми се иска,че толкова четене... smile3529След 10 дни ще излезе резултатът.Сега реанимирам,въпреки,че днес имахме 2 раждания едно секцио и една операция и  Whistling
Радвам се,че мога да разполагам с времето си и мисля да го оползотворя максимално,от утре:козметик,фризиор,фитнес,зъболекар,магазини,шивач,танци,кино,кафе с приятелки  ииии разходки с Ини,най-много ми липсваха те и игрите с нея.До скоро!

# 61
  • Стара Загора
На работа ни оставиха и двете.Днес си избрахме точно какво да работим-т.е. коя какво ще прави.Аз съм много щастлива newsm44 .Избрах си това, което ми харесва като работа, което ще правя с удоволствие и съм много, много щастлива.Нямам думи да ви опиша.Сега ще започвам да подготвям документите (т.е. от утре сутрин), които са ми необходими за подписване на трудовия договор.Моята работа е общо взето пред компютъра.Ще изготвям фактури, протоколи, оферти...Въобще работа-мечта.Ще контактувам и с клиенти.Въобще-рай (чак ми се струва нереално) Crazy .

Утре ще се събираме-семейно всички колеги от офиса тук, ако не забравя, ще взема фотоапарата да се снимаме и ще ви пусна снимки.

Меди, какво стана, как мина?Чакаме!

# 62
medi и Дани браво   bouquet

# 63
  • В голямото море...Живот
Меди,Дани радвам се за вас от сърце  Hug   bouquet
Дани,само да забравиш фотоапарата  Naughty  Mr. Green
Аз няма да се оплаквам...щото ве4е няма смисъл........ама ПИСНА ми бе хора  ooooh!
Прибира ми се в БГ...все пове4е и пове4е.Дали не е носталгия ве4е  newsm78 не съм си ходила...през Юни ще станат 6г  ooooh!  Tired

# 64
 smile3501 Меди и Дани..Радвам се за вас Hug
Доре а какво те спира да си иде6 Thinking &том не се 4увства6 добре( по ве4е добре познати при4ини) рискувай ...няма смисъл да се измъ4ва6...все пак има6 право да си 6тастлива нали..?А и тук не губи6 ни6то...само 6те се оттърве6  ooooh!...Следвай сърцето си Hug

# 65
Меди и Дани браво на вас Hug
Доре а защо не си отидеш поне на по4ивка,ако не за постоянно newsm78

# 66
Светле,не знам какво ме спира  newsm78 Мисля си какво ще работя там,за какви пари,кой ще ме вземе на тия години и за какво  ooooh! А ако нищо не стане и тук няма да мога да се върна...оставам без работа,квартира...........
Абе направо си е ............... #Cussing out

Зои,ква по4ивка като ми дават само 2 седмици отпуск  newsm78

# 67
Meди дано оценяващите разберат че си знаеш и че не ти е стигнало времето и те оценят отлично. Ама какво е това паниране за един изпит, аз и като ученичка не съм се панирала за изпит, има къде къде по-важни неща.
Доре в България определено живота е скъп но ако ще си по-щастлива. Ако има къде да живееш и няма да плащаш наем ... малко са пооправили заплатите от преди една година когато дойдохме, а и се намира работа. Но важното е сама да си изясниш какво искаш.
Дани страхотно е че са оставили и двете  newsm44 от тук нататък какво да ти пожелая, най-вече здраве и повишения, както на поста така и на заплатата  Hug
Зои замина ли си торнадото  Laughing свеки. Как е малкия ходи ли на ясла? Браво за упоритоста в козунакоправенето. Ти не казвай че не ти се е получил, щом го харесват, кажи че точно така става  Laughing
Зои, Светле пратете по един козунак, ще си дам адреса на лични  Joy
Крис от днес е на ясла, та и аз малко да си почина, че луднах с него, особенно вчера следобяд, правих му какво ли не за ядене а той само бисквити яде, и само си играя и мия чинии  ooooh! Знам че си има вкус и на мен ако ми дават нещо дето не ми се яде няма да ми е добре, но като не може да си казва ... Whistling Чак после ми беше гузно като се замисля, то милото с нищо не е виновен, а и е доста послушен в сравнение с някои деца. Заиграва се сам, оставя ме да сготвя. Трябва да релаксирам. А и тъпия ни шеф още не е отворил. На плажа е пълно с хора той сега се е сетил да боядисва  #2gunfire Не му ли трябват пари на този човек. А и не му се дават пари за майстори и бармана и един друг боядисват, ама като бабички. Една седмица един под боядисват  ooooh! Както и да е, хайде лек ден от мен, ще си пусна едно филче и ще мързелувам  Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 13:27 от viki81

# 68
Цитат
Светле,не знам какво ме спира   Мисля си какво ще работя там,за какви пари,кой ще ме вземе на тия години и за какво
Да наистина..но пък и тук смятам 4е не взимаме кой знае колко..(колкото да си покриваме разходите)а и наем пла6таме и др. не6та... и то излиза танто за кукуриго...
 А за работа в БГ желание да има6...
Успех в избирането на верния път Hug

# 69
  bouquet Hug Heart Eyes

# 70
Ами за 2 седмици по4ивка защо не newsm78,според мен е нормално.
Вики пуснах тази седмица Дани на ясла да видим докога ще е здрав,4е те в тоя студ и вятър все навън ги държат #Cussing out и трябва да го навли4ам,4е на него малко му трябва.Свеки си замина още предната седмица,аз с моят късмет нали две свекита си имам,ама за новата няма да разправям,4е и тя не е много цвете за мирисане.Живеят на две пресе4ки от вкъщи и сме я молили да и оставим Дани за 3 4аса да излезем да разпуснем малко,а тя казва,4е не му е баба и не се 4увства длъжна да го гледа,толкова за нея.А Крис ходи ли на ясла?
Ние пък с мъжът ми сме със зверско разстойство и се 4удя дали не е от тоя козунак блъскан с мая newsm78

# 71
Зои за разстройството ти препоръчвам Imodium май така се пише много е ефективен даже може и да се запечете
Дано се затопля вече и да няма болести. И тук е доста променливо времето и аз в яслата ги предупредих да внимават че и лекаря е казал да внимаваме със студа пък дано има резултат. Крис от днес е на ясла след 10 дневна почивка за Пашкоа.

# 72
  • Стара Загора
Доре, аз да питам също:

1.Какво те задържа в П-т?
2.Какво ти липсва в Бг?

За заплати-според мен нещата са горе-долу добре тук.Ако има къде да живееш тук, да не плащаш наем-мисля, че няма да има разлика.Т.е. да си направиш сметката ако плащаш наем и си си там и ако се върнеш тук.Да решиш къде те влече сърцето, а да не се насилваш сама.Къде според теб имаш бъдеще.Мислиш ли за винаги да останеш в Пт или така или иначе рано или късно ще се върнеш в България, т.е. какво си запланувала за напред.Какво милсиш, че ще постигнеш в Португалия и какво в България.Къде би се чувствала добре и къде би била щастлива.Т.е. да се замислиш да речем какъв ще е живота ти след 5 год. там и какъв тук.

(стана дълго, ама в общи линии се надявам да ме разбереш).

Реши си сама какво искаш и какво ще те промени в положителна посока, ще ти окаже добро влизание и ще те направи щастлива.

Меди, ти голяма паника си била Laughing .Аз поне се превивам от стомах и треперя като бъхливо куче от притеснение, ама ти...както се казва  hahaha "изби рибата" Joy .

Целувам ви всички и ви прегръщам много, много! Hug

# 73
Дани,толкова 4есто съм си ги задавала тия въпроси  ooooh! Надявах се,4е нещата с Борис ще се оправят  Tired Но така загубих 5г от живота си........А снощи даже ми каза,4е без него съм нищо и ще затъна  newsm78
На тия години някаква реализация нито тук,нито там мога да имам.Мисля си за някакъв бизнес...но за вси4ко трябват пари.А аз ги нямам.На твоите въпроси:
1.Нищо
2.Вси4ко
Май това дава отговор  Peace

# 74
Искам да попитам тези от вас които са боледували повечко ... малко съм притеснена ... всъщност доста   тази зима Крис за 3-ти или 4-ти път е на антибиотик, от 2 дни вдига температура и сега пак е на антибиотик въпреки че няма други оплаквания освен силно зачервено гърло и температура, как се отразява това на организма му,  дали е повод за притеснение тази честота на приемане на антибиотик, предпоставка за сериозни последствия, или в болестния преиод не е нещо чак толкова ненормално.  Confused
В професионален план имам няколко пътечки по които мога да поема така че стискайте палци, следващите 2-3 седмици очаквам да се изяснят нещата и дано и аз имам повод да се похваля  Praynig

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 15:56 от viki81

Общи условия

Активация на акаунт