ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 446
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • в сърцето на един мъж...
ммммм, Коте, завидях ти - много са готини  bouquet

# 211
Божеееее, това гледали ли сте го? Евровизия за България 2008
http://www.youtube.com/watch?v=lWJhM9ybmNk&feature=related
А който не е наясно, ей това е фаворита
http://www.youtube.com/watch?v=Z28STzFIFBU&feature=related

Последна редакция: сб, 15 мар 2008, 01:46 от rien

# 212
Я, българската песен била много приятна Simple Smile

# 213
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро,

последен спокоен уикенд. Sunglasses

Коте, започва ми семестърът. в тази фирма правих практика, задължителна в 5ти семестър, без нея не мога да продължа да следвам.
сега ме чака едногодишен проект, ще ми се стъжни животецът  Tired
яйцата са много хубави  Simple Smile

Риен, не само, че мие жал да чупя яйцата, ами и не ги ям. мразя варени яйца, ям само в тесто или някакси объркани.
рано ми е за Азис и други песновки, смятам днес да се мотам здраво на чист въздух, дават го сухо поне!

# 214
Ние пра3нуваме и католическия и православния Великден и е много интересно. И на двата естествено имаме собственоръчно боядисани яйца. Ко3унак и сладки прави свекърва ми. Тя е голяма майсторка и не искам да и конкурирам Wink. Прави и великденски хляб с шунка. В събота вечер ходим на църква с кошнички, красиво украсени и наредени вътре, яйца, кекс във формата на агънце и остърн хляба. Всички посетители на църквата си оставят кошничките на 3емята до стената подредени. Попа чете молитва и осветява храната в кошничките. Това ни е 3акуската в неделя на Великден. По някое време преди обед си търсим и скритите яйца  Mr. Green. Ходим на официален обяд у свекитата, както е и между другото всяка неделя Heart Eyes.
На православния много обичам да ходя в бг църквата в Мюнхен и от там на бг ресторант Peace Ако по Великден не можем, ходим на Цветница. Естествено, чукаме с мъжо яйцата по български.
Като стана въпрос 3а яйца, гледахте ли миналата вечер The Simply не 3нам какво си, едно предаване което води Соня Краус 3а проминентите и техните гафове. Та там един глупак от някаква група( му3икант) не го по3навам, е бил някога си на гости на Стефан Рааб и се съблече чисто гол Shocked прави по3и... Стефчо горкия, се почувства 3а първи път много неловко. После се облече човечецът и Стефан какво пак го подкачи, не обърнах внимание, но тоя си отвори ципа на панталона и си и3вади едното яйце Shocked на което имаше нарисувана, написана, емблемата TV Total Shocked Всички в 3алата онемяха. Стефан искаше да го скрие с един лист, но оня най_нахално се местеше встрани Joy

# 215
честит рожден ден на малката Мадлен на мама Мистик!

Желая здраве  от сърце  аз на малкото мишле!
Нека малката Мадлен
расте като цвете в градина -
слънчева, безгрижна и красива,
по детски палава и закачлива!

# 216
празнуваме и двата великдена, естествено.
меся козунак за нашия и правя остерлам за немския. яйца и за двата. харесвам много подобни празници и по тази причина държа да празнуваме и двата.
на църква тук, в германия не ходя. имам лоши спомени от бг църквата баш от един великден преди 15 години. може сега да е различно, знам ли. ама тогава всички българки си показваха дрешките и не спираха да говорят по мобилните дори през време на службата. разделени бяха на групички и падна люто одумване. потрес просто, та затова оттогава съм пас.

оооооооооо, честит рожден ден на МАЛКАТА МИШКА на мисти.  bouquet  bouquet  bouquet

# 217
  • в сърцето на един мъж...
Мисти, да ти е жива и здрава Мишката! Да те слуша, да расте здраво и щастливо дете!  bouquet

# 218
Наздраве за Мадлен!!! Да не й спира
устата. Да иска, да иска! И ще получи!

# 219
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мисти, честита ти рожденичка  Hug

да ти е жива и здрава и много да те радва  Hug

# 220
 newsm59 Честит рожден ден на Мадлен! newsm59

# 221
  • Germany
   bouquet Heart EyesHugЧестит рожден ден на Мадлен  Hug Heart Eyes  bouquet

# 222
Честит рожден ден на малката Мишка
Да е здрава, щастлива и безгрижна   bouquet

# 223
Мисти, честита ти рожденичка!
Да ти е жива, здрава и палава!

# 224
Честит рожден ден на малката колежка! Да е жива, здрава и да научи родителите си на много неща!  bouquet

Някой пътувал ли е в Kinder-Abteil на DB? Смятам да извърша сама тази авантюра в четвъртък с Хана и Кимба, плюс багаж и лаптоп /нали трябва да се гледат филмчета/, пътуваме от Хамбург за Франкфурт. Който има впечатления, моля да ги сподели, най-вече за какво да внимавам.

Общи условия

Активация на акаунт