ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 521
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Мате, я ги издай тия приятелски кръчми в Изток. И аз съм родом от квартала  Wink !
Коте, взе ли билети вече, че така си се наточила на мъжо? Laughing

Между другото искам да ви споделя, че почетният ни консул у наше село правел всякакви заверки на докита срещу 40 евро! Peace

# 121
ми има им адрезите на линковете май бе зиме. едната е срещу новата кръгла сграда на Д. Цанков и Кюри.
другата е по кюри надолу към плиска, вляво.
аз молим, не съм родом от там, а от смръдливия център.
аре, аз отивам да гледам шуто на манитуто. чат пат ме обхващат едни такива отклонения Mr. Green

# 122
Това с дипромите не ме учудва. За разлика
от българските, тукашните са на хвърчащ
лист, 200 грамова хартия, с цветен печат.
Никакви водни знаци, никакви специални
хартии, нищо. Но пък не може да се види,
дали еди-кой си е учил там и тама заради
защита на личните данни. Далавера, нали.

Ние също бяхме на У7. За триезичен чомакът
е, разбира се, супер. Като прибавим китайския,
става четириезичен. На немски казва няколко
думи. Найн, майн, капут. Първото изречение е
факт обаче: "Дас ист ан конь". Много съм горда!

# 123
За разлика
от българските, тукашните са на хвърчащ
лист, 200 грамова хартия, с цветен печат.
Никакви водни знаци, никакви специални
хартии, нищо.

Ето, Лиска докаzа, че е виждала диплома наживо!

# 124
aз продължавам да съм потресена от моето дете. ок, че не говори, не говори. крак, маумау, баубау, тата, амаама. тва е. може да казва обаче мама. може, ама не казва. вика ми упорито тата. китайският е перфектен. там просто е ненадмината. изнася монолози от по 5 минути. съска като змия, наподобява кон и хъхка като гъска. обаче мама не казва Rolling Eyes
Лисе, как така не могат да проверят. нали като почнеш работа искат диплома, ако рекат да я проверяват не им ли дават информация. ми че ако е така да спретна един самиздат и да си направя стотина дипломки. луда работа..........
още се триумя за бг дипломите. нужно ли е последно апостил, анеркенване оттук и превод или не. или е според зависи работодателя.

# 125
Браво на дечицта , да видя аz на нашето У.. дано не открият кариеси , че чико ме уплаши.
и на мен днес ми иде да zасъскам, но ще ми даде ли някой диплома zа zмийски филолог  newsm78 та се въzдържам. Освен , чЕ попитах тук един дето все недораzбрал аz ли съм блонд и съм пропуснала да отбележа в CV to си то или той е блонд, но съм недоскив и не виждам ... ама се ядосах с глупости.

# 126
Жабо,zа zъбите я zаведи на zъболекар.Не помня на теzи У_та да са им гледали zъбите newsm78.Те проверяват и zаписват това,което пи6е в гелбехефта.На колко ти е детето,така и не раzбрах.По принцип се препоръчва като иzлеzат първите zъби да се води на всеки 6 месеzа на контролен преглед.

# 127
Добре 4е ми напомнихте zа zъбите, аz zабравих да ви кажа.
В4ера педито гледа zъбите и аz го попитах, дали да я zаведа на zъбар или кога да я водя. Той вика Ум Готтес Виллен, недейте, няма смисъл. На таzи въzраст нито стоят мирни, нито си отварят устата, и могат оба4е да се травмират от посеЩението и после цял живот да не искат да отидат. Каzа ми да й мия събите и Щом като не пие много подсладени напитки (а тя пие само вода и мляко), няма и голям риск от кариеси. И ако има кариес, то аz Ще го видя и тогава ве4е да я водя.
Но виж, на о4ен трябва да я водя  ooooh! (профилакти4но, zаЩото аz съм толкова сляпа).

Помнете ли 4е обмислих пътуване до Ню Йорк с цел покупка на МекБуукПро на скъпия? Той си го купи от тук, в понеделник дойде.....и в4ера раzбра, 4е Ще пътува до 4икаго в на4алото на април  ooooh!  Много ме е яд, ако zнаехме, можеШе от там да си го купи МНОГО по евтино  Tired Здраве да е, сега Ще го пратя zа дрехи и игра4ки  Mr. Green

И при вас ли има такава буря?  ooooh! Апокалипти4но е при нас  Crazy  Ако ви е ску4но вкъЩи, ето малко zанимавка   Mr. Green

# 128
Добре 4е ми напомнихте zа zъбите, аz zабравих да ви кажа.
В4ера педито гледа zъбите и аz го попитах, дали да я zаведа на zъбар или кога да я водя. Той вика Ум Готтес Виллен, недейте, няма смисъл. На таzи въzраст нито стоят мирни, нито си отварят устата, и могат оба4е да се травмират от посеЩението и после цял живот да не искат да отидат. Каzа ми да й мия събите и Щом като не пие много подсладени напитки (а тя пие само вода и мляко), няма и голям риск от кариеси. И ако има кариес, то аz Ще го видя и тогава ве4е да я водя.

Shocked не мога да повярвам  Shocked Татяна,има6 ли други майки поzнати,които обаче да не са при съЩият лекар? За очите се прави съЩо,и ние ги водим по 1 път в годината,макар че сме беz очила. Не винаги е гаранция,че не са необходими.Майка ми и баЩа ми бяха беz,а сестра ми с.

# 129
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

И при вас ли има такава буря?  ooooh! Апокалипти4но е при нас  Crazy  Ако ви е ску4но вкъЩи, ето малко zанимавка   Mr. Green

of Tatjana c този link...  Crazy

вчера гледах Lars und die Frauen.
посмях се, ама не беше смешен филма, хареса ми...

иначе и тук духа сериозно, снощи едвам се прибрах. една приятелкa ми каза, бeз камъни в джобовете да не излизам  hahaha

# 130
уф, а трпете ли депресията с паzаруване и ако да , то как се ораzява на бюджета на семейството ???

# 131
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
уф, а трпете ли депресията с паzаруване и ако да , то как се ораzява на бюджета на семейството ???

депресия трепя с хубава  книга и шоколад с високо съдържание на какао или 15км из Оденвалд.  Peace

от пазаруването съм пристрастена към цветя, ама вече няма къде да ги държа. ако бяха дрехи и обувки, парфюми и чанти перото щеше да щраусово...
за сега цветята не ни излизат скъпо...  Simple Smile

# 132
Споделям, че лаптопът ми падна от масата.
И нещо се попрецака. Нещо захранването
не функционира като хората. Трябва нов!

Мате, не мисля, че дават информация. Но и
не съм сигурна. Що се отнася до апостилите,
мои приятелки почнаха работа в България,
никой не им е искал дипломите дори. Иначе
по принцип си трябва апостил, много ясно.

# 133
Дали при работа се иска диплома ... мога да ви раzкажа небо. Учих в най_реномираното и голямо училиЩе в Плевен.Бе6е от предфучилиЩна до 11 или 12 клас.Дълго време бе6е една жена директорка,zа която по_късно чух,че вече не е.Хванали са я,че няма диплома  Rolling Eyes А бе6е години наред директор.

# 134
А бе6е години наред директор.
оооо, това нищо не е. Някои хора са били години наред практикуващи хирурзи, не само без диплома, но и без никакво обучение в тази връзка ooooh! (Шехи, нямам предвид теб, да не подпалиш метлата сега Wink Hug)
Вече за 2 случая чувам през последните 2-3 години. Единият "поне" имал образование за месар  ooooh! hahaha, ама другия беше с някаква още по- отнесена професия, но и двамата практикували години наред, който го може- го може Wink Кой знае още колко такива като тях въртят скалпела Praynig

Общи условия

Активация на акаунт