Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 197
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 1 110
  • В мечтите
така е ,тук е тема където все пак споделяме добрите си отзиви Peace

# 1 111
Дами,моля ви кажете име на добър стоматолог! При кого водите децата си?

# 1 112
Здравейте!
Моите деца имаха хронични проблеми с ринити, бронхити, постоянно хъркане по време на спане и т.н. Може би на много от вас звучи познато. Какви ли не билки, антибиотици, лекарства, дори морска вода в нослетата и какво ли още не.
Едва преди година Д-р Малина Ялъмова ги излекува и то ОКОНЧАТЕЛНО, а не само временно . Тя работи не само с традиционни методи в медицината, а и с нетрадиционни - биорезонансни терапии, акупунктура, билколечение, хомеопатия, Су-Джок и т.н. Моите деца проведоха курс на лечение от 10 дни с апарат наречен "Зепер". Той произвежда електро-честоти, които са абсолютно безвредни и безболезнени за човека, но убийствни за бактерии, вируси и т.н. Децата стояха "вързани" за този апарат по 1 час на ден, най-често го правехме когато спяха, за да са мирни, или когато гледат телевизия. Те не усещат нищо, но ефектът е изумителен. Вече повече от година нямат никакви оплаквания, спят спокойно (да чукнем на дърво). А да виждаш децата си здрави е най-голямото щастие за една майка.
Ето координати, ако решите да опитате: Бургас, к-с "Братя Миладинови", бл.59, вх.3, ет.1, до "Трапезица". Тел.: 81-02-21, моб.тел.: 0887/84-54-29. Успех!

# 1 113
  • В мечтите
Здравейте!
Моите деца имаха хронични проблеми с ринити, бронхити, постоянно хъркане по време на спане и т.н. Може би на много от вас звучи познато. Какви ли не билки, антибиотици, лекарства, дори морска вода в нослетата и какво ли още не.
Едва преди година Д-р Малина Ялъмова ги излекува и то ОКОНЧАТЕЛНО, а не само временно . Тя работи не само с традиционни методи в медицината, а и с нетрадиционни - биорезонансни терапии, акупунктура, билколечение, хомеопатия, Су-Джок и т.н. Моите деца проведоха курс на лечение от 10 дни с апарат наречен "Зепер". Той произвежда електро-честоти, които са абсолютно безвредни и безболезнени за човека, но убийствни за бактерии, вируси и т.н. Децата стояха "вързани" за този апарат по 1 час на ден, най-често го правехме когато спяха, за да са мирни, или когато гледат телевизия. Те не усещат нищо, но ефектът е изумителен. Вече повече от година нямат никакви оплаквания, спят спокойно (да чукнем на дърво). А да виждаш децата си здрави е най-голямото щастие за една майка.
Ето координати, ако решите да опитате: Бургас, к-с "Братя Миладинови", бл.59, вх.3, ет.1, до "Трапезица". Тел.: 81-02-21, моб.тел.: 0887/84-54-29. Успех!
добре написано но искам да кажа че от именно подобните опити на известни хомеоПАТКИ в Бургас си навлякохме много сериозна пневмония,лежахме в отделението седмица и нещо,след този кошмар не искам и да си помисля за подобен вид експеримент.С тези неща трябва да се внимава и да не се подценяват.  Peace

# 1 114
  • Бургас
Освен добре написано е и много добра /само/реклама ми се струва.  Mr. Green

Четири поста и четирите възхваляват тази докторка. Айде стига вече - що не се представите с истинското си име  Whistling

# 1 115
  • В мечтите
Освен добре написано е и много добра /само/реклама ми се струва.  Mr. Green

Четири поста и четирите възхваляват тази докторка. Айде стига вече - що не се представите с истинското си име  Whistling
ами да си кажа честно щях и аз да го напиша ама си викам айде "Жуната" може да се усети ,но уви.Добър PR  Laughing

# 1 116
Казвам се Марина Костова. Единственият ми подтик да пиша в темите за гинекология и детски лекари за успехите от лечението , на което се подложих сама, а също и децата си, беше, защото мисля, че има майки, които наистина упорито търсят ефикасни и дълготрайни методи на лечение. За тях тази информация би била полезна. За другите, които решат да тълкуват постовете ми като самореклама на Д-р Ялъмова, ще кажа "Имате право да си мислите каквото искате".
А на Д-р Ялъмова бих казала само едно огромно "Благодаря!"

# 1 117
  • Бургас
marris, значи дъщерята на д-р Ялъмова.  Peace  Mr. Green

# 1 118
Казвам се Марина Костова. Единственият ми подтик да пиша в темите за гинекология и детски лекари за успехите от лечението , на което се подложих сама, а също и децата си, беше, защото мисля, че има майки, които наистина упорито търсят ефикасни и дълготрайни методи на лечение. За тях тази информация би била полезна. За другите, които решат да тълкуват постовете ми като самореклама на Д-р Ялъмова, ще кажа "Имате право да си мислите каквото искате".
А на Д-р Ялъмова бих казала само едно огромно "Благодаря!"

Всички майки тука търсим ефикасни и дълготрайни методи за лечение. Всички искаме децата ни да са здрави. Нали не искате да кажете, че сме по лекомислени за здравето на децата си? Все пак, мерси за информацията, на мен ми беше интересно да се информирам но само толкова. Това не ме прави безотговорна и нетолкова упорита нали?

# 1 119
  • В мечтите
marris, значи дъщерята на д-р Ялъмова.  Peace  Mr. Green

Whistling

# 1 120
мили майчета знам,че списъка е за детски ликари но искам да пребавя и д-р.ламбов(унг)който е много добър специалист.скоро правихме операция на малкия на сливиците и сам на мнение че по добър от него няма.всичко мина благополучно и лесно,но периода на възтановяване е много труден но и това мина вече.на всички майчета  на който им предстои това изпитание мога да кажа само смелост и най-вееч търпение

# 1 121
Аз пък искам да помоля всички майки да не пристъпват лекомислено към премахването на сливиците на децата си. Д-р Ламбов не пропуска да препоръча такава операция, дори когато не е необходимо. Разбирам го, в крайна сметка това е бизнесът му, но аз лично съм щастлива, че не последвахме препоръката му.

# 1 122
Точно такова е и моето впечатление от д-р Ламбов. Давайте да махаме сливици. Добре че не му се   доверих  преди 4 години.

# 1 123
Това и на нас каза преди 1 седмица,а малкия е само на 2 и 6 месеца,за това не съм съгласна с него,но иначе както писах по-горе доволна съм от него!

# 1 124
Здравейте!
Малина Ялъмова не е за този списък! До юни бяхме нейни пациенти със сина ми- непрекъснато повтаряше как традиционната медицина не можела да се справи с това, с онова, а този уред, с който сравнително наскоро се сдоби, бил уникален- лекувал от глисти до астама и т.н. Несериозно е един лекар, който практикува традиционна медицина и не се отказва от нея да твърди, че не действа. Ами да стане знахарка тогава! От юни сме пациенти на д-р Дралчева и вече й имам по-голямо доверие, отколкото съм имала на Ялъмова за две години. И още не мога да проумея защо не се отказахме по- рано от нея....

Общи условия

Активация на акаунт