Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 183
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 120
 Praynigздравейте мами!моля,ако някой има адреса на д-р Гинка Калудова\неонатолог и педиатър да го напише. предварително благодаря!

# 121
  • в джунглата
това е телефона 056/ 845 008, попитай за адреса

# 122
Аз също съм много доволна от д-р Калудова.Тази жена е невероятен специалист.Вярно е ,че отсъстваше доста време ,но има здравословни проблеми,които и пречиха да работи непрекъснато.Господ,да я пази и да е с нея за да продължава да помага на децата ни.Служебният тел. е-84 -50 -08,за да запазите час се звъни всеки петък от 9.30 часа,за следващата седмица.А нейният gsm е 0888206420.

# 123
 Grinningспециални благодарности на дънди и paluto.това със запазването на час малко ще ме затрудни,но то си е мой проблем.така е като е добър специалист.благодаря ви от сърце!  bouquet

# 124
за да запазите час се звъни всеки петък от 9.30 часа,за следващата седмица.А нейният gsm е 0888206420.
До 10 часа вече няма свободни часове.

# 125
Мами , има ли изобщо детски невролог в Бургас ?

# 126
  • в джунглата
НЯМА, има една д-р Ишкиева която поради липса на такъв се вживява за детски но не е.

# 127
е Дънди ти ме отчая и аз търся детски невролог.Но явно в Бургас няма никакви специалисти- за жалост

# 128
  • Burgas, Bulgaria
pegi не мила не ходи при тази Ишкиева-преди 8години ме вкара в инвалидна количка с тъпата си грешна диагноза  #2gunfire.По-добре иди в друг град аз от тук с майка ми дирекшън в София и Слава Богу след операция съм на крака и нямам проблеми.

# 129
и аз търся детски невролог.Но явно в Бургас няма никакви специалисти- за жалост

Наистина е много жалко . Пак ще трябва да се ходи до София  Tired

# 130
  • в джунглата
ДА, ЗА ЖАЛОСТ Е ТАКА! ПРОБВАИ НАПРАВО В СОФИЯ И НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО С БУРГАСКИТЕ "СПЕЦИАЛИСТИ"

# 131
ИСКАМ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТ ОТ Д-Р МАРИЯ МАВРОВА И ДА Я ПРЕПОРЪЧАМ НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ДЕТСКИ ЛЕКАР. ПРИЕМА В ЧАСТЕН КАБИНЕТ В СЛАВЕЙКОВ БЛ.17 НЕ РАБОТИ СЪС НЗОК , МОГА ДА ДАМ ТЕЛЕФОНИ. ИМА НАЙ-ТОЧНАТА СЛУШАЛКА ОТ ВСИЧКИ ЛЕКАРИ В БУРГАС. КАТО СЛОЖИ СЛУШАЛКИТЕ НА ГЪРДИТЕ ВСЕ ЕДНО Е РЕНГЕН. ИЗПИСВА АНТИБИОТИЦИ САМО АКО Е НАЛОЖИТЕЛНО.

# 132
изчетах цялата тема, но нищо не пише за д-р Байчева на ул.Калофер знам че е кабинета й. спешно ми трябват координати и някакви отзиви ако имате

# 133
  • Бургас
Nqkoi ima li nomera na d-r Angelova v Sv.Sofia.Blagpdarq predvaritelno!

# 134
Добавям към белия списък д-р Динева, педиатър, а също и специалист детска кардиология.Кабинетът и е в Първа Поликлиника, на четвъртия етаж.Работи със Здравната каса.Препоръчвам я на всички, които търсят добър и съвестен лекар
Много сме доволни от д-р Динева, благодарим ви!

Общи условия

Активация на акаунт