Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 632 913
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 135
и аз искам да се включа  майка съм на три момиченца всички са при д-р Ангелова МЦ Св София винаги с точни диагнози и адекватно лечение  държи се с децата ми сякаш те са единствените и пациенти на разположение даже и в почивните си дни

# 136
тел на д-р Ангелова 0888620913

# 137
Iskam i az da se vklucha i goreshto da preporacham D-r Dimitrova. Vodia bebko tam vseki mesec i sam adski dovolna. Nikoga ne mi e otkazala dori i konsultacia po telefona ,a sam i zvaniala i v pochivnite dni i posred noshtite vinagi e bila adski lubezna i tochna v diagnozite si!!! smile3501 smile3501

# 138
  • Бургас
тел на д-р Ангелова 0888620913
mama3 благодаря за номера аз и се обадих и сега чакам да и пристигнат отчетите на 15 юни за да ми каже може ли да записва още деца.Дано да може че твърдо съм решила да сме при нея  Praynig

# 139
Някой има ли отзиви за д-р Сийка Караджова, джипи и специалист детски болести + хомеопатия? Работи в лекарска къща "Възраждане".
Чудя се дали е подходяща за джипи на дъщеря ми Rolling Eyes

А нещо за д-рите Жени Стоичкова и Жени Бербенлиева, също специалисти детски болсти, имат съвместна лекарска практика в бившата Втора поликлиника и в "Изгрев"?

# 140
Може ли някой да помогне с инфо за добър детски ортопед в Бургас за едно момченце на почти 4 години.

# 141
  • Бургас
Може ли някой да помогне с инфо за добър детски ортопед в Бургас за едно момченце на почти 4 години.
Чувала съм много добри думи за д-р Христов:
моб. 0888/921016
email:hristov@dr.com
частният кабинет: "Зорница"бл.49,ет.1
Това са данните, които имам за него, само за моб. мога да гарантирам, че е актуален! Успех! Peace

# 142
Д-р Христов май е единственият детски ортопед в Бургас . Млад и амбициозен лекар , в крак с новостите в медицината . Аз му имам доверие за моето дете  Simple Smile

# 143
Искам да попитам за ортопеда д-р Христов ,дали работи със здравната каса и ако не работи , колко струва един профилактичен преглед при него ?

# 144
Да,д-р Христов работи със ЗК.Ходихме при него на профилактичен преглед когато малкия беше на 40 дена,платихме 25лв,защото бяхме без направление.До колкото знам с направление е 10-15лв заради ехографския преглед,но на по-големи деца май не се прави,затова най-добре звънни на телефона и се разбери с него за по точна информация.

# 145
Здравейте, момичета!
Аз живея по принцип в чужбина, но когато съм в Бургас, посещавам д-р Мария Джендова в Света София. Само при нея водя детето си на частно. За сега съм много доволна, от километър си личи, че е много добър лекар. За ваша информация, тя е педиатър, но работи и като ДжПи.

# 146
Кажете си мнението за
Д-р Татяна Джокло и Д-р Ирена Миразчийска

# 147
Кажете си мнението за
Д-р Татяна Джокло и Д-р Ирена Миразчийска

От Джокло съм доволна, другата не я знам  Laughing

# 148
  • Varna
Здравейте, момичета!
Аз живея по принцип в чужбина, но когато съм в Бургас, посещавам д-р Мария Джендова в Света София. Само при нея водя детето си на частно. За сега съм много доволна, от километър си личи, че е много добър лекар. За ваша информация, тя е педиатър, но работи и като ДжПи.

А аз на съм доволна от нея. Миналата седмица преглежда синът ми - на частно. Изписа антибиотик, / който аз не дадох по съвет на лекаря ни от Варна, след като направих изследвания в частна лаборатория./, пита детето дали го болят ушите , /без да ги погледне/ и изписа капки за уши. Наложи се спешно да се приберем във Варна, защото изследванията не бяха добри.

# 149
  • Бургас
И ние сме при Мария Джендова в "Св.София" и съм много доволна от нея.Преместихме се юни и ни прие с триста зора, че има много пациенти записани вече.От предната си не бяхме доволни изобщо, но д-р Джендова е мнго добър специалист   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт