Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 762
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 290
  • на дъното
Да Йотова е много добър специалист и човек препоръчвам я и аз Peace

# 1 291
Янка Матева е тук до нас на Самуил, обаче разбрах че часовете й са за след няколко месеца напред  Crazy

И ние с баткото имахме такъв проблем, но с времето и с непрекъснато напомняне нещата се оправиха.

Не са след толкова време, на мен ми даде още за другия ден, но не съм доволна. Не препоръчвам. Ще кажа защо, ако някой се интересува.

# 1 292
  • Бургас
Здравейте , моля препоръчайте ми добър детски психолог в Бургас. Благодаря предварително!  Peace

# 1 293
Може ли да попитам за отзиви за д-р Ишкиева-детски невролог и дали работи в частния си кабинет със ЗК

# 1 294
По мое мнение ако има нужда от преглед/поставяне на диагноза при невролог от опит те съветвам да се насочите към София или Варна. Ходили сме при д-р Литвиненко в СФ. Много добър лекар.  Peace
Ишкиева не ми допадна.  Rolling Eyes

# 1 295
  • в джунглата
давам глас за Литвиненко Peace

# 1 296
  • Бургас
давам глас за Литвиненко Peace
Също

# 1 297
  • Burgas, Bulgaria
ооллеее Ишкиева не е лекар -моля те не прави грешката да водиш детето там-като знам аз как бях обречена от нея - #Cussing out #Cussing out #Cussing out
тази не заслужава да е лекар-за жалост тук в Бургас избора е адски ограничен
ако мога да помогна с нещо пиши на лични ако искаш-доста съм на ясно с ниврологичните истории

# 1 298
Благодаря ви - още като записах час за Ишкиева и прочетох доста негативни неща за нея. Но така се бях притиснила,че незнаех при кой лекар да ходя.Отминихме часа и днес съм в 18,30 при Весела Петкова.

# 1 299
В Бургас има ли друг детски невролог, освен Ишкиева, препоръчайте ми с кой да я заменя, извинявам се, че нямам време да чета назад. Трябва ми да следи недоносено бебенце и за преглед на по-голямо момченце с трудно проговаряне.   bouquet

# 1 300
Мом , на мен ми казаха ,че няма но не съм сигурна в инфото си.

# 1 301
  • Бургас
Знам,че Ишкиева е единствения детски невролог!

# 1 302
А много ли ще стане ако попитам в такъв случай за опциите в други градове. То ясно, че ще се пътува, поне да има смисъл. Вероятно са споменати по напред, но ако може някой да повтори.   bouquet

# 1 303
Мом, днес сме на невролог за малката - ако искаш ще попитам дали Весела Петрова се наема с такива деца
Ако искаш ще попитам лекарката и за специалисти в др.градове.

# 1 304
Знам,че Ишкиева е единствения детски невролог!

И аз така. За съжаление .  Sad
Или по скоро поради липсата на такъв, тя се вживява за детски но не е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт