Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 805
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 305
Мама Диди, всяка информация е добре дошла за мен. Благодаря!

# 1 306
Мом, Весела Петкова е също детски невролог.Поне така пише на вратата й .Но не само детски. Питах я и ми каза,че е добре да отидете за да види кое как .

# 1 307
  Simple Smile А ти доволна ли си от тази лекарка, по добър специалист ли е от Ишкиева? Ако искаш, дай ми някакви нейни кординати, ако не, ще потърся в мрежата.

# 1 308
Да ,много съм доволна от нея. 100% е по-добра от Ишкиева.тел. й е 0898481227 .Преглежда в кабинет на Вардар 1.Може и с направление,но трябва да запишете час. Преглежда и в поликлиника в Меден Рудник срещу пощата.[/b]

# 1 309
  bouquet Само се чудя защо Ишкиева се води единствения детски невролог!

# 1 310
Аз незнаех,че Петкова и тя е детски. На вратата й пише освен там другите неща,които е  Laughing и "детска неврология"

# 1 311
Аз също имам доста негативно мнение за Ишкиева.

# 1 312
Здравейте, искам да питам за д-р Стоичкова мнението ви.

# 1 313
Здравейте!Имате ли представа д-р Камелия Илиева дали работи със здравна каса и какво ви е мнението за нея?

# 1 314
  • Бургас
mom, ходихте ли вече при д-р Весела Петкова? доволна ли си? искам да направя една коснултация относно странно главоболие при сина ми и затова питам. иначе преди време и ние сме ходили при д-р Ишкиева и изобщо не съм доволна, не знам какъв специалист е, но беше груба и не ни обърна почти никакво внимание. затова сега търся друг вариант.

# 1 315
Не сме ходили още, при нас не е спешно, но е добре да има подходящ лекар. Надявам се други майки да напишат нещо от личен опит с тази лекарка, та и аз да чуя  Simple Smile.
Относно Ишкиева собствената й сестра в кабинета не я препоръчва, прати ни със снимките при Томов.
А иначе когато след няколко седмично уговаряне с нея и ходене с двете деца до кабинета й, през което ту беше болна, ту ходеше някъде, ни прие най-накрая, през цялото време ни обясняваше колко сме я ангажирали, нямала време, едва ли не все едно сме я посетили в дома й. Аз й казвам, нали вие ни повикахте този ден в толкова часа? Едва ли не защо изобщо хората я търсят! Тя просто не обича изобщо да приема пациенти, безпокоят я. Laughing

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 01:45 от mom

# 1 316
Амона, аз съм водила децата при д-р Илиева. В частния си кабинет не работи със ЗК. Незнам защото ни е позната или по принцип си е такава но е много внимателна. Преглежда много старателно и  има подход към децата.

Мом,Мончи, за д-р Петкова пак да кажа ,че за мен е страхотен лекар и човек. Водих си детето при нея и останах страшно доволна. Аз лично съм ходила преди време и бях очарована от тази млада жена. Баща ми,който не живее в Бургас ми звъни и ми казва " Искам да си направя ЕЕГ но линия лекар  ми казаха ,че д-р Весела Петкова е най-добрата в Бургас"

# 1 317
  • Бургас
благодаря  bouquet усмихнат ден Laughing

# 1 318
  • Бургас
Здравейте,
д-р   Стоичкова имаше кабинет на ул.Хан Крум преди време, но в нета не мога да открия нищо. Знаете ли  дали още работи и в този кабинет  и ако да - може ли телефон.

# 1 319
Здравейте! Препоръчайте ми детски уролог хирург. Благодаря преварително.

Общи условия

Активация на акаунт