Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 933
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Burgas
аз в Бургас не успях да намеря такъв. и аз ще съм благодарна ако някой препоръча детски психолог, но май  само в София има читави такива...

най добре извън Бургас
не мога да кажа нищо хубаво за този човек Peaceпо отношение на работата му

# 1 336
Здравейте! Трябва ми работното време на д-р Василева ( 3 поликлиника) или телефон за връзка.Благодаря ви предварително.

# 1 337
  • Бургас
820 145

Този е телефона на информация,от там могат да те свържат или да ти кажат.

Беше до 16 часа ,предполагам все още е така

# 1 338
  • България
Тест за алергии правих на моя син когато беше на 1 г. при доктор Мустаков, София. Изследваха серум от кръвта. Не съм ходила до гр. София изпртих го по куриер до лекаря. След няколко дни той ми пусна резултатите по мейла. Много е внимателен и отзивчив. Има сайт там може да видите телефоните, защото аз не ги пазя това беше преди 4 г. Д-р Мустаков е детски алерголог.

# 1 339
Тест за алергии правих на моя син когато беше на 1 г. при доктор Мустаков, София. Изследваха серум от кръвта. Не съм ходила до гр. София изпртих го по куриер до лекаря. След няколко дни той ми пусна резултатите по мейла. Много е внимателен и отзивчив. Има сайт там може да видите телефоните, защото аз не ги пазя това беше преди 4 г. Д-р Мустаков е детски алерголог.
За коя болница става въпрос?

# 1 340
Влизам само, за да изкажа доброто си мнение за личния лекар на моите деца. Днес ходих да взема бележки и за двете, че са имунизирани по задължителните имунизации и въпреки, че по новините снощи видях, че лекарите взимали от 2 до 10 лв. за такива документи, д-р Михов не ми взе нито стотинка, както според мен и трябва да бъде. Peace  bouquet

# 1 341
Влизам само, за да изкажа доброто си мнение за личния лекар на моите деца. Днес ходих да взема бележки и за двете, че са имунизирани по задължителните имунизации и въпреки, че по новините снощи видях, че лекарите взимали от 2 до 10 лв. за такива документи, д-р Михов не ми взе нито стотинка, както според мен и трябва да бъде. Peace  bouquet

И на мен не ми взеха .

# 1 342
  • Бургас

И на мен не ми взеха .
Моята лична лекарка също не взима пари за тези бележки.

# 1 343
Днес личната лекарка на децата ми каза, че независимо, че Пентаксимът се поема вече от касата, за моят син ще трябва да го купувам, понеже е роден преди 1 Февруари. И вие ли така сте чули? Thinking

# 1 344
  • Бургас
Аз разбрах,че се поема от касата за деца родени от април месец.

# 1 345
Днес личната лекарка на децата ми каза, че независимо, че Пентаксимът се поема вече от касата, за моят син ще трябва да го купувам, понеже е роден преди 1 Февруари. И вие ли така сте чули? Thinking
А нашата ЛЛ ми каза, че последния Пентаксим, който трябва да сложим лятото, няма да го купуваме, а ще бъде безплатен.
И лекарите май все още не са съвсем наясно.

# 1 346
И аз така знам, че Пентаксима е безплатен за децата родени след 01.04.Иначе миналият месец питах личната и тя каза, че не знае още, нямало нищо официално, и че април месец ще имат някаква конференция, когато ще им кажат за новостите.Скоро ще й звънна да я питам и ще пиша пак.

# 1 347
Добре де, Жужанке (или друг, който знае) има реимунизация с Пентаксим, може би най-близката е на 2 години, та когато хлапетата станат на 2 пак ли ще си купуваме? То голяма глупост и недомислица ще е, а и чух че щом Пентаксим ще се слага по ЗК вече няма да го има в свободна продажба. newsm78

# 1 348
Ники(още не мога да свикна с новият ник  Embarassed) ами ние вече сложихме 4ти Пентаксим и си го купихме, незнам после кога пак ще слагаме, мисля си че този май беше последен.
Мен по-скоро ме интересува Превенара, дали вече е задължителен.Ако е така съм решила да сложа на Криси, та дори и да си го купя.

# 1 349
Според имунизационния календар свършва на 18 месеца. Реимунизация на 6 години. Това за Пентаксима. Заблудила съм се явно, тъй като нашата лекарка ни каза, че до 2 години нямаме повече имунизации (след последния Пентаксм), но никъде не намирам каква ваксина се поставя на 24 месеца. В мовия не пише, за стария е ДТК (Имовакс или както му е името). А за пневмококи ще ни се полагат ли или пак трябва да си ги купуваме?

Общи условия

Активация на акаунт