Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 181
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 680
  • До морето :)
Да, да, знам, че не може по принцип, но исках да говоря с нея. Може ли някакъв телефон, някой ако има?  newsm78

# 1 681
Здравейте, мили дами!Аз от скоро съм регистрирана , но реших да споделя нещо с вас.Мисля , че то е полезно за всички нас като родители.Става въпрос за училището за родители, което го провеждат двама психотерапевти/Илиана Александрова и Веси Неделчева/.Сесиите са изключително полезни за нас като родители, а и като личности.Дават се много полезни съвети как да се справяме в ежедневните проблеми с  нашите деца, как да открием тревожността още в зародиш и да им помогнем да я преодолеят.Говори се още  от раждането на детето и продължава до побертета.С две думи много полезно и образователно.За всички които се интересуват телефона на Илиана Александрова е 0899990705

# 1 682
Здравейте, мили дами!Аз от скоро съм регистрирана , но реших да споделя нещо с вас.Мисля , че то е полезно за всички нас като родители.Става въпрос за училището за родители, което го провеждат двама психотерапевти/Илиана Александрова и Веси Неделчева/.Сесиите са изключително полезни за нас като родители, а и като личности.Дават се много полезни съвети как да се справяме в ежедневните проблеми с  нашите деца, как да открием тревожността още в зародиш и да им помогнем да я преодолеят.Говори се още  от раждането на детето и продължава до побертета.С две думи много полезно и образователно.За всички които се интересуват телефона на Илиана Александрова е 0899990705

Аман, от реклами! Хубаво, че сте се регистрирали, но това не ви прави легитивни! И това какво общо има с темата за бял списък с детски лекари?

# 1 683
Имам въпрос, изписаха ни вчера от болницата и днес трябва да си изберм личен лекар, но родих преждевременно и нямах време да си харесам. След бърз преглед и консултация стигнах до няколко имена . Помогнете да си избера.

Докторите са:
Ганчева
Миразчийска
Колева от І-ва полклиника
Табакова

Благодаря предварително! Simple Smile

# 1 684
  • Бургас
Мога само да ти кажа ДА НЕ СЕ ЗАПИСВАТЕ ПРИ ГАНЧЕВА#2gunfire! Бял списък е, така че няма да изпадам в подробности, но накратко -  тя е лекар, колкото аз съм Нобелов лауреат по математика!

# 1 685
Препоръчвам д-р Миразчийска от IV-та поликлиника - изключителен педиатър!

# 1 686
Здравейте , за тези , които  се нуждаят от  логопед  Peace

http://logoped.alle.bg/
http://www.facebook.com/pages/%D0%9B%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BF%D0% … 000748412?sk=wall

# 1 687
  • Бургас
Здравейте, момичета, знам, че темата е за детски лекари, но имате ли впечатления от д-р Табакова - искам да си направя профилактични ехографски прегледи. Пробвах с търсачката, върнах се назад в темата, но не откривам нищо.
Благодаря предварително.

# 1 688
Лични впечатления нямам, но определено при нея щях да отида - мамологът ме успокои, че нямам нужда за конкретния случай. Иначе ми я препоръчаха от няколко места като много добра в специалността си.

# 1 689
  • Бургас
Lib, благодаря ти, а имаш ли неин телефон, през гугъл ми излиза мобилен номер, на който никой не отговаря?

# 1 690
  • Бургас
Ходила съм при д-р Табакова още когато кабинетът й беше в Пристанището. Много е добра, наистина. Актуални контакти нямам, за съжаление.

# 1 691
vesy_kad, за съжаление нямам, но утре мога да попитам колежка, която е ходила. Пиши ми на лични, ако все още ти трябва!

# 1 692

Ходила съм при д-р Табакова няколко пъти и съм доволна. Записвала съм се на този номер - 0888 27 28 57. Възможно е и в момента да е в отпуск.

# 1 693
  • Бургас
Момичета,благодаря ви за отговорите, аз имам същия мобилен номер, но вероятно е в отпуск, ще я потърся отново следващата седмица.

Приятни почивни дни!

# 1 694
Моето семейство сме регистрирани при д-рДжендова от МЦ "Св.София" в Бургас и искам да кажа ,че е пълна трагедия и за това искам да я сменя ,но не знам при кого да се запишем.
Моля да ми кажете, някой знае ли д-р Вангелова дали още работи.

Общи условия

Активация на акаунт