Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 153
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 695
iskam samo da kaja za prehvalenata d-r Angelova,purvo sina mi be6e sus bronhit a tya mi kazva 4e samo za4erveno gurlo i taka sled nyakolko dena sustoyanieto mu stana po zle i se naloji da tursim kompetenten lekar,i be6e nalojitelno da mu biyat urbazon,i vseki put e sus diagnozi koito nyamat ni6to ob6to sus sustoyanieto ,da ne govorim 4e traybavalo e na 2 g da biem pentaksim bez dori da kaje 4e deteto ima reimunizacia,a sega po4ti na 3 g.i ako tova e lekra prosto jalka kartina 4e vuv Sveta Sofia sa sus samo4uvstvieto 4e imat dobri lekari

# 1 696
za d-r Angelova ima samo klienti a ne pacienti,tya obru6ta vnimanie samo na tezi koito hodya na 4astno pri neya,ili vuv 4astniya i kabinet vuv Izgrev.Nyamam dumi za neinata nemurlivost,ot tri meseca i iskah napravlenie za ortoped za deteto i kazvam 4e se sumnyavam 4e si krivi ednoto kra4e,a tya samo mi otgovarya drugiya mesec 6te dam napravlenie i taka do sledva6tia put kato kajeh pak!!!!!!nadyavam se naykoi ot ekipa na upravata na Sveta Sofia da pro4ete tova ,ta da si vidyat dobrite kadri!!!!tam sa samo sbir6tina ot mekadurni nekompetentni lekari!

# 1 697
Здравейте!
Търся добър ендокринолог, моля да ми препоръчате някой. Има ли надежни такива? Трябва ми за проблем с щитовидната жлеза.

# 1 698
  • Бургас
Здравейте!
Търся добър ендокринолог, моля да ми препоръчате някой. Има ли надежни такива? Трябва ми за проблем с щитовидната жлеза.
Д-р Великова - Транспортна болница. Ако говорим за Бс. Има и частен кабинет, мога да проверя за координати.
В София са повече. Ако е сериозен проблемът, ходи направо там  Peace

# 1 699
Благодаря за бързият отговор!
Става въпрос за майка ми, единият й хормон ТСН е 70,44, при норма 5. Доста сме притеснени, много висок ни се струва резултата.

# 1 700
  • Бургас
Можете ли да ми препоръчате детски зъболекар? И координати ако може.
 Благодаря, предварително!  Hug

# 1 701
  • Бургас
Здравейте!

julka, преди няколко дни ми се наложи консултация с ендокринолог, тъй като в сряда при профилактичен преглед при д-р Табакова ми откриха възел на щитовидната жлеза. Тя ме насочи към д-р Марков /ако не се лъжа, шефа на ендокринология/, д-р Великова или д-р Димитрова, аз да реша при кого, но те били най-добри относно заболяванията на щит.жлеза. Д-р Великова ми беше най-наблизо и веднага ме консултира, доволна съм, при мен всички хормони и антитела са перфектни. Частният и кабинет е на ул.Лермонтов №33А, тел:0887 726 700.
Успех!

# 1 702
vesy_kad  радвам се, че при теб всичко е наред. За съжаление при майка ми нещата са доста напреднали, днес е ходила и тя при Великова, харесала я. Благодаря все пак! За Димитрова и аз съм чувала, че е много добър специалист, но пък имало ужасно много хора при нея и много се чакало.

# 1 703
Искам да изкажа огромната си благодарност към д-р Маличева (УНГ), както и да ви я препоръчам.
Лекувала е мен като малка, а сега за втори път поставя точна диагноза на 2-годишната ми дъщеричка.
Изключително разочарована съм от личната ни лекарка д-р Димитрина Георгиева (І-ва поликлиника) и мисля да я сменя..

# 1 704
  • Burgas
Искам да изкажа огромната си благодарност към д-р Маличева (УНГ), както и да ви я препоръчам.
Лекувала е мен като малка, а сега за втори път поставя точна диагноза на 2-годишната ми дъщеричка.
Изключително разочарована съм от личната ни лекарка д-р Димитрина Георгиева (І-ва поликлиника) и мисля да я сменя..
координати може ли за д-р Малинчева, работи ли по ЗК?

# 1 705
  • на дъното
hukuta,трябвало е изобщо да не се записвате при нея.Това не е лекар а да не казвам какво ooooh! по нагоре  в здравния има закована тема  и е в един списък където са имената на всички "компетентни лекар причинили смърт"

# 1 706
  • На морето!
:
 Благодаря, предварително!  Hug

Малко късно, но чак сега видях. Детски зъболекар препоръчвам Явор Шивачев. Много е търпелив, обяснява на децата всичко, както и на родителите, работи чудесно, а кабинетът му е с много добра техника. Не работи със НЗОК, но така или иначе повечето пътеки за зъболечение са крайно недостатъчни. Тел. му е 0888980301, а кабинетът и в началото на ул. "Гладстон", малко преди "Стария елен".  :peace

# 1 707
Менина, колко излиза една пломба, грубо?

# 1 708
  • Бургас
:
 Благодаря, предварително!  Hug

Малко късно, но чак сега видях. Детски зъболекар препоръчвам Явор Шивачев. Много е търпелив, обяснява на децата всичко, както и на родителите, работи чудесно, а кабинетът му е с много добра техника. Не работи със НЗОК, но така или иначе повечето пътеки за зъболечение са крайно недостатъчни. Тел. му е 0888980301, а кабинетът и в началото на ул. "Гладстон", малко преди "Стария елен".  :peace

Благодаря ти! Не е късно, защото още не съм го завела.

# 1 709
  • На морето!
Лилита, честно казано не помня. Ако искаш ще попитам мъжа ми- по принзип той се разплаща и може би ще има някакъв спомен. Зависи от материала, упойката и манипулациите по зъба все пак.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт