Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 628 132
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 1 710
Моля за мнение за д-р Бинев,хирург,че в момента е дежурен в хирургично отделение в МБАЛ,а племенницата ми(6 год.) я приемат със съмнения за апандисит!!!!!

# 1 711
Изключително разочарована съм от личната ни лекарка д-р Димитрина Георгиева (І-ва поликлиника) и мисля да я сменя..
Имам нещастието да живея близо до д-р Димитрина Георгиева. Ужасен, зъл характер, злобно отношение към децата-съседи. Никога, никога, никога не бих я потърсила за лекарска помощ...

# 1 712
НЯМА добри педиатри в Бургас НЯЯЯЯЯЯЯЯМААААААААААААААААа , то по принцип добрите доктори в Бургас на пръсти се броят , и най-лошото е че цяла България го знае.Четвърти град по големина в страната сме а сме жив зян от към лекари,колко жалко нали.

# 1 713
  • Burgas
НЯМА добри педиатри в Бургас НЯЯЯЯЯЯЯЯМААААААААААААААААа , то по принцип добрите доктори в Бургас на пръсти се броят , и най-лошото е че цяла България го знае.Четвърти град по големина в страната сме а сме жив зян от към лекари,колко жалко нали.
Peaceняма на кого да се довериш Cry

# 1 714
  • До морето :)
Здравейте! Ние сме записани при д-р Василева в III-та Поликлиника. Засега съм доволна, но може ли малко инфо за нея, ако имате   Grinning

# 1 715
  • Burgas, Bulgaria
днес ни се наложи да посетим дежурният лекар в Лайф-там има сключен договор нашият детски лекар...
на смяна беше д-р Петрова-много доволна останах.....Изключително поведение .... отидохме с една никаква температура, но трети ден вече..... жената назначи кръвна картина и съответно  от там си паказа и нуждата от лечение.... та на кратко ...много съм доволна от тази докторка......

# 1 716
  • на дъното
nelka_bg ако става въпрос за педиатърката Василева аз съм за сега много доволна от нея.Когато личната отцъства от града и ни препраща при нея  Peace

# 1 717
  • До морето :)
Да, за нея става въпрос! Благодаря! Аз съм доволна, насърчава ме да кърмя, за захранване говорихме за след 6-тия месец, винаги ми е вдигала телефона. Из форума видях точно обратните  мнения и ми стана интересно  newsm78

# 1 718
Момичета някой знае ли др. М. Димитрова докога е в отпуск.

# 1 719
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър педиатър искам да запиша децата си при някой на когото да имам пълно доверие. От седмица  живея в Бургас, в кв.,, Братя Миладинови ".

# 1 720
  • Бургас
Да, за нея става въпрос! Благодаря! Аз съм доволна, насърчава ме да кърмя, за захранване говорихме за след 6-тия месец, винаги ми е вдигала телефона. Из форума видях точно обратните  мнения и ми стана интересно  newsm78

Променила е отношението си ,може би вече по предписание е така със захранването ,както махнаха и живите ваксини  .Аз съм писала преди,5-6 години ,но тогава само из форума се говореше за тези неща и лекарите не бяха в час ,а кърменето не беше популярно изобщо  Peace

# 1 721
  • Бургас
Момичета, знаете ли дали може да запиша детето си при д-р Илиева или д-р Зеленкова (мисля, че така се казваше), които работят в МБАЛ-Бургас? Къде имат практика и какви отзиви ще ми дадете за тях?
Останах с много добри впечатления от тях в болницата, но за толкова малко време не мога да си изградя ясна представа за тях, като специалисти.

# 1 722
  • на дъното
kojo,мога само за Илиева да ти кажа,че е педиатър и в кабинета и се ходи или с направление или на частно няма как да се запишете.

# 1 723
  • Burgas
кажете ми добър УНГ за сина ми Hug

# 1 724
  • Бургас
кажете ми добър УНГ за сина ми Hug

Най-хвалени са д-р Аврамов и д-р Ламбов.
Аз съм водила детето си при д-р Аврамов - става, но зависи за какво ти трябва.
Д-р Маличева - лекувала ме и мен навремето, някои казват, че сега вече не е така добра - не знам вярно ли е.
В "Света София" идват понякога добри лекари от София или Варна - ако е нещо по-сериозно може да пробвате и там.

п.п. Заради "задна хрема" на детето и увеличена трета сливица обиколих почти всички в Бс ... Никой не ни помогна.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт