Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 633 078
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas, Bulgaria
искам да благодаря
д-рМаврова че ме прати в болницата веднага -невероятен специалист и човек
на д-рНедялкова от кърмаческо отделение
на д-р Ангелов от кърмаческо
и на всички там благодарение на тях Ники е вкъщи вече и е здрав
страхотни хора
благодаря от сърце просто нямам думи   bouquet

# 181
и аз водя моя бебо при Димитрова/зав. неонатология гр. бургас окр. болница/  кабинетът и е на улица," ПОП ГЕОРГИ" 7  а прегледа е 15 лева.за мен тя е една от най-добрите специалисти!  bouquet

# 182
Много съм доволна от д-р Маврова. Никога не ми е отказвала преглед и има индивидуално отношение към всяко дете. Жалко само, че не работи със здравната каса - както и всички останали добри специалисти педиатри.
Смятам да сменя личния лекар на сина ми другия месец, но не открих тук информация за д-р Димитрова или д-р Георгиева в Окръжна болница. Има ли записани при тях и какви са ви впечатленията?

# 183
ОООООООООО ЗА Д-Р МАВРОВА ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ. ЩЕ ВИ РАЗКАЖА КАКВО МИ СЕ СЛУЧИ САМО ПРЕДИ 10 ДНИ.

ПО ВРЕМЕ НА БРОНХИТ И ПИЕНЕ НА АНТИБИОТИК ИЗПИСАН ОТ НЕЯ , СЕ ОСЪМНИ ЧЕ СЕ ВЛОШАВА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ МИ , СЪОТВЕТНО НИ ИЗПРАЩА НА СНИМКА И СЕ ОКАЗВА ПНЕВМОНИЯ . Д-Р МАВРОВА НИ ИЗПРАЩА И ПРИ ДРУГА ДОКТОРКА СЪЩО ДОБЪР СПЕЧИАЛИСТ ПО ПОВОД НА ДРУГО ЗАБОЛЯВАНЕ НА ДЪЩЕРЯ МИ ПРОСТО ЗА МНЕНИЕ И СЕ ОКАЗВА ЧЕ ДРУГАТА ДОКТОРКА ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ СЪС СЛУШАЛКА ПНЕВМОНИЯТА И ВЪОБЩЕ НЕ ЧУВА ХРИПОВЕ.

ТУК В ТАЗИ ТЕМА ПРЕДИ ВРЕМЕ ПИСАХ ЧЕ СЛУШАЛКАТА НА МАВРОВА Е КАТО РЕНГЕН. СЕГА ГО ДОКАЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.
ПРЕПОРЪЧВАМ Я НА ВСЕКИ . НЕ РАБОТИ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА НО И НЕ ВЗЕМА СКЪПО. АКО НЯКОИ ИСКА ТЕЛЕФОНИ НА Д-Р МАВРОВА МОГА ДА ДАМ

# 184
  • Бургас
Аз искам координати на Маврова

# 185
д-р Маврова - 0897 20 00 51, служ. тел. - 58-26-81
Кабинетът и се намира в Славейков, бл. 17, вх. 2, ет. 1

# 186
  • Бургас
Мерси !

# 187
Забравих да напиша, че през седмицата работи от 9 до 12 и от 16 до 19, събота почива, а неделя работи от 10 до 14.

# 188
не прочетох нищо за д-р стоичкова и за д-р толчева  лично аз съм доволна и от двете

# 189
мами искам да попитам има и някоя при доктор Георгиева в първа поликлиника и дали сте доволни от нея благодаря newsm10

# 190
мами искам да попитам има и някоя при доктор Георгиева в първа поликлиника и дали сте доволни от нея благодаря newsm10

И двете ми деца са записани при д-р Георгиева .
Доволна съм от нея.

# 191
  • Burgas, Bulgaria
д-р Стоичкова каза че Николай е с бронхит и ни прати в къщи с антибиотик .Ако бях послушала нея а не Маврова Ники щеше да е на кислород .Незнам обаче както направи пристъп в болницата ако си бяхме в къщи какво щяхме да правим.

# 192
Моля ви, някой знае ли адреса на кабинета на д-р Ралева? На "Вардар", но къде точно?

# 193
Като застанеш  с лице към ритуалната зала в дясно на 15- 20 метра ще видиш табелата.Малко кофти обяснение, но надявам се да съм полезна.

# 194
Идеално е обяснението Simple Smile Разбрах къде е, няма да се лутаме. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт