Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 633 096
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте, баща съм на 2 деца.Единствено се доверявам безусловно на д-р Праматарова.Много сме доволни от нея и горещо я препоръчвам на всички !

# 196
  • Бургас
И аз в началото не бях доволна от Стоичкова, взимаше ми пари за консултациите, не ми даде направление за ортопед, а имахме нужда. Скоро след това тя излезе в майчинство, започнах да ходя при Димитрова, но ... след влизането ни в болница и 2 пъти ходене до София, приключих с нея. Веднъж посетихме и Калудова, но не ми допадна, дори ме подразни с изказванията си относно храненето на Жасмина. В крайна сметка си останахме при Стоичкова, сега мога да кажа само хубави неща за нея, никога не ми е отказвала преглед, няма сучай да не ми вдигне телефон, независимо кога се обаждам, познава много лекари в София, даде ми координати на специалист там, непрекъснато ходи на обучения и изпити, определено съм доволна.
А за таксата - аз просто спрях да и давам пари, а тя не смее да си поиска ...

# 197
мами искам да попитам има и някоя при доктор Георгиева в първа поликлиника и дали сте доволни от нея благодаря newsm10

Ние сме при Георгиева, ама не мога да я похваля кой знае колко. Не е лоша, внимателна е, но не  е много щедра по отношение на направленията. Освен това изписва много АБ. Аз лично водя Ники при нея само за консултации и изследвания, като тези за детска градина например.
       Иначе, и друг път съм писала тук, аз съм с две ръце ЗА д-р Праматарова. Работи само на частно за съжаление, но никой друг лекар не е правил такъв преглед на малкия и каквото е казала това става, избягва АБ и изписва много обикновени и в повечето случаи евтини лекарства     

# 198
Здравейте! Искам да попитам за добър УНГ в Бургас - става въпрос за операция на трета сливица на дъщеря ми - 3 години и 6 месеца. Доколкото разбрах операцията се включва в клинична пътека, но много от лекарите препоръчват операция на частно. Ходихме при Аврамов в МЦ, който е срещу Космос - той настоява да я оперира на частно (???), защото цитирам "мизерията в окръжна болница ще й навлече със сигурност някоя инфекция". ще ми се да се консултирам и с друг специалист и да избера най-доброто място за да я оперират ( а май е задължително да я оперират, защото пустата сливица била мноооого уголемена - това твърдят и Джи Пито и д-р Аврамов.
Ще съм благодарна на всички , които имат някакви впечатления или пък пряк опит с бургаските УНГ светила Simple Smile
ПС: дано да съм постнала в правилния раздел/тема.  Embarassed

# 199
Здравейте! Искам да попитам за добър УНГ в Бургас - става въпрос за операция на трета сливица на дъщеря ми - 3 години и 6 месеца. Доколкото разбрах операцията се включва в клинична пътека, но много от лекарите препоръчват операция на частно. Ходихме при Аврамов в МЦ, който е срещу Космос - той настоява да я оперира на частно (???), защото цитирам "мизерията в окръжна болница ще й навлече със сигурност някоя инфекция". ще ми се да се консултирам и с друг специалист и да избера най-доброто място за да я оперират ( а май е задължително да я оперират, защото пустата сливица била мноооого уголемена - това твърдят и Джи Пито и д-р Аврамов.
Ще съм благодарна на всички , които имат някакви впечатления или пък пряк опит с бургаските УНГ светила Simple Smile
ПС: дано да съм постнала в правилния раздел/тема.  Embarassed
правилно си се ориентирала към аврамов.другият бург.спец е ламбов/в обратната на аврамов смяна/.за тях двамата ти гарантирам.проблемът,оба4е е в това,4е и двамата напуснаха болницата и работят в оксиком,а идиота,който държи тази клиника няма склю4ен договор с касата.така 4е вариантите за операция на детето ти са:плащаш и го оперира един от двамата,за които ти споменах или си взимаш документите и отиваш по здравна каса в пловдив.аз се върнах преди няколко дни от там по повод операция на мъжа ми и мога да ти дам пълна информация,ако те интересува

# 200
Преди година и половина Ламбов ни обяви 280 лв. цена за операция на трите сливици. С лазер, по модерна технология, пълна упойка и т.н. Май това включваше и следоперативното наблюдение. Не знам сега колко е, но прецени дали си струва разкарването до Пловдив.
Отделен въпрос е, че Ламбов вади сливици поголовно. Няма дете, което да е отишло при него на преглед за трета сливица и да не е препоръчал вадене и на трите Rolling Eyes Явно и Аврамов е така. Бизнес...

Често ли ти боледува детето?

# 201
Това ми прозвуча малко гадничко,ще ми се да не е така,а ако е така не им прави чест.Мисля,че си има показания за тази интервенция а и винаги можеш да се консултираш с някой друг.

# 202
Благодаря на всички отговорили Simple Smile всъщност детенцето ми боледува много рядко (да чукна на дърво), но е постояно хремаво, нощно време понягока хърка така, че чак заглушава баща си  Laughing, и говори доста носово. До Пловдив ми се струва, че няма да отидем - доста е далеч , а и май таткото няма да може да се освободи от работа.
Днес ми казаха за някаква д-р Василева от "Св. Георги Победоносец" (бившата Военна болница), която оперирала там и то със здравна каса, а условията били много добри - наскоро бил правен ремонт. Стаите се заплащали допълнително - 15 лв. но били с климатик и телевизор . (нали се остава един ден след операцията). Та се чудя дали да не я заведа и там. А щом и този Ламбов вади сливици наред, значи най-вероятно и той ще назначи операция...
Някакви мнения и впечатления от тази д-р Василева имате ли?

# 203
Аз съм възхитена от д-р Праматарова може би е единствената адекватна лекарка и е много в час с новостите, кабинета и е на Калоян 15

# 204
dinamitbg,  отиди при д-р Маличева.Работи в бившата Втора поликлиника или поне работеше.
Макар че,  честно казано преди година и половина мъжа ми се оперира  в Оксиком по препоръка на Аврамов и Ламбов и ако щете вярвайте, но тези лекари ми върнаха доверието в това съсловие.
Друг вариант е д-р Парунов.Кабинета му е на Сливница.Точен адрес и телефон не мога да кажа, но Лилита ако се включи мисля, че би могла да каже.

От Праматарова пък ИЗОБЩО  не съм доволна!!Всичко за нея  е или алергия, или "чист градински сопол", "чиста градинска кашлица".
Ходили сме няколко пъти  при нея, след което детето се влошава  и  се налага посещение при друг лекар.Естествено, ясно е, че диагнозата не се припокрива с тази дадена от Праматарова.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 20:38 от Анонимен

# 205
Не, съжалявам, не знам точно къде е кабинетът на Парунов Rolling Eyes
dinamitbg, миналата година по това време бяхме същата история с дъщеря ми. Започнахме лечение с хомеопатия и общо взето съм доволна. Разминахме се с операцията, надявам се и за в бъдеще.
Виж този сайт, може би ще ти е интересно:
http://www.lolov.com/frames/container/info/faq/throat/slivici.html#Q2

# 206
Пролетта ( м. април) водих сина си (тогава беше на 3 г. и 10 м.) при Аврамов. Проблемът ни бяха 2-те сливици, които бяха с увеличен размер и личната лекарка се съмняваше за трета сливица. Само месец преди това беше изкарал поредния бронхит, пи антибиотик, но сливиците не помръднаха. Та, третата сливица се беше възпалила и увеличила. Аврамов препоръча да се изчака до есента, въпреки, че можеше още тогава да я оперира, и ако детето не боледува през лятото може да се разминем с операцията. Лятото мина без сериозни разболявания, но от септември се започна пак. Преди 2 седмици пак беше с бронхит, оправи се, ходи на градина седмица и 3 дена и хвана поредния вирус. Заведох го при Аврамов и се оказа, че сливиците са добре, просто от детската градина детето  ще се разболява по-често, т.е. нищо няма да ни се "спести". Тъй като съм от хората, които не се доверяват само на един лекар, още май месец се консултирах с проф. Кунев (преглежда всеки месец в Оксиком, светило от София). Този професор беше готов да го оперира още на следващия ден, операцията не трябвало да се отлага. Другият лекар, който посетих, беше Ламбов. За него бях чула, че вадел сливиците наред, но от няколко места ми го похвалиха. Та Ламбов също беше готов да го оперира, но лятото не правили операции, да отидем есента. От сега нататък смятам да се доверявам само на Аврамов.

# 207
Благодаря ви много!
От всички съвети и препоръки разбирам, че най-удачният избор е Аврамов! Имам и известни колебания относно хомеопатията, чудя се дали да не опитам, но детенцето ми се измъчва ужасно от тази хрема, така че май няма да отлагам, ами направо ще ходя да говоря с Аврамов.
Лилита, благодаря ти за инфото!   bouquet - Стилиянка се отнася към втората група причини - и то с пълна сила. Буквално можеш да чуеш как гъргорят секретите в нослето й - няма да изчаквам повече, да не вземе да стане някой синузит!

# 208
dinamitbg, може би е някаква упорита бактерия в нослето ви , при нас упоритата хрема беше в следствие на бактерия, моя съвет е да я заведеш с направление от личния лекар да и вземат секрет за изследване аз съм много доволна от бакторбан - антибиотичен мехлем за носле много е скъп около 25 лв. е, и е само 10-15 гр. но е ефикасен поне при нас беше така. Мога да ти препоръчам и капки за нос на FLP, казват се активатор много са жестоки - парят, щипят абее ужасни са нооо са много добри за ринит и за упорити сополи. Когато аз бях при Аврамов беше готов да оперира също се консултирах и с проф. Кунев и той каза само операция ще ви спаси нооо с тези капки и с мехлемчето се оправихме .
На колко години е детето ти ? Не бързаи с операция, опитаи с капките ако е само хрема или ако е бактерия трябва някъква антибиотична паста.

Капки активатор се продават само от дистрибутори на FLP, аз самата съм дистрибутор но това във никакъв случаи това не е реклама или да те агитирам да ми правиш оборот. 

Сестра ми извадиха сливиците на племенника ми и сега като се разболее директно вируса слиза в трахеята и в дробовете и прави страхотни ларингити с пристъпи, защото я няма преградата - няма ги сливиците .
Опитаи да засилиш имунната система със хранителни добавки или витамини.
УСПЕХ.

# 209
viva31, мерси за съветите. За съжаление не е бактерия... Правихме изследване на носен секрет... А и става въпрос само за третата сливица, другите две си били ок, каза Аврамов. Детенцето е на 3 год и 6 месеца., а пустата сливица била мнооого уголемена - нещо като трета степен чух, ама не съм сигурна, ч еточно това чух  Embarassed. Мехлемчето съм го пробвала, но на Стилиянка  й действа добре при течна хрема, а в момента хремата й е гъста такава една и сополите са зелени Sick
 Много ме е страх за тази операция - нали се прави под пълна упойка. знам, че не е нищо особено, но като се случва за първи път, човек не знае какво да очаква... Не знам, ще посъбера още малко инфо по темата, преди да се реша...

Общи условия

Активация на акаунт