Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 374
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 860
Препоръчвам ти д-р Маргарита Димитрова, без колебание.

# 1 861
  • Бургас
Препоръчвам ти д-р Маргарита Димитрова, без колебание.
Благодаря!А дали се чака много за записване на преглед при нея и каква му е цената?

# 1 862
  • Бургас
Д-р Димитрова и д-р Томова. Водила съм детето си и при двете, доволна съм  Peace

# 1 863
Шоколадово бонбонче ,за педиатър аз мога да препоръчам д-р Филипова (завеждаща е на неонатологично отделение в дома до окръжна болница) ,много добър специалист и човек е ,винаги мног отзитчива,винаги си вдига телефона когато звъннеш.Преглежда вторник и четвъртък в Меден Рудник от 14-18ч , но мисля че дава дежурства и в Трета поликлиника.Ако искаш мога да ти дам координати  Peace
Д-р Димитрова също е много добър специалист,но при нея първо е трудно можеш да се свържеш,второ със свободните часове е зор  Outta Joint
Надявам се да съм ти била полезна  Peace

# 1 864
Също съм съгласна и с мнението за д-р Филипова. Много добър педиатър.

# 1 865
  • Бургас
Благодаря ви, мами!Да, ако може координати на д-р Филипова, ще бъда благодарна.Аз днес го заведох междувременно при д-р Згурова.

# 1 866
Адрес: гр. Бургас, ж.к. "Меден рудник", бл. 408, вх.А ет.3
Това мисля че е на мед център -056 852109/това е  тел  на д-р Филипова 0879167988

Peace

# 1 867
В трета поликлиника преглежда понеделник, сряда и петък от 13,30ч. до 16,00ч..  Peace

# 1 868
  • Бургас
Момичета въпроса ми може би не е за тук,но все пак да попитам:Препоръчайте ми добър зъболекат в к-с Меден Рудник и по-спецялно за корони и мостове.Благодаря предварително:)

# 1 869
  • Бургас
Има ли мами, които водят децата си в Четвърта поликлиника на консултации (Славейков)? Искам да сменя педиатъра на сина ми ( Д. Георгиева в Окръжна), защото ми е далече. Мерси предварително.

# 1 870
Добър ден на всички ,с риск да се повторя пиша и тук в тази тема защото е доста посещаема   -  бих искала да попитам за вашето мнение за тази лекарка-   
Д-р Румяна Маринова от БУРГАС (хомеопат) и диагностиката която прави чрез апарат ? Сина ми е с остра пролетна алергия и плашеща кашлица която до сега нито хомеопат нито класически доктор успя да овладее....Ако някой от вас има опит или е посещавал докторката , моля за мнение !!! Благодаря ви предварително !

# 1 871
catwalk, ние сме при Спиридонова в Славейков в 4та поликлиника. Не мога да дам мнение, тъй като сме мънички все още Simple Smile

# 1 872
Момичета, на приятелка и трябва детски алерголог, моля, помагайте!

catwalk, каката е при Спиридонова, но и ние сме при нея от началото на годината и рядко боледува.

# 1 873
Момичета, на приятелка и трябва детски алерголог, моля, помагайте

д-р Галина Иванова  Peace

# 1 874
  • Burgas, Bulgaria
още един глас за Галина Иванова - въпреки, че става дума за майка ми ,след 2 години ходене по мъките и изкази от сорта ""Стара си и дебела, за това си болна""  мама в понеделник влиза в Александровска болница и никак не е стара и дебела ,а много болна .........тази жена наистина е лекар .........

Общи условия

Активация на акаунт