Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 534
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 845
Магазин Златно слънце вече не съществува.

# 1 846
Цитат
Магазин Златно слънце вече не съществува.
Embarassed не знаех

# 1 847
Със сигурност пробиват уши в клиника "Св София" до първо районно в центъра

# 1 848
  • До морето :)
И аз за "Св. София" съм чувала, утре ще взема да им звънна  newsm78  Благодаря за отговорите!   bouquet Ако се сетите и за някъде другаде - пишете  Grinning

# 1 849
  • Бургас
В кабинета на моята педиатърка пробиват уши. Става въпрос за д-р Караджова, лекарска къща "Възраждане" на ул. Левски 103  Peace

# 1 850
Ама в неделя дали ще пробиват?  newsm78 Пусти суеверия, ако беше за мен - не ми пука, ама за детето  ooooh!

# 1 851
  • Бургас
Ааа, докториците ми не е от работливите и в събота и неделя не работи Rolling Eyes

# 1 852
Защо в неделя,това суеверие май не съм го чувала newsm78

# 1 853
Защото 25 март се пада в неделя,затова се отнася суеверието,не за самата неделя Simple Smile

# 1 854
Защото 25 март се пада в неделя,затова се отнася суеверието,не за самата неделя Simple Smile
Да, да, точно за това  Laughing

# 1 855
Нашия педиатър дрСтоичкова също пробива за 20лв,но за неделя не знам тя не работи.Иначе в Св.София по всяко време,но може пак да се обадите струва 30лв

# 1 856
Здравейте бургаски мамчета,може ли да ми препоръчате добър кожен лекар в Бургас,искам да заведа дъщеричката ми на преглед.Ще съм ви много благодарня  Peace

# 1 857
Препоръчвам ти д-р Колева в Транспортна болница. Мисля че е много добър кожен лекар.

# 1 858
  • Бургас
Здравейте бургаски мамчета,може ли да ми препоръчате добър кожен лекар в Бургас,искам да заведа дъщеричката ми на преглед.Ще съм ви много благодарня  Peace

Д-р Невяна Йотова. / http://www.lechebnizavedenia.com/dispan/razdel/recl/Kozhno-vener … Burgas/index.html /

# 1 859
  • Бургас
Мами, здравейте и от нас!
Четох, четох за педиатри, неонатолози и накрая се обърках, а трябва да направя консултация с някого, че бебче не спира да се превива и плаче заради коликите, откакто се е родил, досега.
Та се колебая между следните имена:
-д-р Димитрова;
-д-р Праматарова;
-д-р Томова;
-д-р Стоичкова може би /макар че е пулмолог/.
Кой от всички бихте ми препоръчали и къде се намира кабинета му?
А за пробиване на ушенца, преди близо 4 години на дъщерята й ги пробиха в "Света София", в лабораторията, но мисля обички избрахме от регистратурата.Можете да звъннете и ще ви дадат информация.

Общи условия

Активация на акаунт