Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 614
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 830
Много ви благодаря за отговорите, момичета! Наистина съм ви признателна за това, че се включихте, тъй като не съм от Бургас и към момента, освен този форум, няма от къде другаде да се информирам относно въпросите, свързани с предстоящото ми раждане тук, в града!  bouquet

# 1 831
Мили мами, по повод на белия списък на детските лекари искам да споделя с Вас: миналата седмица децата ми се разболяха от грип в следствие на който стана бактериална инфекцията. Имаше повръщане,разстройство, болки в корема и ангина- въобще всички "екстри" бяха на лице. Наложи се да се лекуваме в болница.Отидохме в новата болница в Зорница. Там има педиатрично отделение, което работи по здравна каса. Болницата е 24 часова, луксозна и с отлични специалисти.Приеха ни веднага и ни лекуваха там. Изключително съм благодарна на всички педиатри, мед. сестри и лаборанти.
Благодаря Ви от сърце! Можете да разгледате сайта им на http://madzhurov.com. Завеждащ на отделението е д-р Радева.

# 1 832
  • Burgas, Bulgaria
благодаря, че сподели - и на мен ми казаха доста добри неща за тази болница...Радвам се, че вече има друго  детско отделение ,а не само в ОРБ- там взеха да стават за бой само  Peace

# 1 833
  • Бургас
Не знаех, че има нова болница в Бургас. Приятно съм изненадана. Още повече, че виждам името на д-р Радева там. Имам много добри впечатления от нея, по време на престоя ни миналата година по това време в детското отделение. Благодарение на нея нещата НЕ се развиха в най-лошия за Ивчо вариант. Дано има повече такива лекари като нея.   bouquet

# 1 834
  • Бургас
Момичета,къде точно е тази болница?
Пишете повече ако знаете,особено за педиатричното отделение,моля Ви!

# 1 835
# 1 836
  • Бургас
Тикве,   bouquet

# 1 837
  • Бургас
Мили мами, по повод на белия списък на детските лекари искам да споделя с Вас: миналата седмица децата ми се разболяха от грип в следствие на който стана бактериална инфекцията. Имаше повръщане,разстройство, болки в корема и ангина- въобще всички "екстри" бяха на лице. Наложи се да се лекуваме в болница.Отидохме в новата болница в Зорница. Там има педиатрично отделение, което работи по здравна каса. Болницата е 24 часова, луксозна и с отлични специалисти.Приеха ни веднага и ни лекуваха там. Изключително съм благодарна на всички педиатри, мед. сестри и лаборанти.
Благодаря Ви от сърце! Можете да разгледате сайта им на http://madzhurov.com. Завеждащ на отделението е д-р Радева.

Уфф... болницата сигурно е хубава! Но тук трева не пасем...  Whistling

# 1 838
А някакви телефони за контакти на тази болница?
Не видях в сайта им.

# 1 839
  • До морето :)
Браво за болницата, но дано не ни се налага да разберем как работят там  Praynig

Искам да ви попитам, кажете ми къде пробиват уши на деца, да го направят качествено, но и да работят и в неделя  Grinning

# 1 840
Момичета болницата се намира срещу бл.15 в "Зорница", където е детската градина. В сайта им ще намерите телефоните. http://madzhurov.com
 Там ще намeрите и контактите. Незнам кой какви тикви яде или не яде, пиша Ви това, защото смятам че трябва да знаете, че има вариант, когато детето е зле. Това е всичко. Дано съм била полезна !!!

# 1 841
И аз скоро разбрах за тази болница. Харесвам специалистите които работят там.  thumbsup

# 1 842
  • Burgas, Bulgaria
Злате щЪ замоля .... като споменяваш ядене на тикви и се засягам лично  Mr. Green
извинете за спама  bowuu

# 1 843
Тикве сори, не исках да го кажа за теб Laughing, а за публикацията за тревата!! Crazy

# 1 844
Цитат
Искам да ви попитам, кажете ми къде пробиват уши на деца, да го направят качествено, но и да работят и в неделя
В магазина Златно слънце преди беше на Фердинандова ,не знам дали не са го преместили.На голямата ми дъщеря ги пробиха за секунди с пистолет,неприятен е звука само като щракне иначе не усети ,после малко и пареше.Слагат си медицински обеци.Тогава ми взеха 5лв.ама беше отдавна Laughing
Иначе за през седмицата,виждала съм .че някои лекари пробиват уши...др.Бачварова има кабинет в центъра ,ако се интересуваш ще ти пиша тел.

Общи условия

Активация на акаунт