Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 783
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 815
Може ле тел на д-р Маличева? Работи ли със здравната каса?

# 1 816
Ако имаш в предвид д-р Калинка Маличева - специалист уши-нос-гърло, да работи със здравната каса. Кабинетът и е в ДКЦ "Свети Георги Победоносец" - тел: 87-58-58

# 1 817
Ако имаш в предвид д-р Калинка Маличева - специалист уши-нос-гърло, да работи със здравната каса. Кабинетът и е в ДКЦ "Свети Георги Победоносец" - тел: 87-58-58
Благодаря   bouquet

# 1 818
Може ле тел на д-р Маличева? Работи ли със здравната каса?

Ние сме ходили само в частния й кабинет, който се намира на уличката под Стоматологията, в една нова, оранжева сграда, на първия етаж. Там преглежда от понеделник до петък, всеки ден от 14ч. до 18ч.
Работи със здравната каса.
Тел. й е 0886 84 36 02

# 1 819
Мин.година и на нас ни се налижи да отиден на преглед при ''д-р'' Иво Парунов.Дъщеря ми беше на 2г.6м.От обиколки по лекари,накрая ни пратиха при него.След прегледа заключението му беше,че трябва да се направи операция за отстраняване на сливиците Sad.Съвсем случайно разбрах за д-р Василева и отидохме при нея.Направи прегледа и каза,че от боледуването е нормално да и се увеличат сливиците,и че в НИКАКЪВ случай не се налага да се махат(още повече на тази възраст).Изписа ни капки.Лекувахме се и се оправи малката.Като коментирах с приятелки,тези които са го чували и се е налагало да ходят при него-на всички им е казвал,че трябва да се махнат сливиците.

# 1 820
Здравейте - може ли да ми кажете д-р Милена Мигарова само педиатър ли е или личен лекар, защото искам да запиша бебка като се роди живот и здраве при педиатър, който приема само бебета и деца. И също, ако имате отзиви за нея. Мерси предварително

# 1 821
  • Бургас
ние сме при Мигарова -мисля че първото име е Миглена, в Славейков й е кабинета, цялото семейство - всички възрастни и  детето откакто се е родило, вече 10 години, по принцип съм доволна, по мои наблюдение пациентите й са главно деца

# 1 822
Здравейте на всички...... Simple Smile .  Ние сме от Меден рудник. Предстои ми раждане след около 2 месеца и искам помощ от всички вас , ако може да ми кажете и препоръчате някой добър педиатър от Меден рудник при който да се запишем. Нова сам във форума и в сайта така че ще се радвам да си пиша с други бъдещи майки.  Hug Hug Hug

# 1 823
С две ръце препоръчвам д-р Рената Дюлгерова в 3-та поликлиника. Много е добра и като лекар, и като човек. Ние с малката сме при нея от 2 години и винаги се е справяла много добре. Не бърза с антибиотичното лечение, не предписва антибиотици за "всеки случай" както правеше предишната ми лична лекарка.

# 1 824
С две ръце препоръчвам д-р Рената Дюлгерова в 3-та поликлиника. Много е добра и като лекар, и като човек. Ние с малката сме при нея от 2 години и винаги се е справяла много добре. Не бърза с антибиотичното лечение, не предписва антибиотици за "всеки случай" както правеше предишната ми лична лекарка.

Тя само ЛЛ ли е или е и педиатър? Има ли много хора пред кабинета й обикновено?

# 1 825
Здравей Алекса, доколкото знам тази година ще се явява на изпит по педиатрия. Но гледам че има много деца и слушам майките да коментират добри неща за нея докато чакат.

# 1 826
Предварително се извинявам ако вече е отговаряно на подобен въпрос, но може ли да ми препоръчате добър педиатър в района "Лазур" или центъра. Под "добър" разбирам поне да си вдига телефона и да не изписва антибиотик за всяка кихавица. Благодаря предварително.
Gigito, би ли споделила в крайна сметка към кой педиатър се ориентира, тъй като и аз в момента се лутам безуспешно, в чуденка накъде да насоча избора си?

# 1 827
  • Бургас
Предварително се извинявам ако вече е отговаряно на подобен въпрос, но може ли да ми препоръчате добър педиатър в района "Лазур" или центъра. Под "добър" разбирам поне да си вдига телефона и да не изписва антибиотик за всяка кихавица. Благодаря предварително.
Gigito, би ли споделила в крайна сметка към кой педиатър се ориентира, тъй като и аз в момента се лутам безуспешно, в чуденка накъде да насоча избора си?

В трета поликлиника д-р Василева,но трябва да минете през личен лекар ,който да ви дава направления за нея.Мисля,че тя е най-добрия избор в района или поне аз не знам други наблизо.

Аз лично съм нямала неин GSM и не знам дали откликва на извънработни обаждания иначе в кабинета май имаше стационарен .Друго ,че системата нещо се е променила и вече е с часове и  не знам със спешните случаи как стои въпроса,но това може да се провери на място.

# 1 828
Др.Василева -GSM 0888305953
Аз водя и двете си деца при нея ,много съм доволна.Винаги си е вдигала телефона и в 7 сутринта и в 10 вечерта Peace
През личен лекар задължително се минава за който и да е педиатър за да даде талон,но при нея съм ходила и без и никога не ме е върнала ,нося и го после.Час си вземете непременно ,аз си записвам от предния ден на тел.056/820145-регистратура на 3 поликлиника,така няма да чакате много .За антибиотика ...изписва в краен случаи,преди това изписва една торба сиропи и разни хапченца и пръскалца Laughing
препоръчвам я с две ръце

# 1 829
Д-р Василева по мои лични наблюдения е много добър педиатър.

Общи условия

Активация на акаунт