Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 993
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 800
  • UK
За логопед мога да ви препоръчам Десислава Пеева. Работи и с малки деца от 2г. , което не се среща често. Млада, амбициозна и според мен добре се справя!

# 1 801
  • Across the Multiverse
Предварително се извинявам ако вече е отговаряно на подобен въпрос, но може ли да ми препоръчате добър педиатър в района "Лазур" или центъра. Под "добър" разбирам поне да си вдига телефона и да не изписва антибиотик за всяка кихавица. Благодаря предварително.

# 1 802
Здравейте , интересува ме гинеколог в района на центъра, ако е възможно, който да не ми вземе много пари, само заради единн гинекологичен преглед. Благодаря предварително

# 1 803
Здравейте

Трябва вече да си избера педиатър за бебчето, което ще се роди скоро. Много моля да ми помогнете със съвети. Ако може педиатъра да е от Славейков или нашата поликлиника тук в комплекса. Ще съм ви благодарна за тази информация - адрес на кабинета + телефон за контакт

Разбрах за такива лекари от Славейков - дайте мнение и за тях:

1. д-р Мигарова

2. д-р Спиридонова

Имам наблюдения за Спиридонова, защото детенцето ми е при нея-да, доволна съм...Изписва рядко АБ,внимателна е,  но има един минус-винаги чакаме много пред кабинета за преглед, защото е и общопрактикуващ лекар..Да, децата са с предимство, но когато детенце ми е с Т или му е лошо, никак не ми е приятно да висим в коридора по 1 час...

# 1 804
  • До морето :)
Предварително се извинявам ако вече е отговаряно на подобен въпрос, но може ли да ми препоръчате добър педиатър в района "Лазур" или центъра. Под "добър" разбирам поне да си вдига телефона и да не изписва антибиотик за всяка кихавица. Благодаря предварително.
Здравей! Ние сме записани при д-р Василева в 3-та поликлиника  Grinning До сега винаги ми е вдигала телефона, и през почивните дни, лекува ни с хомеопатични лекарства или някакви капки, подкрепя ме за кърменето и искаше да започна захранване на 6м. и половина, ама аз не се сдържах и захраних малката на 5 и половина  Grinning Аз лично й имам пълно доверие  Grinning

# 1 805
Здравейте , интересува ме гинеколог в района на центъра, ако е възможно, който да не ми вземе много пари, само заради единн гинекологичен преглед. Благодаря предварително
Всеки нечетен месец в Св. София имат промоция "Женско здраве". Цената е 29 лв. и включва гин. преглед плюс ехограф, взимане на цитонамазка и изследване на цитонамазката.
Не знам дали ти върши работа, но предполагам, че тази информация би била полезна за доста момичета.
Същите процедури миналата година ми струваха 65 лв., ако не пропускам нещо.

# 1 806
  • бургас
страхотна аг др БРАТОВА 0888664173 УЛ ХАН КРУМ  ВСИЧКИ докторки и сестри от 2 детско МБАЛ СТРАХОТНИ

# 1 807
  • Burgas, Bulgaria
даааааа ''най-страхотната''-спря ли да пуши в кабинета ....то само циганките май останаха при нея...
Да знаеш, че трудно се четеш  Tired

# 1 808
  • Бургас
Аз също знам за др.Братова,че пуши в кабинета си,където преглежда бременни жени.
Като лекар не мога да я коментирам,не съм нейна пациентка.
За пушенето знам от моя приятелка,тя ходи при нея,ама на нея не и пречи,тя също е върла пушачка.

# 1 809
  • Бургас
Оф, и аз съм била при нея и бях потресена! Пуши си спокойно, качила крака на масата, подпира си фаса в пепелника, нахлузва ръкавиците (без да се мие естествено), бърка, после маха ръкавиците, захапва пак фаса и това е преглед ooooh!

# 1 810
Братова пуши наистина в кабинета!!
Наистина ми е помагала да реша проблеми, които други по-прехвалени не са успявали, но при нея просто избягвам да ходя.
На братовчедка ми също помогна и то как - след като й бяха казали, че не може да задържи детето и е по-добре бременността да се прекъсне, Братова й назначи някакви инжекции, с които да износи детето и сега си има дъщеря на 8г. Наистина й е много признателна и втората си бременност пак тя я следи.
И все пак!! Тези цигари в кабинета ... newsm11

# 1 811
Оф, и аз съм била при нея и бях потресена! Пуши си спокойно, качила крака на масата, подпира си фаса в пепелника, нахлузва ръкавиците (без да се мие естествено), бърка, после маха ръкавиците, захапва пак фаса и това е преглед ooooh!
Ужас!

# 1 812
Моля, който има телефона на д-р Бербенлиева- педиатър да ми го даде, знаете ли дали приема нови пациенти?

# 1 813
Момичета, да споделя още едно мое разочарование...
преди 2 месеца се наложи да заведа малката на УНГ отново...понеже нашето джи пи имаше само "вътрешни" направления, т.е. само в поликлиниката, се наложи да отидем при д-р Иво Парунов....та този прехвален доктор, искаше да вади сливиците на 2 годишно дете  Shocked
Останах втрещена!!! Веднага след това отидохме на частен преглед отново при д-р Маличева и се оказа, че детето е с алергична хрема, от която се възпалява и гърлото и се уголемява третата сливица. Изписа ни 3 вида капки-едни да стегнат лигавицата в нослето, други да лекуват алергията и третите забравих за какво бяха и детето се оправи за 3 дни.
Заключението на докторката беше, че е изключено да вадим сливиците на детето на тази възраст, прегледа и мен (аз съм с червеникави сливици по рождение и малката ги е наследила от мен), та каза, че такива сливици дори е опасно да се вадят, заради факта, че може при операцията да се получи кръвоизлив с фатален край  Sad

# 1 814
Моля, който има телефона на д-р Бербенлиева- педиатър да ми го даде, знаете ли дали приема нови пациенти?

0888/26 12 01; 056/860 164

Общи условия

Активация на акаунт