Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 582
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 890
За краткото време от както работи болница Маджуров трипъти сме посещавали педиатър в почивните дни и късно вечер. Винаги са били любезни и качествено са преглеждали малката, отделен е въпроса че единия път изписаха антибиотика като застраховка според мен и трите пъти сме попадали на различни лекарки.Това ми е вариант за сега при условие,че вМЦ " Николай Чудотворец" където трябва да ни обслужват през почивните дни няма дежурен педиатър, а трябва да се мине през терапевт чакаш наравно с всички възрастни и ако той прецени може да извика педиатър, досега не се е случвало.

# 1 891
  • До морето :)
В крайна сметка дойдохме в МЦ "Николай Чудотворец" Веднага ни прегледаха в Спешния педиатричен кабинет (но сме под 1 година и май има значение), пратиха ни на снимка и веднага ни приеха с пневмония и силно червено гърло. Като цяло съм доволна от предстоя, обясняват ти, постоянно се интересуват как са децата и давар кураж на майката. Дано като ни изпишат пак да мога да кажа същите думи. Simple Smile

# 1 892
Бързо да се оправяте и да нямате лоши спомени след престоя.

# 1 893
  • Бургас
Лече,да се оправяте и лошото да остане зад вас.

# 1 894
Здравейте момичета, искам да помоля да ми препоръчате добър детски офталмолог (очен лекар) в Бургас. Hug А още по-добре е ако знаете за специалисти който идват от София, Варна или Пловдив.

# 1 895
  • Бургас
Aз водих сина ми при д-р Хрелева. Като цяло съм доволна.
Най-добри отзиви съм чувала за д-р Сергей Георгиев Кузнецов. ул."Рилска" 39 - тел. в кабинета 82-41-17, и GSM: 0888 684 897.

Кои идват в момента не знам, и мен ме интересува.

Лече-Буболече, бързо оздравяване  Hug

# 1 896
  • Бургас
Д-р Кузнецов е детски очен лекар, кабинетът му е на ул. Рилска, ъгъла с "Асен Златаров"

# 1 897
Мон... аз точно при Хрелева я водих, жената ме успокои, че нищо и няма на малката ама тя много видимо си криви оченцата и ми се искаше да я заведа и при някой друг. Замислям се много дали да не я заведа в очната клиника във  Варна .

# 1 898
Злати аз водих баткото при Кузнецов,основно с деца работи от началото на годината.Часове дава на 1 число или там както се пада първия работен ден.

# 1 899
  • Бургас
Злати аз водих баткото при Кузнецов,основно с деца работи от началото на годината.Часове дава на 1 число или там както се пада първия работен ден.

С касата работи ли? Колко струва прегледът?
Доволни ли сте?

# 1 900
Доволна съм.Работи с касата.Оказа че че при нас нещата не са за офталмолог,даже и направление искаше да ни даде,,но реших да не изтезавам детето.

# 1 901
Моят опит показва следното:
д-р Ангелов- за мен много добър педиатър. Чувала съм лоши мнения за него, но аз никога не съм имала забележки, даже напротив. Негативи: в неделя и след 18.00 ч в работни дни и събота си изключва телефона.
д-р Хрусанова (Дева Мария)- ползвам я за резерва. За нея няма почивен ден и време за сън. Дори ми се е обаждала да пита как сме (което ме порази). Негативи: От типа е "ОК направете така, както вие мислете" т.е. не стои твърдо зад лечението си.
д-р Димитрова- когато нещата се закучат. Истината за нея е че много добър педиатър, но съм имала дни в които не мога да свържа с нея и ми е отказвала преглед след предписано лечение. Разбирам че е много заета, но все пак според мен не е редно да се отказва преглед след като е започнато лечение по нейно предписание.

# 1 902
http://www.facebook.com/events/217179945061885/?context=create   

za dr . Marinova- IZWINETE ME ZA LATINICATA - NO PI6A OT SLUJEBNIA PC!!!

momi4eta , preporu4wam tazi doktorka (homeopat) s dvete si ruce, podhoda i metodite i sa unikalni! predi sedmica zavedoh sina mi na pregled s aparat , izsledva6t organizma , energiiniat balans i kletkata na molekuliarno nivo , imahme dosra problemi s deteto si , zdravoslovni i poveden4eski , natrupani i afektirani prez godinite v koito go lekuvahme ot bezkrainite alergii...ta ot tezi "le4enia"s podtiska6ti alergenite preparati - toi be6e zatla4en ot hestamini koeto ot svoia strana dovede do podtiskane na poeden4esko nivo , deteto mi be6e boiazlivo , zatvoreno , ve4no umoreno i podtisnato , bez jelanie za komunikacia i kakvito i da bilo socialni kontakti , i mnooooogo zloiado - tezi otrovi , se biaha vsmukali v telceto mu i biaha zatormozlili i oburkali razvitieto mu! o6te s purvoto pose6tenie pri doktorkata i purvoto isledvane s aparata , lekarstvoto koeto az narekoh "PROTIVOOTROVA" Simple Smile)))))))))))))))))))))) podeistvaha - HORA DETETO MI E DRUG 4OVEK !!!! REZULTATITE SE ZABELIAZAHA O6TE NA SLEDVA6TIAT DEN !!!vsi4ki na6i priateli i poznati , horata i decata zad bloka , daskalkite v gradinata - vsi4ko ostanaha izumeni , ot promqnata v moeto dete ... nadiavam se da ne priemete postovete kato reklama , a prosto kato ne6to koeto iskam da spodelia,za6toto IMA REZULTAT I TOI E UNIKALEN !!!Mnogo moi poznati ve4e sa pri Marinova, dori predi malko se pribrah ot nein seminar - toest ne6to kato kurs- BEZPLATEN , za pomo6 i suveti za roditelite ... ako imate jelanie da se samoobu4ite i da razberete za principa na deistvie i le4enie s homeopatia ,s akva sors i malko pove4e za tozi 4udodeen aparat , mojem otnovo da oraganizirame takova sybirane BEZPLATNO razbira se - za da ni budatdat dadeni o6te syveti za tova kak na6ite deca da sa zdravi i 6tastlivi !!!!!!!!!!! hiliadi pozdravi Antonia Simple Smile)

# 1 903
http://www.facebook.com/groups/306350666091535/
ako imate interes i bihte iskali da napravim o6te edin seminar (napulno bezplaten otnovo pod4ertavam ) molia pi6ete mi , za da napraviq ugovorka s Dr. Marinova, nie se sybirame v meden rudnik v edin detski kyt, samo kajete koga 6te vi e udobno , i 6te napravim edna sre6ta otnovo, mnogo e polezno i mnogo interesno ,a nai ve4e hlapetata ima kude da si poigraiat , ako slu4aino niama na kogo da gi ostavite Simple Smile

ако ви устройва датата и часа и имате желание да присъствате-можете просто да пишете тук ИЛИ във фейсбук - а ако не ви устройват - можем да ги променим и да намерим най удобното за всички ни време и ден ....

# 1 904
д-р Сергей Георгиев Кузнецов -  по - добре отидете при него.
Преди няколко години Хрелева не ни разпозна ечемик и лекува и аз не знам какво  на дъщеря ми.
Кузнецов има много добър подход към децата и ако ми се наложи нещо - ходим при него. Ако случая е по - сериозен препраща във Варна при една професорка, както прати и нас/просто не мога да се сетя сега за името й/

Общи условия

Активация на акаунт