Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 333
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 1 905
Благодаря ви за отговорите ще я заведа и при д-р  Кузнецов да я види, че ме притеснява с тези кривящи очички.  Hug

# 1 906
  • До морето :)
Здравейте!
Вчера ни изписаха от болницата. Продължавам да съм доволна от престоя си, обръщаха ни внимание, отговаряха на всичките ни въпроси, обясняваха ми като на малоумен (както аз исках) и излекуваха детето. И сестрите бяха много добри, усмихнати, никой не се сопкал, стряскал и т.н. Нас лично все ни преглеждаха д-р Шивачева, д-р Христова и д-р Зеленкова. Голями БЛАГОДАРЯ и на трите. Даже трябва да идем на контролен преглед и мисля да се възползвам.
Единственото което не ми хареса (но май е политика на самата болница), е че ако детето е над 1 година, придружителя заплаща спането. На стол е 9 лв./на ден, на легло - 20лв./на ден От това бях меко казано потресена  Crossing Arms

За д-р Василева - бях много изненада защо не ми вдигаше телефона, но се оказа, че е била на курс в София и просто е нямало как да ми вдигне. Иначе след това разбра как стоят нещата, че сме в болница и доста се е притеснила. Днес даже й се обадих да й кажа, че сме вкъщи и другата седмица и тя ни вика на контролен.  Grinning

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 13:13 от Лече-Буболече

# 1 907
Радвам се , че детето  е здраво  Hug Аз също  съм много  доволна от  др. Шивачева ,много  добър педиатър, доста години я посещавахме  докато порасне. Любезна , винаги си  вдига телефона, помагала  е  когато се е налагало със съвети  Peace

# 1 908
  • Бургас
На мен ми бяха препоръчали за очен лекар д-р Проданова.

http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=1325

# 1 909
Работят със ЗК, но на хартия само. Всичко се заплаща от пациента, а те смучат парите от ЗК.  Confused

Шушон, това по повод този пост ли е?

В МБАЛ  д-р Маджуров има денонощно дежурен педиатър- прегледа е 25 лв, работят и със Здр. каса, но не знам подробност тел 056 865730

Току що влизам, оставих детето си там .... как ще спя не знам  Thinking След като от 17 ч сме по поликлиники и снимки и т.н. в крайна сметка трябваше да избера къде да го хоспитализират - В МБАЛа или в клиниката на Маджуров ... Дано не съм сгрешила  Rolling Eyes

# 1 910
  • Бургас
Кое дете, Ками. Малкото или голямото? Да се оправя бързо.  Hug
Да по този повод го казах.
Скрит текст:
Чух лекар да казва на майка "Имаш ли 30и нещо си лв да плащаш на ден  за престой. Щото те нищо че работят със ЗК, от теб пак ще си искат да си платиш"

Иначе клиниката е добра. В добри ръце ще е, не се притеснявай.  Peace

# 1 911
  • До морето :)
Престоя за родителя е 35 лв., но не знам дали има възрастово ограничение, защото в МБАЛ се плаща, ако детето ти е над 1 година.

# 1 912
Голямото дете е в болницата, затова аз съм "на вън".... голям бил и мен не ме приеха...
Голям, голям - не знам какво му е голямото, но на мен дори и болничен не ми дадоха.  
Просто ще полудея като седя така "от страни" и то в офиса
Иначе за неговия престой 40лв на ден за нощувките и лечението по ЗК. За придружител не знам какво се заплаща, просто аз не ставам явно за такъв вече
Болницата наистина е много хубава, в цената влиза храна - избират м/у 3 предложения в менюто за трите хранения; има хубав телевизор с всички канали и хубав интернет - от което е най-доволен  ooooh!

Шушон , мерси за успокоението. Нядявам се и аз да е в добри ръце  Praynig

# 1 913
Моля кажете добър детски дерматолог?

# 1 914
  • Бургас
Моля кажете добър детски дерматолог?

д-р Йотова не знам детски ли е или не, но като беше бебе синът ми, много ни помогна  Peace

# 1 915
  • Бургас
Аз ходих при д-р Драголов.Той е онкодерматолог,но приятелката ми води малката си дъщеря.
Доволна съм.Ако те интересува нещо повече съм насреща.

# 1 916
  • Бургас
къде преглежда този Драголов, някой млад ли е, че не съм го чувала

# 1 917
  • Бургас
Д-р Драголов работи в център по дерматология Мирабел.намира се в Бр.Миладинови134.
Някъде към 45 годишен е.Моята приятелка е лекар и тя ми го препоръча.

# 1 918
  • Бургас
Би ли ми оставила някакви координати, ако имаш телефон примерно.
Може и на ЛС, може и тук.

# 1 919
  • Бургас
Гледам и пиша от визитката на "Мирабел".
Стационарен 810855.
Мобилен 0888 824865.
Блокът се намира точно до Военната болница.Аз ходих при него заради една бенка,която се появи внезапно,една такава гадна,несиметрична и кървяща.Слава на бога и на доктора,сега всичко е наред.
Приятелката за която писах лекува белези от варицела на дъщеричката си.

Общи условия

Активация на акаунт