Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 319
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Бургас
pepita1973 , CabuHka , благодаря ви много за отговорите  Hug

# 1 876
  • До морето :)
Здравейте. Имам няколко въпроса.
1. д-р Василева от 3-та поликлиника е в отпуска. При кой доктор трябва да отида сега? Казаха ми в "Св. Николай Чудотворец" да ида. Звъня на регистратурата, но не ми вдигат или бъркам номера нещо. Някой има ли актуален телефон и наистина ли там трябва да ходя?

2. Къде другаде мога да посред нощите?

# 1 877
В Дева Мария знам, че има денонощен педиатър. Може да питаш и в Света София или Лайф хоспитал.

# 1 878
  • Бургас
Ако личния на детето е от Трета поликлиника значи извън работно време или Николай Чудотворец или Света София,зависи къде са насочени пациентите му.В краен случай Св.София срещу заплащане или др.варианти.

# 1 879
  • Бургас
Има и детско отделение в новия център до АГ  на Калчева.Не знам как се казваше този център,провери адреса в Зорница.Работи по ЗК.

# 1 880
http://madzhurov.com/

МБАЛ  д-р МАДЖУРОВ и  МЦ д-р МАДЖУРОВ

# 1 881
В МБАЛ  д-р Маджуров има денонощно дежурен педиатър- прегледа е 25 лв, работят и със Здр. каса, но не знам подробност тел 056 865730

# 1 882
  • Бургас
Работят със ЗК, но на хартия само. Всичко се заплаща от пациента, а те смучат парите от ЗК.  Confused

# 1 883
Summer Wine, мадам тиква , благодаря за отговорите за алерголога, ще предам на моята приятелка.  Hug

# 1 884
  • Бургас
В краен случай Св.София срещу заплащане или др.варианти.

Преди време много кофти ни изкараха акъла, взеха ни един куп пари и не ни помогнаха с нищо там...
Затова: късно вечер и в почивни дни, педиатър на повикване в "Св. София" - само в изключително крайни случаи и ако няма никакъв друг вариант /до този извод стигнах аз за себе си/ Peace

# 1 885
  • Бургас
Подкрепям Мон... В Света София и пари да ми дават няма да отида. Трябва да са свършили всички лекари, че да им се доверя.  Peace

# 1 886
  • Бургас
Кажете къде тогава .

На мен ми се е случвало Сашко като беше малък да викам от там лекари.Скъпо беше ,но и в спешното няма да отида.Викала съм и бърза помощ - сумати време  се мотахме из болницата.

# 1 887
  • Бургас
Не знам къде, това е тъжното... просто в този град няма къде да се отиде...
И в Лайфа бях водила детето, там е още по-голяма секира, почти двойно ни излезе и от това, което ни взеха в "Св. София", а помощ - никаква... Като държа да уточня, че не цената е водеща при мен, съгласна съм да платя скъп преглед, изследвания и т.н., но да получа адекватна помощ. Ядосвам се, защото хем ни вземат много пари, хем не правят нищо...

На дежурния лекар, който замества личната аз лично няма смисъл да ходя... Ходили сме 2-3 пъти, с риск да прозвучи крайно нескромно, аз знаех повече от него... ooooh!

Бърза помощ е много краен вариант. Веднъж /докато беше доста малък/ синът ми много повръщаше. Извикахме ги, дойдоха, казаха, че ще ни вземат с линейката до болницата, за да му включат спешно системи или нещо друго ако трябва. Стовариха ни като чувал с картофи на входа и стояхме буквално 2 часа прави, в коридора и чакахме... до нас имаше едни вмирисани цигани, които бяха и от нас по-зле. Точно щяхме да тръгваме, защото реших, че най-много циганите и с още нещо да ни заразят и благоволиха да го прегледат... Изписаха ми една рецепта с АБ, който аз изобщо не дадох впоследствие и това беше "цялата бърза помощ", която ни оказаха за 2 часа висене ...

Останалите педиатри, съвсем логично /и те са хора все пак/ през нощта не отговарят....

И освен да се моля на Бог, да не ни се налага да тръсим лекари през нощта и в почивни дни, друго не знам какво бих могла да направя  Mr. Green

# 1 888
  • Бургас
В МБАЛ  д-р Маджуров има денонощно дежурен педиатър- прегледа е 25 лв, работят и със Здр. каса, но не знам подробност тел 056 865730

Сега го видях това. Май само там не съм ходила още.

От самия д-р Маджуров /още преди да направи болницата/ и аз, и детето имаме много гадни спомени... дано останалото сега да е на ниво.

# 1 889
И в Дева Мария има нощно дежурство на педиатър,макар че не се знае кой ще се падне на смяна.Там също прегледа излизо солено,което за някой е от голямо значение в тази криза.
От детските лекарки там  имам поглед само когато раждах-останах доволна от др Хрусанова и още една младичка( не съм сигурна за името,но може би Димитрова,тъй като нямаха табелки с имената си и питах някоя санитарка как се казват). Доволна останах защото споделяха моите съвременни възгледи за кърменето(за разлика от други лекарки там,които не ми даваха от 12 до 6 сутринта да кърмя),за болести не знам как се представят. Но при мен това е вариант за вечер и се наложи нещо спешно.
А ако е почивен ден-звъняла съм на др Каспарян,ако може ни е приемала.

Общи условия

Активация на акаунт