Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 563
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Бургас
Момичета, д-р Йотова преглежда ли по ЗК?

Да, звънни ѝ по телефона и си запази час предварително, знаеш ли къде е кабинетът?

# 2 026
Прочетох. Но сега пък ми препоръчаха Колева (дано не бъркам името, по памет цитирам) от Транспортна болница като по-добра. Та не знам сега какво да правя.

# 2 027
Момичета знаете ли др. М Димитрова докога е в отпуск.

# 2 028
  • Бургас
Прочетох. Но сега пък ми препоръчаха Колева (дано не бъркам името, по памет цитирам) от Транспортна болница като по-добра. Та не знам сега какво да правя.
Лично аз не съм особено доволна от д-р Колева ooooh!. Изписва доста скъпи лекарства /по принцип, по думи на др. лекари/, но специално при мен без никакъв ефект. И двете си  деца съм водил по различни поводи при д-р Йотова и съм много доволна, лекува ги все едно са нейни.  bouquet Др. лекар, който хвалят е д-р Паздерова, но аз лично нямам наблюдения. Който и да избереш. успех! Peace

# 2 029
Искам да сменя ЛЛ на детето ми, защото неговата е в Меден Рудник, а ние сме във Възраждане и ми идва малко далече. Прочетох за д-р Караджова, обадих се преди малко, но ми казаха че тя не била личен лекар само преглеждала децата. Казаха ми че в Лекарската къща във Възраждане само д-р Костова приема нови пациенти. Може ли да ми кажете отзиви за тази лекарка или да ми препоръчате някоя друга, която да е наблизо?

# 2 030
  • До морето :)
За д-р Костова като личен лекар мога да ти кажа, че не става. Освен да оправя клюките, други не прави.
За д-р Караджова съм чувала и хубави, и лоши неща.

# 2 031
  • Burgas, Bulgaria
3 от най-близките ми деца пострадаха заради Караджова, казвала съм го и ще го казвам на всякъде , заради нейната некадърност племенника ми беше на Коледа  в болница със захар 25 - за нея едно дете на 8години да отслабне с 10кг. е нормално , също както е и нормално да боледува 2 месеца  ..... другото дете го оперираха от 3-та сливица по спешност ,а доктора се е чудил как може толкова време да не се установи това,че сливиците са много зле и правят бели  , 3-тото дете и то със сливиците има проблем и е за операция ...

# 2 032
На мен ми  трябва лекар, при който да е записан формално и за бележки за детската градина. Ние се лекуваме с хомеопатия при друг лекар и затова не държа да е някоя добра.

# 2 033
  • Бургас
На тази бележка нали пише диагнозата и лекарят се разписва?
Кой ще ти върже на акъла и ще си сложи главата в торбата?

# 2 034
  • Бургас
Ами, тя лекарката няма да знае, че е "фиктивна" Laughing. Всичките ми приятелки си имат личен лекар на децата, като се разболеят я посещават, слушат и диагнозата, вземат си рецептата и я хвърлят в първия кош за боклук по пътя, така да се каже и след това си отиват при хомеопата или педиатър, на който имат доверие и изпълняват техните препоръки и курс на лечение. А съответно спазват закона /защото нали всяко дете трябва да е записано при личен лекар/ и им издават бележки за градина или училище, или социални и т.н.

# 2 035

Ами, тя лекарката няма да знае, че е "фиктивна" Laughing. Всичките ми приятелки си имат личен лекар на децата, като се разболеят я посещават, слушат и диагнозата, вземат си рецептата и я хвърлят в първия кош за боклук по пътя, така да се каже и след това си отиват при хомеопата или педиатър, ...

И аз така правя  Mr. Green С разликата, че при предната лична бях достатъчно пряма да ѝ кажа в прав текст за намеренията си. Първите години нямаше проблем, после започна да ми прави номера и да ми отказва бележки, болнични и направления. На новата не ѝ "споделих" практиката си  Laughing

# 2 036
На мен ми  трябва лекар, при който да е записан формално и за бележки за детската градина. Ние се лекуваме с хомеопатия при друг лекар и затова не държа да е някоя добра.
Че на мен хомеопата си ми издава бележки за ДГ и училище.  Rolling Eyes

# 2 037
Че на мен хомеопата си ми издава бележки за ДГ и училище.  Rolling Eyes

Това е много добре, защото си спестяваш бягания напред-назад. При нас обаче не издава бележки и затова търся такава лекарка която да ми е наблизо. Защото за една бележка да ходя от единия край на града до другия ми идва в повече....

# 2 038

Както казват момичетата по нагоре, няма да и казвам че  ходим другаде. Просто ще си е като негова лекарка а това дали ще правим каквото предписва е друг въпрос.

# 2 039
  • Бургас
Аз друго не разбирам: Защо тогава разпитваш за личен лекар? Не е ли логично и най-добре да запишеш детето или при твоята лекарка, при която така или иначе ходиш от време на време и вече те познава, или просто при най-близката по местоживеене.  Peace
Първоначално бяхме при Караджова (добре че вече  не е ЛЛ, а е само педиатър, че да спра с илюзиите, че ще може да помогне дори и за едно леко червено гърло). След това ни прехвърли към Червенкова, като общо практикуващ лекар, а останалото трябваше да е работа на Караджова. Да ама мерси  Stop Детето ми не е опитна мишка да видим ще се оправи ли с Осцилококцинум всеки път. Аз също си имам доверен лекар.  Peace Та в този ред на мисли, лекарската къща във Възраждане не е най-добрия избор. Бих казала най-лошия. Опашките и там са до припадък, чакаш... пък докторката докато те приеме, че да ти напише заветната бележка, ще мине достатъчно време че да ти порастне косата до земята  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт