Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 596
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 010
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ НА РОДИТЕЛИТЕ ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МАЙЧИНСКИТЕ И ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Скъпи родители от Бургас!! Докажете, че сте сериозни и се включете в нашата инициатива за града ни! За по-добра организация може да се присъедините към събитието!!http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/157472324396736/
 Вярвам, че има сериозни хора, които са готови да търсят правата си не само във виртуалното пространство.. ами и в реалния живот!! Присъствието на всяка една от вас е от значение!! Ние не искам да идвате и да се карате, да викате, да опъвате плакати! Присъствието ви е достатъчно да докажете, че не сте съгласни с отношението на държавата към децата ни!! Споделяйте, разпространявайте.. за да има някакъв ефект!!

# 2 011
Цитат
Здравейте, понеже виждам че и други имате проблем със съботите и неделите. Ние като ми се наложи отидохме в клиника Маджуров. ТАм попаднахме на д-р Илиева (която вече си избрахме за наш падиатър). Чакахме около 20 мин, прегледа беше 25 лв. Между другото въпросната д-р Илиева май няма ден в който да не работи.

В болницата на д-р Маджуров вече работи и един от най добрите специалисти в страната по УНГ д-р Евгений Генчев.До колкото разбрах работят със здравна каса.

Нуждая се от преглед при добър специалист УНГ.Понеже повечето водеши се  за такива в Бургас сме ги обиколили и не съм останала доволна търся нови имена.
Има ли и други мнения за въпросния д-р Генчев в болница Маджуров.

# 2 012
  • Burgas, Bulgaria
да - оперира племенника ми и една дружка ... Детето от сливици ,които ''великата'' Караджова не забеляза ,че са много болни , а дружката от изкривена носна преграда .
Аз ще ходя при него , препоръчаха ми го от Сф моя док който е в ИСУЛ ...

# 2 013
  • Бургас
Някой има ли тел на този д-р Генчев?

# 2 014
  • Burgas, Bulgaria
аз не , направо ми казаха да си взема направление и да отида ....

# 2 015
...... и пак отправям молба към някой, който е посещавал тази лекарка да ми даде мнение, все пак разполагам само с едно направление и не ми се иска да го прахосам за недостатъчно квалифициран лекар, например.  bouquet
Не съм посещавала тази лекарка, но за мен единственият добър очен лекар в Бургас е д-р Кузнецов.  Peace
И д-р Проданова   bouquet

# 2 016
  • До морето :)
А за д-р Балимезова някакви мнения като офталмолог? Две мои познати са много доволни от нея. Ще е хубаво да чуя/прочета и вашето мнение. Simple Smile

# 2 017
  • Бургас
А за д-р Балимезова някакви мнения като офталмолог?

Майка ми ходи при нея и е доволна. Лични впечатления нямам.

# 2 018
А бе, само се каня да водя малката на контролен преглед, а тя каза, че работи с деца, затова. Ама пък хич не ми се иска да ѝ разширяват заниците ей така, за нищо... Не съм забелязала да има проблеми, ама нали все между шамарите се вра.  Laughing

# 2 019
  • Бургас
Преди два дни водих каката за "второ мнение" при нея. Лично аз съм много доволна от нея и съответно се доверихме на нейната диагноза, която беше доооста различна от диагнозата на първата лекарка newsm78. Преглежда детето сигурно поне час /дамите, които чакаха след нас "направо им се отели вола" Embarassed/, много подробно, с такива диоптри, с онакива, така че детето да си каже как се чувства най-добре, но за разлика от др. лекарка не и разширява зениците, понеже детето няма да ходи с разширени зеници non stop, я  Thinking. Ние също отидохме само за профил. преглед, но за съжаление се оказа че имаме проблем /а нямах основание да очаквам такъв Sad/.

# 2 020
Цитат
да - оперира племенника ми и една дружка ... Детето от сливици ,които ''великата'' Караджова не забеляза ,че са много болни , а дружката от изкривена носна преграда .
Мерси за мнението!И при дъщеря ми усложненията настъпиха защото д-р Караджова дълго веме не виждаше проблем.Така че не знам за кого е "велика'', но моето лично мнение е , че е доста посредствен лекар.
Може би ще посетим д-р Генчев.Ще  видим и той как ще се представи ,че вече съм предубедена към бургаските лекари,но си имам причини да е така.
Нямам тел.на доктора, но се обадих в МБАЛ д-р Маджуров и от там ми казаха че преглежда всеки ден от 08.00-18.00h, с малка почивка на обяд(която не е точно определена като време).

# 2 021
loppy, благодаря.   bouquet Значи другия месец ще отидем. Само не знам това шавливото как ще го държа на едно място.  Laughing

# 2 022
  • Burgas, Bulgaria
Цитат
Мерси за мнението!И при дъщеря ми усложненията настъпиха защото д-р Караджова дълго веме не виждаше проблем.Така че не знам за кого е "велика'', но моето лично мнение е , че е доста посредствен лекар.
Може би ще посетим д-р Генчев.Ще  видим и той как ще се представи ,че вече съм предубедена към бургаските лекари,но си имам причини да е така.
Нямам тел.на доктора, но се обадих в МБАЛ д-р Маджуров и от там ми казаха че преглежда всеки ден от 08.00-18.00h, с малка почивка на обяд(която не е точно определена като време).

ами да ти кажа , той не е бургаски лекар . От скоро е тук и това много си личи   Mr. Green

# 2 023
  • Бургас
Цитат
Може би ще посетим д-р Генчев.Ще  видим и той как ще се представи ,че вече съм предубедена към бургаските лекари,но си имам причини да е така.

ами да ти кажа , той не е бургаски лекар . От скоро е тук и това много си личи   Mr. Green
Да не е прекалено загрижен за пациентите си Mr. Green,че ние тук не сме свикнали много много да ни "глезят"

# 2 024
Момичета, д-р Йотова преглежда ли по ЗК? Препоръчайте добри кожни в Бургас. Имам съмнения, че детето ми е с алопеция, в понеделник ще ми дадат направление за кожен и искам да съм подготвена.

Общи условия

Активация на акаунт