Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 606
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 995
Здравейте, дами! Наближавам термин и бих искала да ви помоля за съвет относно избора на педиатър: необходим ми е такъв в центъра(живея в района близо до часовника) и мисля, че примерно Св. София би ми било близо или нещо такова. Идея за педиатри там или някъде наоколо?
Благодаря

# 1 996
  • Бургас
В "Св. София" - д-р Ангелова и д-р Джендова. И от двете има много доволни, и много недоволни ... Имат доста пациенти обаче и не знам дали записват нови.

# 1 997
  • Бургас
На каката педиатърката е в Св. София - Джендова. Доволна съм много от докторката и за това досега не съм я сменила, но според мен там /в Св. София/ няма подходящи условия за честите консултации на бебчета. Ако те интересуват подробности ще ти пиша на лични. Малкия го записах при педиатър в Трета поликлиника.  Rolling Eyes

# 1 998
  • До морето :)
Анита, при кого сте в 3-та поликлиника?
ginger.bs , моята педиатърка също е в 3-та поликлиника.

# 1 999
  • Бургас
При д-р Елка Попова.

# 2 000
Благодаря Ви за бързите отговори!
Мислех си за Св. София, защото ми е през една улица, зимата идва, студ, малко бебе....
Трябва да се обадя да попитам дали записват нови пациенти.

# 2 001
Здравей те и от мен!Терминът ми е на 29.11.2012, искам да попитам някой може ли да ми даде някакви кординати на д-р Венета Ангелова Филипова-педиатър.Спрях се на нея но немога да намеря телефон за връзка.

# 2 002
Здравей те и от мен!Терминът ми е на 29.11.2012, искам да попитам някой може ли да ми даде някакви кординати на д-р Венета Ангелова Филипова-педиатър.Спрях се на нея но немога да намеря телефон за връзка.
0889916633  Peace

# 2 003
Благодаря ти много Say My Name!!!Дано да приема новородени,че от всички педиатри за Меден рудник се спрях само на нея.

# 2 004
  • Бургас
Някой да е ходил или водил детето си на преглед при д-р Златина Илиева - очен лекар /каб. и е в к/с М. рудник бл. 185/ за да ми каже мнението си? Може ли да се има доверие на диагнозите и при условие, че със съпруга си държат оптиката там? newsm78

# 2 005
  • Бургас
Какво общо има квалификацията на лекаря с това кой държи оптиката  newsm78
Едва ли някой насила ще те накара да пазариш точно в тази оптика  Rolling Eyes

# 2 006
  • Бургас
Какво общо има квалификацията на лекаря с това кой държи оптиката  newsm78
Едва ли някой насила ще те накара да пазариш точно в тази оптика  Rolling Eyes
За съжаление, в последно време доста често се случва лекари да предписват ненужни манипулации, лечения и дори операции с цел да се облагодетелствуват финансово - те, роднини, приятели и т.н., така че считам за абсолютно уместен въпроса си.  Peace А колкото дали насила могат да ме накарат да поръчам при тях /ако се налага, де/ - сигурно насила не могат, но си има начини така да "обработят" даден пациент, че той да сметне за нужно да постъпи така както те му казват, че и да смята, че сам е взел решението. Naughty
Съжалявам за спам-а и пак отправям молба към някой, който е посещавал тази лекарка да ми даде мнение, все пак разполагам само с едно направление и не ми се иска да го прахосам за недостатъчно квалифициран лекар, например.  bouquet

# 2 007
...... и пак отправям молба към някой, който е посещавал тази лекарка да ми даде мнение, все пак разполагам само с едно направление и не ми се иска да го прахосам за недостатъчно квалифициран лекар, например.  bouquet
Не съм посещавала тази лекарка, но за мен единственият добър очен лекар в Бургас е д-р Кузнецов.  Peace

# 2 008
  • до морето
...... и пак отправям молба към някой, който е посещавал тази лекарка да ми даде мнение, все пак разполагам само с едно направление и не ми се иска да го прахосам за недостатъчно квалифициран лекар, например.  bouquet
Не съм посещавала тази лекарка, но за мен единственият добър очен лекар в Бургас е д-р Кузнецов.  Peace
Напълно подкрепям!

# 2 009
  • Бургас
Аз имам лични позитивни впечатления от доктор Златина Илиева, но при така зададен въпроса считам, че си предубедена. По мое мнение е добър специалист, доколкото разбрах от началото на годината работи в Бургас, преди това е практикувала в друг град, но са се преместили тук. Доколкото видях кабинета е добре оборудван с нови апарати /сравнявам с тези при д-р Кузнецов и д-р Хрелева, ако не греша името на последната в Оксиком/. Цените в оптиката варират, има и евтини и скъпи. Лично за себе си не поръчах очила, защото не се наложи да сменям моите, но купих слънчеви очила за децата /ходих май месец/. 

Общи условия

Активация на акаунт