Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 415
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Пловдив
Тикве Hug , радвам се, че не съм те подвела.

Мон... , имам телефон на Д-р Праматарова, ако търсиш - свиркай.

# 2 206
И ние ходим при д-р Илиева, прекрасен лекар.

# 2 207
  • Бургас
При д-р Илиева на частно мога ли да отида, в болницата ли трябва да ходя или има частен кабинет?
Ще ви бъда благодарна да ми пратите координати и на двете лекарки. В момента нямам спешна нужда, но искам скоро да заведа малката на консултация, а и ако ми се наложи да имам адекватен лекар, при който да заведа децата.

# 2 208
Много пъти съм попадала на мили и отзивчиви лекарки, но за съжаление само отношението не лекува. Предпочитам по-неутрално отношение, но адекватно лечение.  Peace
В крайна сметка тук не е ли бял списък?

# 2 209
Mon... има кабинет в клиниката срещу х-л Космос. Даже май работи и по здравна каса. По принцип е там вторник, четвъртък, събота. Ето и телефон- 0888825697, звъни без притеснения.
(не виждам причина да пиша на лични телефона т.к. е написан на вратата на кабинета и).

# 2 210
  • Пловдив
Д-р Илиева преглежда на частно и с направление.Вторник и четвъртък е от 14 до 18, а в събота от 9 до 14- това в розовата клиника срещу Космос, телефонът са ти го написали.Първоначален преглед е 25 лв, вторичен-20 лв.Моят синковец я нарича "кака доктор"  Mr. Green
Кабинетът на Д-р Праматарова е на ул.Калоян, но не мога да кажа номер, телефонът е 0886999077.

# 2 211
  • Бургас
Много ви благодаря   bouquet Hug

# 2 212
Нас точно д-р Камелия Илиева ни "забатачи" два пъти. Първият път ходихме в болницата Маджуров, 2 антибиотика изпихме, но кашлицата продължи и накрая влязохме в болница - оказа се пневмония. Докторката каза че гърдите са чисти, но детето не беше добре. След няколко месеца пак и се доверих и същата работа. Повече при нея в никакъв случай. За мен е много некомпетентна. Иначе е винаги усмихната и любезна.

# 2 213
 Аз съм изключително доволна от д-р Праматарова. Не е от най-милите и любезни доФтори  Mr. Green но е взимала редица адекватни решения когато съм водила сина ми. Не познавам достатъчно добре д-р Димитрова, водила съм само веднъж детето и тя се изложи до степен да остана с убеждението и до днес, че е напразно хвалена.

# 2 214
Водила съм детето и при Праматарова и съм доволна. Въпреки че на моя позната е препоръчала ранно захранване при бебето и, което е архаизъм.
Мисля че има нови педиатри в Бургас, предлагащи по-нови и правилни лечения.

# 2 215
  • Бургас
Някой знае ли в Бс ли е и къде работи д-р Томова?

# 2 216
  • вкъщи
Палазова изписа Проспан и Вентолин 3 пъти по 4 мл.Добре,че не му дадох Вентолина.А от Проспана получи адска кашлица,защото кашляше сухо,а не влажно.Ама аз викам,нали не съм доктор,нека следвам предписанията.Вечерта беше друга докторка,тя като видя рецептата на колежката си я скъса и написа друга.Изобщо .....всеки си прави каквото си иска,пък детето ако оздравее.За Илиева и аз само хубави неща съм чувала,но така и не я случихме на смяна за седемте дни,които бяхме,защото ние ходехме сутрин и вечер за лечение.А когато поискахме снимката да видим,ни казаха,не може ,ние я представяме на здравната каса.
А пък Радева е ужасно груба,никак няма подход на детски лекар,само заплашва децата и им с е кара.Още преди да го е чула на слушалката  каза  на сина ми,дишай силно,защото иначе те приемам горе и ще те надупча Shocked.

# 2 217
  • Burgas, Bulgaria
хм , само като те чета и ми завира всичко ..... аз съм се зарекла ,че  наложи ли се ще ходя с включена камера , ама, а да видим ... иначе ако искайте вярвайте , много благодарна на лекарите от ОРБ . Нали на Нова Година бяхме там , Ангелов , Шивачева и Пейчев мисля , както и още два лекари и един от някакво интензивно .... грам фасон не съм видяла или чула забележка ,като изключим коментарите ,че е безумие да оставиш бебе с кашлица без АБ и тогава обясниха ,че ,да вируси с АБ не се лекуват ,НО секрета в бронхите не може да излезе и става беля от там ...за това по-добре да се изпише АБ , говоря за бебета и малки деца...

# 2 218
Някой знае ли в Бс ли е и къде работи д-р Томова?

И аз бях питала веднъж. Преди време даваха един репортаж от бургаската болница във връзка с новородено бебе и говори д-р Томова. Така разбрах, че се е върнала и е в ОРБ, но така и не открих къде преглежда. /не че се задълбочих в търсенето де/  Laughing

# 2 219
  • у дома
Момичета, освен д-р Маргарита Димитрова /много съм доволна от нея, но много трудно се вреждаме за час/.
Д-р Димитрова, наблюдава и двете ми деца, когато отсъства хомеопата, при който ги водя. По нейна препоръка за часове и звъня винаги сутрин между 7,30 и 8,00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт