Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 407
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 2 220
  • Бургас
Момичета, освен д-р Маргарита Димитрова /много съм доволна от нея, но много трудно се вреждаме за час/.
Д-р Димитрова, наблюдава и двете ми деца, когато отсъства хомеопата, при който ги водя. По нейна препоръка за часове и звъня винаги сутрин между 7,30 и 8,00 ч.

Благодаря ти, аз все се каня да я питам кога е удобно да звъня и все забравям като отида, а мислех, че ще я притесня ако звънна толкова рано. Че иначе или преглежда или нещо друго и много рядко може да говори и си вдига телефона през деня.

Исках да питам също имате ли актуален тел на д-р Томова, аз имах някъде записан един мобилен, но не знам дали още е същият?

# 2 221
... същата работа с моята дружка ,прие ги Радева ,АБ ,гадости и накрая д-р Генов УНГ казва ,че е с  ларингиален стридор... колко пъти ги бъркаха  преди това ....
този Сингулар всяко второ дете го пие ...
не я обичам  нея от как бях аз дете , работеше във Второ детско , казваше ,че симулирам ,за да не ходя на училище - накрая след 5 часа операция в София ме оправиха ,но доктора каза ,че е можело да остана парализирана завинаги ....
Много моля би ли споделили за кой др.Генов става дума в сайта на болница Маджуров има двама др. Генов.Предварително благодаря.

Това е д-р Генчев не д-р Генов Peace

# 2 222
  • Бургас
Здравейте дами, да се включа и аз. Доволна съм от д-р Ангелов. Само той се оправяше с пристъпните кашлици на дъщеря ми и ни спасяваше от постоянното повръщане на секрети нощем. Никога не бърза да изписва АБ. И малкия си го водя при него. Приема и на частно и с направление. 

В момента търся добър уролог, при който да заведа Митето. 
Благодаря предварително Peace

# 2 223
Някой знае ли в Бс ли е и къде работи д-р Томова?

И аз бях питала веднъж. Преди време даваха един репортаж от бургаската болница във връзка с новородено бебе и говори д-р Томова. Така разбрах, че се е върнала и е в ОРБ, но така и не открих къде преглежда. /не че се задълбочих в търсенето де/  Laughing

В черноморска  меден рудник работи д-р Томова.Тя е страхотен лекар на нея дължа живота на дъщеря си!

# 2 224
  • Бургас
A знаеш ли дали има частен кабинет? Само в болницата ли работи?

# 2 225
Много ви моля за мнение за д-р Димитрина Ангелова, педиатър от Св. София  Praynig Пише, че е и дипломиран хомеопат, което ми хареса много. В тази тема прочетах много добри мнения за нея, но са от 2009г. Ако някой в момента ходи при нея може ли да ми сподели мнение в момента как е.
Предварително, много благодаря  newsm76

# 2 226
A знаеш ли дали има частен кабинет? Само в болницата ли работи?
за частен кабинет незнам звънни и на телефона и я попитай аз ходих там на преглед тя ще ти каже най добре

# 2 227
  • Бургас

за частен кабинет незнам звънни и на телефона и я попитай аз ходих там на преглед тя ще ти каже най добре

A мобилният ѝ тел дали е същият? Аз имах преди още тя да отиде в Сф един, но не мога да го намеря, може и да съм го изтрила. Прати ми някакъв неин телефон на лични или тук, моля те.

# 2 228
д-р Томова- общо практикуващ лекар ли е или педиатър? Ако може телефон за връзка и работно време! Искам този месец да сменя нашата педиатърка с някой кадърен лекар в Меден Рудник!
Видях че има добри отзиви за нея....

# 2 229
д-р Томова- общо практикуващ лекар ли е или педиатър? Ако може телефон за връзка и работно време! Искам този месец да сменя нашата педиатърка с някой кадърен лекар в Меден Рудник!
Видях че има добри отзиви за нея....
тя е педиатър неонатолог и не може да записва деца

# 2 230
Моля ви, никой ли няма впечатления от д-р Димитрина Ангелова. Ако не, препоръчайте някой в центъра  Praynig

# 2 231
Момичета, препоръчайте ми добър детски гинеколог. Желателно е да е жена  Simple Smile  Благодаря  bouquet

# 2 232
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добър детски гинеколог. Желателно е да е жена  Simple Smile  Благодаря  bouquet

Преди време пак някой се интересуваше ..Единствената беше Д-р Иванка Сурджийска, но тя е на години и не практикува вече.Дано изкочи нова информация.

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 18:27 от Горгона

# 2 233
Момичета, препоръчайте ми добър детски гинеколог. Желателно е да е жена  Simple Smile  Благодаря  bouquet
д-р Мърмарова , много  съм доволна !

пс: Сега  прочетох , че  търсите детски  гинеколог .

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 16:43 от Bluevelvet

# 2 234
  • До морето :)
Значи мисля, че д-р Кироваков е детски гинеколог. Един път като чаках, имаше едно момиченце и май за него беше прегледа. А иначе ме е преглеждал се детски спекулум. Коментираше колко малки били детските (от там знам с какво ме е преглеждал)
Но не мога да кажа със сигурност, а е и мъж.

Общи условия

Активация на акаунт