Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 423
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Burgas, Bulgaria
... същата работа с моята дружка ,прие ги Радева ,АБ ,гадости и накрая д-р Генов УНГ казва ,че е с  ларингиален стридор... колко пъти ги бъркаха  преди това ....
този Сингулар всяко второ дете го пие ...
не я обичам  нея от как бях аз дете , работеше във Второ детско , казваше ,че симулирам ,за да не ходя на училище - накрая след 5 часа операция в София ме оправиха ,но доктора каза ,че е можело да остана парализирана завинаги ....

# 2 191
Направо са под всякаква критика да тровят така децата само и само да си вземат парите от клиничните пътеки  #2gunfire

# 2 192
... същата работа с моята дружка ,прие ги Радева ,АБ ,гадости и накрая д-р Генов УНГ казва ,че е с  ларингиален стридор... колко пъти ги бъркаха  преди това ....
този Сингулар всяко второ дете го пие ...
не я обичам  нея от как бях аз дете , работеше във Второ детско , казваше ,че симулирам ,за да не ходя на училище - накрая след 5 часа операция в София ме оправиха ,но доктора каза ,че е можело да остана парализирана завинаги ....
Много моля би ли споделили за кой др.Генов става дума в сайта на болница Маджуров има двама др. Генов.Предварително благодаря.

# 2 193
  • Burgas, Bulgaria
Този ,който е завеждащ там на УНГ отделението Simple Smile! Онзи ден го посетих ,след поставена диагноза гнойна ангина и се оказа ,че нямам такова нещо ,а сливицата ми е задържала храна ..... щяха да ми бият Гентамицин напразно , нямам думи направо ....

# 2 194
  • вкъщи
И аз да споделя за Радева и клиника Маджуров.След 3 седмици ходене по лекари,снимка,консултация с завеждащата пулмология д-р Трошанова,всички казваха,че няма пневмония,дори бронхит няма,а ларингит.Но..кашлицата продължаваше.Накрая стигнахме Маджуров.Радева отсече пневмония,прие ни,ходехме  сутрин и вечер.На епикризата пишеше темп и отпадналост,а той изобщо не беше вдигал и си беше в абсолютна кондиция.7 дена беше на 2 венозни антибиотика,после още 14 дни пи друг.Е , ефект не видях.Стигнах до извода,че масово се поставя тази диагноза,за да се точат пари от здравната каса,отделно родителя плаща 30 или 45 лева на ден в клиниката.Използват това,че родителя е много уязвим,когато детето му е болно и изнудват буквално.

# 2 195
  • Бургас
Момичета, освен д-р Маргарита Димитрова /много съм доволна от нея, но много трудно се вреждаме за час/, можете ли да ми препоръчате някой друг добър педиатър на частно. От личните лекари вече съм вдигнала ръце и не разчитам особено на тях.

# 2 196
От д-р Маврова останах доволна.

# 2 197
Здравейте момичета!

Имам нужда от вашата помощ - аз и семейството ми ще се местим да живеем от София в Бургас този месец. Търся добър педиатър, който да е и джи пи, че да запиша малката, а и за нас с мъжа ми също. Тъкмо този месец могат да се правят смени. Ще живеем във Възраждане, но и някой по-далечен доктор не ме притеснява, стига да е разбран, да не изписва за най-малкото антибиотици и да е ,как да кажа - малко по-толерантен. Последното е, защото ние не ядем месо и малката не е ваксинирана с всички задължителни ваксини. Въпреки това имаме нужда от доктор понякога и е хубаво доктора ни да е в същия град.

Благодаря ви предварително!!!  bouquet

# 2 198
И аз да споделя за Радева и клиника Маджуров.След 3 седмици ходене по лекари,снимка,консултация с завеждащата пулмология д-р Трошанова,всички казваха,че няма пневмония,дори бронхит няма,а ларингит.Но..кашлицата продължаваше.Накрая стигнахме Маджуров.Радева отсече пневмония,прие ни,ходехме  сутрин и вечер.На епикризата пишеше темп и отпадналост,а той изобщо не беше вдигал и си беше в абсолютна кондиция.7 дена беше на 2 венозни антибиотика,после още 14 дни пи друг.Е , ефект не видях.Стигнах до извода,че масово се поставя тази диагноза,за да се точат пари от здравната каса,отделно родителя плаща 30 или 45 лева на ден в клиниката.Използват това,че родителя е много уязвим,когато детето му е болно и изнудват буквално.
Точно почти същата история като при нас, не знам само към кого да се обърна да подам жалба, защото това отношение е недупостимо.

# 2 199
То тази тема стана като черен списък на лекарите, но и аз да се изкажа. Същото това с пневмониите го правят и в "Дева Мария". Нямаме случай да отидем там и да не кажат че има пневмония, която след това никога не се потвърждава от детски пулмолог.
А за клиника Маджуров- има там една лекарка Караде/арлиева. Аз на по- некомпетентен лекар в живота си не съм попадала. Изписа да направим чай от лайка, който да сложим в инхалатор и да инхалирам 3 пъти на ден..... добре че има интернет, че до сега да съм си отровила детето.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 08:49 от Mravchica

# 2 200
  • Пловдив
В клиниката на Маджуров само Д-р Илиева е адекватен педиатър.Другата им звезда е Д-р Палазова, която за зачервено гърло, лека Т и чисти гърди на слушалка, изписа на сина ми Зинад, 2 дози  Shocked

# 2 201
  • Бургас
О, да, Палазова и на моя син за няма нищо изписа два пъти АБ. Лошото е, че беше по Нова година, той беше много малък, аз нямах никакъв опит, изплаших се да не се усложнят нещата и му го дадох. До 5-годишна възраст беше пил два пъти АБ - изписаните от Палазова. Повече не стъпих при нея. Иначе е мила и добра, симпатична жена /ако говорим за една и съща/.

От д-р Праматарова някой има ли пресни впечатления?

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 17:51 от Мон...

# 2 202
  • Пловдив
Сигурно е същата.Внимателна беше и любезна жената, но като ми каза "такива кашлици искат здрав АБ и сироп" и едвам си сдържах смеха.
Ако става дума за Люба Праматарова - беше в чужбина преди няколко месеца , после разбрах, че в някаква клиника в Слънчев бряг преглежда също,това ми е инфото за нея.

# 2 203
  • Бургас

Ако става дума за Люба Праматарова - беше в чужбина преди няколко месеца , после разбрах, че в някаква клиника в Слънчев бряг преглежда също,това ми е инфото за нея.

Мисля, че да, похвалиха ми я, че е свестен лекар. В търсене на добър педиатър на частно съм, затова питам.

# 2 204
  • Burgas, Bulgaria
аз останах много доволна от д-р Илиева ,която Горгона ми препоръча, беше преди доста време ,но и споделих ,че искам когато детето не е добре истински лекарства ,а не хомеопатия ,защото не я уважавам като метод на лечение ...... и жената ме разбра ,та си стиснахме ръцете .....

Общи условия

Активация на акаунт