Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 633 107
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 225
Моля мами които знаят адреса на др. Калудова да ми пишат. Препоръчаха ми я , а не съм от Бургас и незнам как да я открия Embarassed
Много ще съм благодарна на всеки който ми помогне Hug

# 226
  • в джунглата
056/845008- това е телефона, като звъннеш да си запишеш час питай и за адреса. наи сигурно за свободни часове е да звъннеш в петък в 9 сутринта

# 227
             Много моля, някой ако може да ми даде информация за добър детски лекар /за личен лекар става въпрос/ в "Славейков"  Praynig Благодаря   bouquet

др Спиридонова

# 228
             Много моля, някой ако може да ми даде информация за добър детски лекар /за личен лекар става въпрос/ в "Славейков"  Praynig Благодаря   bouquet

др Спиридонова

Благодаря, а може ли да ми дадеш адрес и телефон. Може и на лични.

# 229
056/845008- това е телефона, като звъннеш да си запишеш час питай и за адреса. наи сигурно за свободни часове е да звъннеш в петък в 9 сутринта
Това за др. Калудова ли е , че не разбрах Embarassed

# 230
Това за др. Калудова ли е , че не разбрах Embarassed

Да. На този телефон отговаря момичето, което записва часовете/Обикновено те пита дали детето е здраво. за да не ги смесват здрави и болни, защото много хора си водят децата само за консултация.

# 231
  • Бургас
някой да знае нещо за д-р Бунарджиева?
Божичко, нима още практикува?
Когато бях малка, все при нея ме водеха. Оттогава има-няма 20-25 години. А тя не беше първа младост тогава.
не знам...и мен ме водеха при нея!  Party
Видях тази фамилия случайно в един лекарски списък-пишеше, че практикува в Камено и ми стана интересно дали не е същата?  newsm78

# 232
  • вкъщи
спиридонова не струва!
предлагам стоянова,много е готина,млада,в 4ас е със новите тенденции,заинтересована,изписва антибиотик в краен слу4ай.ние сем ве4е над 4 години при нея.кабинета и е в бившата 4етвърта поликлиника.тел е 880901.

# 233
спиридонова не струва!

Защо мислиш така? newsm78

# 234
Мили мамаи,препоръчайте ми някои челестнолицев херург!Едното ми близначе има кавернозен хемангеом ,ако някоя от вас се е зблъсквала с такъв проблем МОЛЯ да ми пише!Както и детски кожен!

# 235
  • Бургас
За челестнолицев хирург не мога да ти помогна, за съжаление, но относно дерматолог мога да ти препоръчам д-р Йотова в Кожния диспансер  Peace.  Ето ти координати, ако си заинтересувана:
служ. 056/816 350; GSM: 0878/832 309. Но е по-добре да си уговорите предварително час, за да не чакате много!!!

# 236
  От Праматарова пък ИЗОБЩО  не съм доволна!!Всичко за нея  е или алергия, или "чист градински сопол", "чиста градинска кашлица".
Ходили сме няколко пъти  при нея, след което детето се влошава  и  се налага посещение при друг лекар.Естествено, ясно е, че диагнозата не се припокрива с тази дадена от Праматарова.
За нас Праматарова също не беше добър избор. Нещата се развиха точно както си ги описала. Peace Сигурно и на твоето дете не са му понесли сладоледа и течностите с лед посред зима Mr. Green

Първият ми избор винаги е Калудова, тя е единственият лекар, който винаги е успявал да излекува Станислава от първият път. Интересното е ,че малката не плаче при посещенията, сама си вдига блузата да я преслуша, и доброволно си показва гърлото Shocked
Вторият ми избор е Ралева.  Когато съм водила детето при нея си тръгваме с рецепта за антибиотик, но за сега нямам съмнения, че е бил ненужен.
Не съм ходила при Димитрова, но я имам предвид.

# 237
Д-р Димитрова!  bouquet

Толкова е внимателна и мила!

Бъдете жива и здрава за да помагате на всички малки дечица,който се нуждаят от тях.

Heart Eyes

# 238
Д-р Димитрова!  bouquet

Толкова е внимателна и мила!

Бъдете жива и здрава за да помагате на всички малки дечица,който се нуждаят от тях.

Heart Eyes

за коя Димитрова говориш?

# 239
Др.Маргарита Димитрова
специалист педиатър
каб.тел:832883
gsm:0888650145
Бургас;ул.Поп Герги 7
раб.време:
понеделник-петък:15:00-18:30
четвъртък-почивен ден
събота-10-12:30