Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 633 109
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 210
        А защо не се консултираш и с хомеопат. Знам, че много хора гледат на хомеопатията скептично, но аз съм много доволна и за себе си и за детето. Казвали са ми, че до към 6-тата годинка не е препоръчително да се вади 3-тата сливица заради филтриращата й функция. Ако решиш мога да ти дам координати на педиатър - хомеопат       
          И аз като viva31 мисля че ще добре да засилиш имунната система, но естествено ти си знаеш най-добре. Скорошно оздравяване ви пожелавам.

# 211
Извинете , някой може ли да ми каже коя смяна е Д-р Спиридонова днес , или телефон за информация в Четвърта поликлиника

# 212
ИНФ. 4-ТА ПОЛИКЛИНИКА Е  88 09 02

# 213
        А защо не се консултираш и с хомеопат. Знам, че много хора гледат на хомеопатията скептично, но аз съм много доволна и за себе си и за детето. Казвали са ми, че до към 6-тата годинка не е препоръчително да се вади 3-тата сливица заради филтриращата й функция. Ако решиш мога да ти дам координати на педиатър - хомеопат       
          И аз като viva31 мисля че ще добре да засилиш имунната система, но естествено ти си знаеш най-добре. Скорошно оздравяване ви пожелавам.
спрете да обърквате жената с тези глупости-бактерии,хомеопати и т.н.Разберете,4е не е във вашата компетенция.Защо е необходимо да я бавите в решението й за операция.Операцията е необходима,защото ако сега не се довери на Ламбов или на Аврамов/в този град няма друг/,после ще се 4уди къде по-напред да си лекува детето-усложненията са:ревматизъм с последващ го артрит,сърде4ни заболявания,изкривявания на зъб4етата-да продължавам ли да изброявам "необходимостта"на тази"важна преграда"?

# 214
  • Бургас
Момичета,извинявам се ,че се намесвам в разговора ви за сливиците,но бих искала да ви попитам,дали знаете някой добър детски стоматолог.На зъбките на малкия започнаха да се появяват черни петънца и не съм наясно от какво може да са.Джипито каза,че сигурно ядял много сладко,а не е така....,не трябвало да се притеснявам,нали щели да му излязат други  Shocked

# 215
denica17 аз водя ванко при д-р маркова в изгрев  кооперацията отдясно входа на сарата   не е детски стоматолог но е много добра  и също така и внимателна

# 216
  • Бургас
Благодаря,Таня 81!А Ванко на колко годинки е?

# 217
ами denica17 ванко вече е на 5г и 3 месеца но го водя при нея от почти 3 години  много е внимателна ще останеш доволна

# 218
  • Бургас
Благодаря още веднъж!  bouquet

# 219
denica17   надявам се да съм ти помогнала  успех

# 220
Здравейте и от мен!
Мноооого благодарности за д-р Антоанета Апостолова!
Страхотен педиатър!!!!!

# 221
Какво мислите за Д-р Благинова.Тя  е много внимателна,но дали е добър лекар?

# 222
  • Бургас
някой да знае нещо за д-р Бунарджиева?

# 223
някой да знае нещо за д-р Бунарджиева?
Божичко, нима още практикува?
Когато бях малка, все при нея ме водеха. Оттогава има-няма 20-25 години. А тя не беше първа младост тогава.

# 224
             Много моля, някой ако може да ми даде информация за добър детски лекар /за личен лекар става въпрос/ в "Славейков"  Praynig Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт