Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 085
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 490
Здравейте,

може ли да ми препоръчате педиатър ако може и да е джипи още по добре. Вече влязох в 9 месец, и нямам представа към кой да се насоча а това е най-важното за бебето. Искам да е добър специалист на когото да мога да се доверя и ако може да подкрепя кърменето,а не да препоръчва дохранване с АМ.

# 2 491
Имам 2 деца на 11 год. и на 4.6 год.-за съжаление ми се налагало често да стигаме до лекари.Горещо препоръчвам д-р Камелия Илиева-работи с/у Космос и в Маджуров.Досега винаги ние помагала .Нямам думи с които  да опиша този невероятно добър специалист.Желая и много здраве и на цялото и семейство.Благодарение на нея не съм загубила вяра в здравеопазването.Поклон пред нея.

# 2 492
  • Бургас
Горещо препоръчвам д-р Камелия Илиева-работи с/у Космос и в Маджуров.
Посещавала съм я и на двете места. Няколко пъти. След като се опита да лекува тежък бронхит при сина ми с гранулките на Боарон и вследствие на нейното лечение се наложи да пие АБ 10 дни, а кашлицата я влачи няколко седмици /пак беше изписала не съвсем подходящи сиропи и за нея/ повече не искам и да я чувам даже. В рамките на седмица 3 пъти преглежда детето и така и не разбра, че му е нужно сериозно лечение, което аз усещах и без слушалка. Съжалявам, че ѝ се доверих тогава.
Споделям го не, за да спорим, просто е добре да се знае, че всички лекари грешат, някои, за съжаление, доста често. Не твърдя, че тя непременно е от последните   Peace

# 2 493
Здравейте момичета! Предстои ми да родя до един месец и съм в процес на избор на педиатър. Спряла съм се на  д-р Диян Ненов, т.к. съм от М.Рудник. Въпросът ми е записва ли новородени, а от изчетеното тук разбирам, че работи и само с направления. Имате ли представа дали работи с някой ЛЛ, който да дава направления за него без да се посещава отделно ЛЛ.

# 2 494
За мен д-р Ненов си остава един от най-добрите педиатри в Бургас, но за съжаление не записва деца. Винаги когато мога си искам направление от личния лекар, но съм ходила и без направление, като след време го нося, нямало е проблем.

# 2 495
Здравейте,

Малката от сутринта е с температура и се чудя вече къде да отидем на лекар,
ще се огранича в момента дали да е д-р Ненов, д-р Каспарян или д-р Бербенлиева, ако някой от тях преглежда в петък с направление и можете да ми препоръчате пишете моля къде преглежда, телефон за час.
Благодаря за което.Simple Smile
От др. град  сме, така че където и да е из града ще отидем.

До миналия месец я водих няколко пъти при д-р Радева, но за последното ни разболяване не съм сигурна че на време изписа правилното лечение, първо бяхме на един антибиотик, след това като и звънях по телефона че не се подобрява а влошава, без да се  церемони отсече болница. На прегледа, след снимка, диагноза начален стадий на бронхоплевмония, изписа два антибиотика, противоалергични капки, противокашлячни и ентерол( тук съвсем не разбрах защо не пробиотик, а прахчета за разтройство, които не ползвах нито едно )
 Много грубо за мен и без такт да панираш една майка по телефона. Тъй като работя ( и малко е трудно заместването ми чисто процедурно)се наложи и двата пъти да я закара майка ми. Лечението и не беше обвързано с дни колко да пие двата антибиотика, като звъннах отново отговора беше ами трябва да дойдете, защото болницата била още вариянт, а детето се подобряваше и след още два дена нямаше следа от болестта.
И така чувала съм че е много добър специалист, но не мисля повече да я посещаваме, само в краен случай може би.

# 2 496
  • Burgas, Bulgaria
За Т от сутринта ли ще я водиш на лекар ? Бебенце ли е ?

# 2 497
Ами на 2години и 2 месеца сме.
Толкова се наплаших с последната болест и изпитите три антибиотика и още колко други неща, че не смея да чакам до понеделник.
Наистина по- принцип изчаквах три дни, давах си преди панадоли нурофени, но в момента съм наистина супер може би дори вманиачена, че може пак да се разболее по- сериозно. Отделно ми наръсват сол в раната( баба и я диагностицира като болна). И така...

# 2 498
  • Burgas, Bulgaria
Аз лично не бих отишла  и при  трите споменати жени лекари .Мъжа не познавам .Бас залагам ,че двете лекарки ще си вържат гащите вероятно с АБ ,защото идат почивни дни , а третата ще кара на варианта вирусна терапия . Мен  ако питаш искай изследвания , кръвна  картина с утайка и срп ако ще ви пускат АБ .Аз дето имам ТРИ пъти лежано в болница  с малката за последните 7 месеца,  не давам  хапчета  без изследвания вече ...В този Бургас ,децата масово ги тъпчат излишно с адски тежки лекарства .Съжалявам ,че спамя ,но ми е болна тема .
Ако ви е висока Т идете да я видят ,да не е гърлото .

# 2 499
  • Пловдив
nulenceto, щом си толкова притеснена - заведи я някъде на частно, да и видят гърлото и да я преслуша лекар, който действително чува на слушалка. За Ентерола обаче не си съвсем права, ролята му е на пробиотик и противодиаритично средство едновременно.Има и само пробиотик на прахчета за малки дечица, но явно това е предписала в комбинация с АБ. Подчертавам, че д-р Радева не я познавам и нямам никакви лични впечатления от нея, освен споделянто тук, а именно - че често е излишно груба.
И наистина, искай да пуснат на детето ПКК поне.

# 2 500
  • в кукувиче гнездо
Eнтерола е пробиотик. И то много добър. Съвсем точно си е включен в лечението с два антибиотика. Иначе много добър педиатър е др Сгурова. Аз като имам по-сериозен проблем водя детето си само при нея. Никога не избързва с антибиотика.

# 2 501
Бяхме при д-р Сгурова, още от раждането си до към 1 годинка, е няма да повторя и не я препоръчвам.

Температурата и хремата поспряха събота и неделя с нова сила, и от вчера сме с темп. 38, тази сутрин 38,8, забелязвам и някакви пъпчици по тялото и по слабинките 3 и по тялото още около 5бр.
Задължително сме на доктор днес!
Само остава въпроса къде?
Ако можете да дадете препоръки и инфо кой работи и приема днес?
Благодаря!

# 2 502
  • Пловдив
Не че се заяждам, но правилната фамилия е Згурова  Peace
Днес със сигурност работят педиатрите на смяна в Маджуров и Лайфа, конкретно кои са могат да кажат от съоветните регистратури на болниците.

# 2 503
  • в кукувиче гнездо
Не че се заяждам, но правилната фамилия е Згурова  Peace
Днес със сигурност работят педиатрите на смяна в Маджуров и Лайфа, конкретно кои са могат да кажат от съоветните регистратури на болниците.
Згурова е, да.  Simple Smile

# 2 504
Не го приемам като заяждане, просто съм толкова шашната да търся доктор, че не съм се и замисляла как е правилно, а вече споменах и че сме ходили при нея 10-тина пъти. Ще трябва да и купувам риза.

Като цяло препоръки май не ви се дават майчета? Единственото категорично мнозинство харесва д-р М. Димитрова, при която е трудно да се запишеш.
За всички останали лекари има почти по равно добри и лоши препоръки.
 Не знам коя майка, на която и се налага да търси педиатър и да разчита на този бял списък дали ще има сили и нерви да изчете всички 167 страници и разбира се до нея трябва да има и един лист или екселска таблица за статистика, кой е по- по- най. И аз не искам да обиждам никого, но помощта от тази тема за мен е почти никаква. Ако има желаещи и други майчета, мога да помогна при желание да се обобщи, обнови или добави анкета на първа страница.

Записах и час при д-р Каспарян. Надявам се да не е нещо сериозно отново.

И Благодаря на отзовалите се майки, за коментарите!

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт