Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 068
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 505
  • в кукувиче гнездо
Не го приемам като заяждане, просто съм толкова шашната да търся доктор, че не съм се и замисляла как е правилно, а вече споменах и че сме ходили при нея 10-тина пъти. Ще трябва да и купувам риза.

Като цяло препоръки май не ви се дават майчета? Единственото категорично мнозинство харесва д-р М. Димитрова, при която е трудно да се запишеш.
За всички останали лекари има почти по равно добри и лоши препоръки.
 Не знам коя майка, на която и се налага да търси педиатър и да разчита на този бял списък дали ще има сили и нерви да изчете всички 167 страници и разбира се до нея трябва да има и един лист или екселска таблица за статистика, кой е по- по- най. И аз не искам да обиждам никого, но помощта от тази тема за мен е почти никаква. Ако има желаещи и други майчета, мога да помогна при желание да се обобщи, обнови или добави анкета на първа страница.

Записах и час при д-р Каспарян. Надявам се да не е нещо сериозно отново.

И Благодаря на отзовалите се майки, за коментарите!

Хубав ден!
Ами аз не знам какво точно очакваш да ти кажат тук. То в Бургас няма особен избор. Всички са един дол дренки. Изписват панцеф за всичко. От кашлица, през сополи, до разстройство.

# 2 506
  • Burgas, Bulgaria
Абсолютно подкрепям . Аз не мога с ръка на сърцето да  препоръчам педиатър .Последните месеци се доверявам на Колева и при нужда бих отишла при нея ,НО тя е вторник и четвъртък в Лайф .Ако ми се наложи да отида някъде събота и неделя , пак повтарям ,ще пусна изследвания и тогава , защото този  Панцеф и Аугменгин го ползват като витамин С .Не вярвам на нито  един лекар , дежурен през уикенда .

# 2 507
  • Burgas, Bulgaria
Каспарян я видях в детско отделение .Лежахме в една стая с "нейно " дете .Изобщо не съм очарована ,дори напротив ,дано ви помогне с правилния антибиотик .

# 2 508
  • Пловдив
И аз не препоръчвам вече, защото всеки има различни виждания за добър педиатър и понякога много препоръчвани такива се дънят страхотни при елементарни диагнози.
Специално Д-р Димитрова , която е наистина с добро име, за мен не е вариант , защото пред кабинета се чака много, часовете не се спазват и дете с лека настинка може да лепне нещо далече по-тежко.
Д-р Илиева също не я препоръчвам заради манията и да лекува всичко с хомеопатия.Мила е внимателна е, но не е достатъчно, на слушалка хич я няма.
Моят син е при Д-р Згурова от раждането си, вече над седем години.За мен е качествен специалист и оптимален вариант, но както казах - всеки има различни изисквания.

# 2 509
Аз съм доволна от Маврова- не бърза с антибиотик, без изследвания (поне кръв) не изписва лекарства и работи до късно и в неделя.

# 2 510
  • Бургас
Аз съм с много добри впечатления от д-р Каспарян.Синът ми лежа с тежка пневмония,даже имаше съмнения за туберколоза.Д-р Каспарян беше лекуващия го лекар и съм повече от възхитена.

# 2 511
Томова и Димитрова са най- добрите специалисти за мен

# 2 512
  • Бургас
Д-р Томова има ли частен кабинет вече или още не?
И д-р Згурова само в Дева Мария ли е, има ли кабинет в Бс?
Поправям се, намерих това като координати, актуални ли са и къде мога да се свържа с нея при нужда за час и преглед? Също с направление ли работи или на частно? Благодаря!

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 00:03 от Мон...

# 2 513
  • Burgas, Bulgaria
И с направления .

# 2 514
  • в кукувиче гнездо
Згурова преглежда в поликлиниката срещу жп гарата. И мисля в Слънчев бряг.

# 2 515
  • Пловдив
Поправям се, намерих това като координати, актуални ли са и къде мога да се свържа с нея при нужда за час и преглед? Също с направление ли работи или на частно? Благодаря!

Повече от две години не е в Девата вече, понеделник-сряда-петък е до обяд в кабинета в МЦ 1, срещу Транспортна, в Слънчев бряг е само летния сезон, за връзка може да ползваш 0888 700 619. Работи с направления.

# 2 516

Не мога да кажа.Впечатленията ми от нея са от раждането на сина ми. Беше в неонатологията и винаги ще и бъда благодарна за това, което направи за нас.

# 2 517
По- горе имах предвид доктор Томова.

# 2 518
Здравейте, момичета!
Диагнозата ни е варицела, днес ще ходим да ни прегледа отново, че температурата поне веднъж на ден скача на 38С.
Впечатленията ми за сега от д-р Каспарян, е че има подход към децата и е отзивчива към въпросите. Ще споделям при нови впечатления...
Надявам се да нямаме някакви усложнения, и просто да ни избиват още пъпки.

Хубав ден!

# 2 519
Здравейте майчета!Искам да попитам с какъв талон се ходи при др Стоичкова - за педиатър или за пулмолог

Общи условия

Активация на акаунт