Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 065
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Бургас
Здравейте майчета!Искам да попитам с какъв талон се ходи при др Стоичкова - за педиатър или за пулмолог
Може с направление за педиатър от ЛЛ, може и с направление за пуломолог от педиатър, аз поне така съм водила сина ми. Може и на частно  Simple Smile

# 2 521
  • Бургас
Ще раждам след 2-3 месеца и търся добър педиатър. Няма значение дали работи със ЗК и къде се намира кабинета му. Искам само да е добър професионалист. Изчетох доста теми и се спрях на няколко педиатъра - Филка Стоянова, Диан Ненов, Евгени Генчев и Бербенлиева. Четох обаче, че някои отказвали да записват нови пациенти. Дали още е така? Има ли записани скоро при тях?

# 2 522
Да попитам и тук - препоръки за диетолог, който може да изпише рецепта за подходящо хранене на малко дете, с изразена алергия по тялото?

# 2 523
  • Пловдив
Да попитам и тук - препоръки за диетолог, който може да изпише рецепта за подходящо хранене на малко дете, с изразена алергия по тялото?

На мен ми помогна Д-р Евелина Иванова, имах хормионален проблем, за който ми направи режим.Не знам дали работи с малки деца, но не пречи да опиташ.Мога да ти дам координати на лични ако решиш.

# 2 524
Искам да напиша името Джино Влахов тук в белия списък.  Уникален човек, има подход към деца и абсолютен професионалист. 

# 2 525
Препоръки за добър детски очен лекар, без Кузнецов?

# 2 526
Д-р Влахов. Този човек е уникален, има подход към децата и невероятен специалист. Знам, че всеки вторник е в клиниката в Славейков, но само със запазен час.

# 2 527
Търся добър хирург

# 2 528
  • Бургас
За дете ли?
По принцип д-р Мигаров е детски хирург в Бургас.
Преди малко ми попадна и тази статия за д-р Евгени Бенчев.

# 2 529
  • Бургас
Преди 2 месеца д-р Мигаров оперира моя син,  доволни останахме.

# 2 530
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча добър детски дерматолог, различен от прехвалената и "много мила" др. Йотова, защото по-лошо отношение от нейното, никога не съм получавала и то по телефона...
Благодаря ви предварително!

Водила съм сина ми при д-р Паздерова, преглежда в кабинет на ул. Македония, помогна му, нямам забележки и към отношението.

Майка ми след 20годишни мъки с ужасно чувствителна кожа на лицето, ходене при кой ли не, мазане с какво ли не...накрая се отказа и си ходише с червено и възпалено лице години наред, преди няколко години попадна на Паздерова, оправи и кожата за няма и месец. Миналото лято направих жестока кожна алергия на дланите, целите се надуха и станаха на мехури като от изгорено, започнаха да се пукат и едни рани...ужас беше... По препоръка на майка ми и аз ходих при нея оправи ми ръцете за 1седмица. 
Mоже ли да споделиш какво беше лечението, тъй като аз имам същата алергия и преди 2 години две различни лекарки в кожното зад трета поликлиника не ми помогнаха особено. Искам просто да сравня дали това, което е помогнало при теб, не съм го пробвала вече и евентуално има ли смисъл да ходя при Паздерова.

# 2 531
Здравейте, аз пак с питанка - препоръчайте добър детски невролог, предстои ни преглед на малката ... ?

В Бс няма особено голям избор, а и зависи за какво става дума.
Д-р Весела Петкова е детски невролог, последно работеше в лекарските кабинети до пицария "Зорница", не знам там ли е все още.
Да, и аз съм водила малкия  преди година някъде. Мисля, че е работи още там!
Здравейте,разочаровах се преди време от др.Петкова-невролог.др.Ишкиева е другият вариант,но е трудно откриваема и много заета.Искам да закарам дъщеря ми на преглед,но не знам други невролози в Бургас ,който да преглеждат и деца.Бихте ли ми препоръчали!

# 2 532
Здравейте, спешно търся да сменя личния лекар, моля препоръчайте ми в Изгрев, Зорница или Славейков - да не е само детски

# 2 533
Препоръчвам д-р Михов има кабинет до болница Лайф в Изгрев.
Също мога да препоръчам и д-р Георгиева работи в поликлиника"Бургас" срещу хотел "Космос". Дава точни диагнози и ако прецени, че не може да се справи дава направление за специалист.

# 2 534
Искам да изкажа моето разочарование от д- р Сийка Караджова- педиатър.Съжалявам, че записах детето си още от раждането му при нея.  Бях чула от познати, че е добър педиатър, но това въобще не е така. Няма как да си добър педиатър, ако:
- за леко зачервено гърло се изписва веднага антибиотик.
- едновременно преглеждаш две деца в две различни стай
-  при кашлица знае само Вентолин и Флавамед, а всички знаем какъв сироп е Вентолина и колко време може да се пие, а да не говорим за страничните му ефекти.
На детето на  наши приятели беше изписала ант. Аугументин, от който детето получи гъбички в устата и се наложи и тях да лекуват.
За мен тя не е отговорен и добър педиатър, и затова я смених.

Общи условия

Активация на акаунт