Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 091
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 430
Здравейте, аз пак с питанка - препоръчайте добър детски невролог, предстои ни преглед на малката ... ?

# 2 431
  • Бургас
Здравейте, аз пак с питанка - препоръчайте добър детски невролог, предстои ни преглед на малката ... ?

В Бс няма особено голям избор, а и зависи за какво става дума.
Д-р Весела Петкова е детски невролог, последно работеше в лекарските кабинети до пицария "Зорница", не знам там ли е все още.

# 2 432

В Бс няма особено голям избор, а и зависи за какво става дума.
Д-р Весела Петкова е детски невролог, последно работеше в лекарските кабинети до пицария "Зорница", не знам там ли е все още.
Да, и аз съм водила малкия  преди година някъде. Мисля, че е работи още там!

# 2 433
Благодаря ви!  Hug

# 2 434
Момичета, да ви питам: някой да е записал цялото си семейство /и най-вече децата, ме интересува/ при д-р Анелия Ангелова /Георгиева/ в жк Меден рудник /с/у Кметството/, да ми каже как е, дава ли за децата направления, поставя ли адекватни диагнози и т.н., понеже явно свестен ОПЛ-педиатър няма да намеря, поне не в Меден рудник, поне някакъв ОПЛ да е, но на който мога да доверя здравето на децата си в по-голяма степен. Благодаря ви предварително!  bouquet

Изключително доволна съм от нея!

# 2 435
Здравейте, дали бихте ми препоръчали нефролог?

# 2 436
  • Пловдив

Д-р Стамова, преглежда в Света София .

# 2 437

Д-р Стамова, преглежда в Света София .
И в Николай Чудотворец също.

# 2 438
  bouquet  bouquet Много Ви благодаря!!

# 2 439
  • БУРГАС
Здравейте,  Simple Smile
трябва да си избирам педиатър, тъй като  преждевременно родих и малката е още в болницата , но очаквам в края на седмицата да я изпишат.  Не съм запозната с добрите педиатри лекари в Бургас , затова ви моля за помощ. Това, което е важно за мен при избора е:

1. Да е добър педиатър Wink
2. Педиатъра да е от кв. Меден рудник. (не е задължително, но е желателно) Praynig
3. Да е поддръжник на късното захранване и да подкрепя кърменето Peace
4. Да откликва на обажданията на пациентите  Hug
5. Лекаря може да практикува и хомеопатично лечение. Wink

Simple SmileЩе съм благодарна ако някой знае педиатър, отговарящ на нашите нужди.  Ако не отговаря на някоя от точките също приемам мнения. Моля, оставете ми и координати за да се свържа с педиатъра за среща. Благодаря предварително на всички майчета за отделено време да ми пишат тук или на лични съобщения. Heart Eyes

# 2 440
  • Бургас
Трябва ми добър детски пулмолог в Бургас.
Насочиха ме към д-р Стоичкова.
Някой има ли скорошни впечатления от нея и знаете ли и други детски пулмолози в Бс?
Благодаря предварително   bouquet

# 2 441
  • Пловдив
Трябва ми добър детски пулмолог в Бургас.
Насочиха ме към д-р Стоичкова.
Някой има ли скорошни впечатления от нея и знаете ли и други детски пулмолози в Бс?
Благодаря предварително   bouquet

Няма такъв спец тук.Стоичкова е общопрактикуващ педиатър, според епизодичния ми опит с нея - не особено кадърен.

# 2 442
  • Бургас

Няма такъв спец тук.Стоичкова е общопрактикуващ педиатър, според епизодичния ми опит с нея - не особено кадърен.

Да, предполагам... то тук за какво ли има специалисти...
Двама различни педиатри ми казаха да се консултирам с нея, защото била специалист по детска пулмология /ако говорим за един и същ човек, да не би да има две лекарки с такава фамилия  Thinking /

# 2 443
Здравейте,
и аз в търсене на добър пулмолог бях изпратена при Стоичкова. Аз лично не бих я препоръчала. С лека ръка изписва Медрол. Един път след 10 дневно лечения в детска пулмология София, аз отидох при нея на контрола- каза ми че детето е за болница и има пневмония.  Shocked
И при това без никакви признаци на болест освен остатъна кашлица.....
Ако е нещо сериозно отиди в София- Първа детска клиника д-р Рада Маркова. След 2 години лутане, аз там намерих спасение.

# 2 444
  • Пловдив
Мон... същата е, води се педиатър, специализирал  детска пулмология, но не я бива никак.Освен това е тросната и груба и изобщо..не се занимавай с нея.Ако имаш възможност - отиди в София.

Общи условия

Активация на акаунт