Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 637 752
  • 2 588
  •   1
Отговори
# 360
за всеки лекар има две мнения - моето е такова

и нали форумът е за това да изказваме мнения
не искам да натрапвам избора си на никого

# 361
Добре де разбрахме те  Sunglasses Спри да се самоцитираш , ами използвай бутончето " редактирай " Wink Сега си говориш сама със себе си Mr. Green

# 362
# 363
Shocked Защо  Thinking Не носиш на критика ли  Thinking Поне дано си вземеш поука ooooh!

# 364
ето ще е както ти харесва, сега доволна ли си?
ще ми даваш ли още уроци???
приемам всякакви забележки и понеже не обичам да си говоря сама , а и не трябва, ще попивам всичко внимателно както правя в момента

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 17:20 от elenadim80

# 365
ето ще е както ти харесва, сега доволна ли си?
ще ми даваш ли още уроци???
приемам всякакви забележки и понеже не обичам да си говоря сама , а и не трябва, ще попивам всичко внимателно както правя в момента
Да доволна съм , че винаги мога да помогна  Laughing Mr. Green
Уроци още мога да дам , мдам Flutter Само питай Mr. Green

# 366
  • на дъното
Ееее човек да не изкаже някакво мнение и се почва както и ти самата каза и аз, винаги има доволни и недоволни пациенти на даден лекар просто изказах моето мнение за въпросната лекарка която спокойно мога да я сложа и в списъка за "Лекари причинили смърт....."
но съм писала само главния виновник а след нея има опашка от такива които също не обръщат внимание на /+/ белтък в урината.Та мисля да спрем със спора.Лека вечер на всички .

# 367
Ееее човек да не изкаже някакво мнение и се почва както и ти самата каза и аз, винаги има доволни и недоволни пациенти на даден лекар просто изказах моето мнение за въпросната лекарка която спокойно мога да я сложа и в списъка за "Лекари причинили смърт....."
но съм писала само главния виновник а след нея има опашка от такива които също не обръщат внимание на /+/ белтък в урината.Та мисля да спрем със спора.Лека вечер на всички .
Силви , не се ядосвай  Hug Аз просто направиш една маааалка забележка на момичето , че е много досадно да четеш няколко мнение едно след друго на един и същ човек и то самоцитирани.

# 368
         И тук ли ще се всява паника и ужас? Момичето е изказало мнение в темата БЯЛ СПИСЪК........ има и черен  Wink 
        П.С. Тази тема също е информативна  Peace

# 369
направо ме зариха от забележки.
вече и мнение ли не мога да имам освен, че според много информираната ми учителка съм и досадна?
да ти кажа не го приемам "вътрешно" така че  спри със забележките и карай повече по същество вместо да се заяждаш с хора, които са решили да изкажат по дадена тема

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 19:37 от elenadim80

# 370
да ви имам проблемите  ooooh!

# 371
Здравейте,
Моля помогнете. Трябва ми детски уролог. Изкараха ,че дъщеря ми и ма в урината Escherichia coli. Въпреки това мисля ,че трябва да я заведа при специалист. Тя е на 5 годинки.
Видях запитване за уролог, но не видях отговор. Признавам, че не успях да прочета всички страници. Разчитам на вас   bouquet

# 372
Какъв кошмар беше вземането на урина тази сутрин.
Моля помогнете Praynig

# 373
peerumi, малко са кът специалистите по детски болести в Бургас. Не знам дали има детски уролог. В Света София например идват от други градове, водила съм детето на детски ендокринолог. Може да попиташ дали не идва и уролог Peace.         

# 374
peerumi, малко са кът специалистите по детски болести в Бургас. Не знам дали има детски уролог. В Света София например идват от други градове, водила съм детето на детски ендокринолог. Може да попиташ дали не идва и уролог Peace.         

Благодаря ти за съвета bouquet
Разбрах ,че добър детски уролог в Бургас била д-р Шивачева. Сега трябва да разбера  къде й е кабинета и телефона. Някой може ли да помогне с информация за нея.

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 13:30 от peerumi

Общи условия

Активация на акаунт