Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 995
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 155
Сурджийка вече е пенсионирана  Peace

# 1 156
Цитат
Сурджийка вече е пенсионирана  Peace
Да,такава е информацията от няколко места.Бях пуснала тема "Детски гинеколог в Бургас" и там днес момиче ми даде тел. номер на друг дет. гинеколог: д-р Курсунска 87-27-37.Записвам го и тук защото явно и такива специалисти липсват в нашия град(ако на някой му е необходим да знае).

# 1 157
Ох, тя Корсунска и тя е на преклонна възраст. Иначе е мила и внимателна. Работи/еше в Ел Масри.

# 1 158
  • Burgas
Корсунска работи и във военна болница.

# 1 159
  • Бургас
Здравейте,
някой има ли впечатления от д-р Филипова  newsm78
Работи в дом Майка и Дете и води детска консултация в Трета поликлиника.

# 1 160
Здравейте момичета, някой може ли да даде отзиви за доктор Красимира Ганчева от трета поликлиника. Търся детски лекар в трета поликлиника, който да е отзивчив. Благодаря предварително.

# 1 161
  • Бургас
Здравейте момичета, някой може ли да даде отзиви за доктор Красимира Ганчева от трета поликлиника. Търся детски лекар в трета поликлиника, който да е отзивчив. Благодаря предварително.

Д-р Янева е много приятна жена и добър професионалист, но пред кабинета й е митинг.

# 1 162
 Момичета, препоръчайте ми детски стоматолог. И за цени ако ме ориентирате ще съм благодарна. Касата в тази насока поема ли нещо, в смисъл направление от личния мога ли да взема?

# 1 163
Касиди, доколкото знам направление от личния за стоматолог не се взема.На година ако си осигурен имаш право на някакви процедури- две пломби,едно вадене на зъб и за друго не съм сигурна.Аз съм доволна от една стоматоложка /забравих й името/ преглежда отстрани на стоматологията.Като тръгнеш от университета надолу по Александповска завиваш в дясно веднага след стоматологията.Там й е кабинета - една доста пълна жена  Mr. Green

# 1 164
Лозова се казва, работи от скоро със здравната каса. Горещо я препоръчвам  Peace

# 1 165
 Не е нужно направление за стоматолог. Носи синята здравна книжка, той се вписва там. Глупаво го обясних, но ти е нужна само книжката. По каса има право на 2 пломби и едно вадене на зъб /не знам дали и при децата всъщност е така./ А аз съм много доволна от д-р Милена Ябълкова /в зелената кооперация до Макдрайв е/  Peace

# 1 166
Списък на всички (нестоматологични) поликлиники в София:

www.POLIKLINIKI.hit.bg

# 1 167
  • Бургас
Изключително полезен постинг в темата за Бургас  ooooh!

# 1 168
  • Бургас
Там й е кабинета - една доста пълна жена  Mr. Green
Байчева се казва. Аз пък не съм доволна, нищо че ми е позната.  Peace

За хлапетата съм доволна от Иванчева - много мила и приказлива жена, умее да предразполага. Даже и мъжът ми е супер доволен.

# 1 169
Моля препоръчайте ми добър педиатър в Меден Рудник СПЕШНО ,за личен лекър на бебето

Общи условия

Активация на акаунт