Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 912
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Бургас
Аз също съм с молба да ми препоръчате добър педиатър за личен лекар в района на "Вардар", който да преглежда само деца, а не и възрастни!  Praynig

# 1 171
  • Бургас
Моля препоръчайте ми добър педиатър в Меден Рудник СПЕШНО ,за личен лекър на бебето

Личен лекар ми е д-р Балабанова , в медицинския център с/у училище "Елин Пелин" ,в кооперацията на Син Сити.
Доволна съм ,както аз ,така и цялото ми семейство.
Мисля живот и здраве да запишем бебето при нея февруари месец.  Peace

# 1 172
Там й е кабинета - една доста пълна жена  Mr. Green
Байчева се казва. Аз пък не съм доволна, нищо че ми е позната.  Peace

За хлапетата съм доволна от Иванчева - много мила и приказлива жена, умее да предразполага. Даже и мъжът ми е супер доволен.
От 5 години ходя при Иванчева, много е внимателна, даже прекалено. Много говори, обяснява, не бърза. Малката не съм я водила, още е рано за зъболекар ми се струва, но мисля на профилактичен да я водя при нея.

# 1 173
Ние сме при д-р Гунчева, кабинета й е до кметството в бл.20, бивш педиатър, от много години вече е джи пи, но си има и дечица доста.Много рядко съм чакала повече от 10мин, а ако се обадя предварително винаги се уговаряме кога да отида и дори и да има чакащи си ни приема, един вид все едно сме с час.Не бърза с антибиотици и подобни, направление не ми е отказвала досега, за късното захранване е, обяснява много и много съвети дава, но напоследък само ако я попиташ, днешното поколение нали си знае много и избягва да се натрапва.Налагало ми се е една година всеки месец да ми дава направление за инфекционист, сега и на малката също ми даде два поредни месеца направление за кожен.

# 1 174
Аз съм много доволна от д-р Каспарян.Мисля,че надолу в темата имаше също доста доволни майки от нея.Почти 6м. личната ни лекарка трови детето ми с всевъзможни лекарства и капки за нос за да й спре кашлицата и не става и не става.Тогава ми препоръчаха д-р Каспарян - точно за едно денонощие кашлицата изчезна и детето и сополи няма.А то преди беше чудо.Само да кажа,че бебето ми е на 6м.

# 1 175
Ох, кака Валя ми се мъкне с едни сополи от градината..... не знам на кой  специалист да е заведа?  За два дена и и е пълен носа със сополи от детската градина.Може ли да ми препоръчате някой специалист? Водила съм я при Ламбов, като беше на 3 години и общо взето съм доволна. оправи се детето но като тръгна на градина и пак наново. Личната лекарка казва да няма контакти детето, повече разходки край морето и други ......и за това питам за подобни проблеми къде водите децата си? Валя е на 5.6 години. За доктор Маличева нещо?

# 1 176
аз лично съм много доволна от д-р Стоева - специалист педиатър , работи във бившата военна болница и приема само деца. изключително внимателна  и приятна жена, много добър специалист - поставя винаги точна диагноза и изписва точните лекарства и всичко отшумява много бързо

# 1 177
Не съм сигурна дали въпросът ми  е за тук, но моля ако някой има впечатления от д-р Попов /уролог/ да ги сподели. Знаете ли добър уролог в Бургас, по възможност детски?

# 1 178
Здравейте момичета.
Бихте ли ми препоръчали добър ортопед за профилактичен преглед на бебчо. Блалагодаря предварително!

# 1 179
Здравейте момичета.
Бихте ли ми препоръчали добър ортопед за профилактичен преглед на бебчо. Блалагодаря предварително!

Д-р Христов е много добър детски ортопед. Преглежда в медицинския център до пицарията в Зорница - отстрани на болницата.До магазин Бамболино. Тел. му е 0888 921016

# 1 180
Мама Диди благодаря   bouquet

# 1 181
The Tulip, не знам дали информацията е актуална:
ул. "Иван Вазов" 5, кабинет 507, ИПСМП по Урология, тел.056/ 82 88 55

# 1 182
Цитат
Здравейте момичета.

Цитат
Д-р Христов е много добър детски ортопед. Преглежда в медицинския център до пицарията в Зорница - отстрани на болницата.До магазин Бамболино. Тел. му е 0888 921016
                                   И аз бих препоръчала д р Христов.

# 1 183
  • Бургас
 За хлапетата съм доволна от Иванчева - много мила и приказлива жена, умее да предразполага. Даже и мъжът ми е супер доволен.
[/quote]От 5 години ходя при Иванчева, много е внимателна, даже прекалено. Много говори, обяснява, не бърза. Малката не съм я водила, още е рано за зъболекар ми се струва, но мисля на профилактичен да я водя при нея.
[/quote]
къде е кабинета на тази Иванчева

# 1 184
  • Бургас
къде е кабинета на тази Иванчева
На визитката пише ул. Пиротска 35
Това е уличка на гърба на трета поликлиника, между Оборище и Републиканска. Офисът на Диджиком беше  там, та точно до него вътре в един тунел. Имам тука един телефон обаче не знам дали е актуален 811 951

Общи условия

Активация на акаунт