Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 933
  • 2 585
  •   2
Отговори
# 1 230
Вече се свързах с д-ра. Даде ни час за понеделник  Praynig се да не е нещо лошо !А телефон на д-р Йотова или Обрешкова някой да знае, че нищо не намирам в нета.

# 1 231
reni 805, тук е телефона, в случай че това е цялото име на Енчев:
http://www.burgasfinder.com/index.php?section=FRINFO&fid=7427
А, ти си го намерила а Обрешкова и Йотова кожни ли са?
Йотова:Контакт: Д-р Невяна Йотова, Управител на Областен диспансер за кожно-венерически заболявания със стационар - Бургас ЕООД, тел.: 056 816350

# 1 232
и аз да ви следя  Simple Smile

# 1 233
  • Бургас
Телефони на д-р Йотова: служ. 056/816 350; GSM: 0878/832 309

# 1 234
  • Бургас
Първо се извинявам  Embarassed за отклоняването от темата, но не ми се иска да пускам нова само да попитам: има ли някой представа как стои въпроса с издаването на здравно-осигурителна книжка на дете, понеже на каката и се поду лимфен възел и УНГ я праща на стоматолог и трябвало да има такава за да я прегледал.  newsm78 Благодаря ви предварително!!!  bouquet

# 1 235
loopy, здравната книжка се издава от ЛЛ на детето.

# 1 236
Здравейте на всички.Аз сега започвам да чета публикациите по тази тема.Тъй като ми предстои раждане,а съм чувала,че предварително трябва да се ориентирам към някой педиатър,искам да ви попитам вярно ли е това,или да ми обясните как точно става това с педиатъра на детето?

# 1 237
Когато Криси се роди и се прибрахме вкъщи се обадих на педиатърката и на следващият ден тя дойде вкъщи да я прегледа, и това е напълно безплатно.Не съм я уведомявала предварително.След като си избереш педиатър, който да работи със ЗК, най-добре отиди и лично се срещни и питай той как процедира.Пък и препоръките са едно, но визуалният и личен контакт е друго, добре е да му имаш доверие.

# 1 238
В белия списък поставям всички педиатри ог МБАЛ Бургас-опитни, компетентни и с нивероятен запас от търпение и знания.

# 1 239
jenq, както те е посъветвала juja най-добре е да разучиш кои са близките до дома ви педиатри, да сортираш мнения и след като отсееш 3-ма, 4-ма да се срещнеш с тях. Ще добиеш представа (някаква) за личността им, отношение и кой колко е запознат с новите тенденции. Подкрепят ли кърменето, отзовават ли се при повикване, вдигат ли си телефона по всяко време. Не оставяйте нещата за след раждането. Тогава няма да ви е до това, а е добре да имате лекар на който може да се доверите. Леко раждане.

# 1 240
  • Бургас
Цитат
Сурджийка вече е пенсионирана  Peace
Да,такава е информацията от няколко места.Бях пуснала тема "Детски гинеколог в Бургас" и там днес момиче ми даде тел. номер на друг дет. гинеколог: д-р Курсунска 87-27-37.Записвам го и тук защото явно и такива специалисти липсват в нашия град(ако на някой му е необходим да знае).

Никога, никого не водете при тази жена, още повече дете! Повече нищо не мога да кажа, но ... по-добре недейте!!!

# 1 241
Цитат
Сурджийка вече е пенсионирана  Peace
Да,такава е информацията от няколко места.Бях пуснала тема "Детски гинеколог в Бургас" и там днес момиче ми даде тел. номер на друг дет. гинеколог: д-р Курсунска 87-27-37.Записвам го и тук защото явно и такива специалисти липсват в нашия град(ако на някой му е необходим да знае).

Никога, никого не водете при тази жена, още повече дете! Повече нищо не мога да кажа, но ... по-добре недейте!!!

Коректно е да кажеш защо изказваш такова мнение, иначе може да се приеме като лично заяждане с въпросния лекар.

# 1 242
Моми4ета,благодаря ви за информацията.

# 1 243

Коректно е да кажеш защо изказваш такова мнение, иначе може да се приеме като лично заяждане с въпросния лекар.
[/quote]

На мен не ми се иска да пиша тук личния си опит с тази жена, но който се интересува с удоволствие ще му отговоря на лични  Peace Не е добре жената  ooooh!

# 1 244
Момичета,препоръчайте ми добър специалист уши ,нос ,гърло,
също така и кожен лекар-интересувам се за Васко,така че ако сте се попадали на професионалисти във връзка с дечицата ви, ще съм благодарна да ме информирате  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт